- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Vaaov süper hangi program oben telefona bi program indirdim, ordan takip ediyorum
bizde henüz almadıkKızlarr selamlar :)
Şafaaak çok daha bıktım saymaktaann
Zaman geçmiyor gibii sankii
194 gün kaldıı
Bir şey soracaktım
Bizim nikah düğünde olacak 30 temmuz'da.
Sanırım nikah günü en erken 6 ay öncesinden alınıyormuş bir bilginiz var mı acaba?
Ben android Final Countdown kullanıyorumVaaov süper hangi program o
Canım araştrdm şimdi biraz en erken 4 ay öncesinden almak gerekiyormuş. Ama istenen kesn tarih için daha öncesine bakılabilir. Benim nişanlım çok relax yaa alırız diyoKızlarr selamlar :)
Şafaaak çok daha bıktım saymaktaann
Zaman geçmiyor gibii sankii
194 gün kaldıı
Bir şey soracaktım
Bizim nikah düğünde olacak 30 temmuz'da.
Sanırım nikah günü en erken 6 ay öncesinden alınıyormuş bir bilginiz var mı acaba?
Canım araştrdm şimdi biraz en erken 4 ay öncesinden almak gerekiyormuş. Ama istenen kesn tarih için daha öncesine bakılabilir. Benim nişanlım çok relax yaa alırız diyo
Telaşlandırdın kız benide
Vaaov süper hangi program o
Tek verdikleri cevap bunlar zaten bende bi tek benimki böyle sanıyordumay o relaxlık benim öküzde de vareylülde evlenecez merak etme diyor ne zaman nişan yapacaz diyorum zamanı gelince diyor
Hemen bakayım canım"evleniyorum"
harika bi program kesinlikle tavsiye ederim :)
Tek verdikleri cevap bunlar zaten bende bi tek benimki böyle sanıyordumsanki tek başımıza evlencez
yok yok tek başına değilsin merak etmekolay zannediyorlar bu süreci bence küçümsüyorlar o yüzden. sonra düğün zamanı yaklaşınca da gerginlikte ne yapacaklarını şaşırıp yine bize çemkirecekler
evet sanırım kolay sanıyorlar
ondan da son aylarda gerginlikten hem çatlayıp hem de çatlatıyorlar işteerkek olmak varmış şu dünyada
Bizde o zaman "sakin ol hayatım hepsi olur" derizyok yok tek başına değilsin merak etmekolay zannediyorlar bu süreci bence küçümsüyorlar o yüzden. sonra düğün zamanı yaklaşınca da gerginlikte ne yapacaklarını şaşırıp yine bize çemkirecekler
Bizde o zaman "sakin ol hayatım hepsi olur" deriz
ben ondan daha stresli olursam yandık ama
bak dün mesela adamdanbütün gün ondan haber alamadım te akşam 10.30 da ablasının telefonundan beni aramak aklına geldi de telefonunun bozulduğunu öğrendim. bide trip attım diye fırça yedim, o zaten bütün gün telefon peşinde dolaşmış da ben bide onunla soğuk konuşuyormuşum hiç de benim tribimi çekemezmişama ben o arada sinirden migren ağrıları çekip yastık ısırıyorum yattığım yerden bağırmamak için şimdi sen söyle, ölür müsün öldürür müsün
ben ondan daha stresli olursam yandık ama
bak dün mesela adamdanbütün gün ondan haber alamadım te akşam 10.30 da ablasının telefonundan beni aramak aklına geldi de telefonunun bozulduğunu öğrendim. bide trip attım diye fırça yedim, o zaten bütün gün telefon peşinde dolaşmış da ben bide onunla soğuk konuşuyormuşum hiç de benim tribimi çekemezmişama ben o arada sinirden migren ağrıları çekip yastık ısırıyorum yattığım yerden bağırmamak için şimdi sen söyle, ölür müsün öldürür müsün
Bu erkekleri anlamk zor gerçekten senin onu düşünüp düşünmemen önemli değil ki kendi zor durumda ya bi bunu düşünürler
kardeşim erkekler için diyor tek kanal çalışıyorlar diye, gerçekten doğru. resmen beyinleri tek odacıklı onların bişey kafalarını meşgul ettimi tamam bitti bi daha sen kendini yırt fark etmiyorama fırçalarım işe yaramış, şimdi yine teşefonu kapanmış açılmıyormuş direk aradı beni ablasının telefonundan haber verdi
insanca davranmaktan anlamıyorlar napalımİlla o fırça yenecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?