2016 Gelinleri

Canım merhaba , bende kısmetse 2016 gelini olacağım :) Ne zamana düşünüyorsunuz düğünüz , biz ramazandan önce mi sonra mı bir türlü karar veremedik

bende geçen ay a kadar 2016 geliniydim , ani bir kararlar 2015 e transfer oldum ama nişanlım asker olduğu için mayısta teskeresini alıcak o zaman gidicez evimize o yüzden bende yarı 2015 gelini sayılırım hemde yaren olduğumuz için yazıyım dedim

Aaa ne iyi ettinn ne zaman peki nikah? Sanırım nikah olacak askere devam edecek sonra mayısta evinize geçeceksiniz doğru mu anlamışımm allah sabır versin hepimizee ama beraber onu da atlatırız inşallahh

Aaa ne iyi ettinn ne zaman peki nikah? Sanırım nikah olacak askere devam edecek sonra mayısta evinize geçeceksiniz doğru mu anlamışımm allah sabır versin hepimizee ama beraber onu da atlatırız inşallahh
izinlerde bi problem olmazsa ( inşAllah ) 12 kasım a gün aldık canım.eveeet çok doğru anlamışsın
amiinn canım hemde bol bol versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…