2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlarr selamlar :)
Şafaaak çok daha bıktım saymaktaann
Zaman geçmiyor gibii sankii
194 gün kaldıı
Bir şey soracaktım
Bizim nikah düğünde olacak 30 temmuz'da.
Sanırım nikah günü en erken 6 ay öncesinden alınıyormuş bir bilginiz var mı acaba?

bizde henüz almadık

Canım araştrdm şimdi biraz en erken 4 ay öncesinden almak gerekiyormuş. Ama istenen kesn tarih için daha öncesine bakılabilir. Benim nişanlım çok relax yaa alırız diyo
Telaşlandırdın kız benide

Canım araştrdm şimdi biraz en erken 4 ay öncesinden almak gerekiyormuş. Ama istenen kesn tarih için daha öncesine bakılabilir. Benim nişanlım çok relax yaa alırız diyo
Telaşlandırdın kız benide

ay o relaxlık benim öküzde de var eylülde evlenecez merak etme diyor ne zaman nişan yapacaz diyorum zamanı gelince diyor

Herkese merhaba ! Ben de Aralık gelinlerindenim :) Bursa'da evlenip Bursa'da yaşayacağım. Düğün için Atalay Prens Düğün Plaza-Dilara salonunu tuttuk, kına için araştırma aşamasındayız. Önerileriniz nelerdir ? Hem kına hem düğünü Atalay'da yapan/yapacak olan var mı aranızda ? Kuaförü, kına organizasyonu, ikramları, müzik ve görsel şovu ile ilgili memnun kaldığınız ya da eksik bulduğunuz noktalar oldu mu ? İkisini de Atalay Grup ta yapmayı düşünüyorum. Hem fiyat açısından, hem ulaşım hem de kalite/organizasyon açısından güveniyorum oraya. Benim gibi ilgilenenler olursa farklı bir başlık da açabiliriz :) Şimdiden teşekkürler

Tek verdikleri cevap bunlar zaten bende bi tek benimki böyle sanıyordum sanki tek başımıza evlencez

yok yok tek başına değilsin merak etme kolay zannediyorlar bu süreci bence küçümsüyorlar o yüzden. sonra düğün zamanı yaklaşınca da gerginlikte ne yapacaklarını şaşırıp yine bize çemkirecekler

evet sanırım kolay sanıyorlar

Bizde o zaman "sakin ol hayatım hepsi olur" deriz

Bizde o zaman "sakin ol hayatım hepsi olur" deriz

ben ondan daha stresli olursam yandık ama
bak dün mesela adamdanbütün gün ondan haber alamadım te akşam 10.30 da ablasının telefonundan beni aramak aklına geldi de telefonunun bozulduğunu öğrendim. bide trip attım diye fırça yedim, o zaten bütün gün telefon peşinde dolaşmış da ben bide onunla soğuk konuşuyormuşum hiç de benim tribimi çekemezmiş ama ben o arada sinirden migren ağrıları çekip yastık ısırıyorum yattığım yerden bağırmamak için şimdi sen söyle, ölür müsün öldürür müsün

Bu erkekleri anlamk zor gerçekten senin onu düşünüp düşünmemen önemli değil ki kendi zor durumda ya bi bunu düşünürler

Bu erkekleri anlamk zor gerçekten senin onu düşünüp düşünmemen önemli değil ki kendi zor durumda ya bi bunu düşünürler

kardeşim erkekler için diyor tek kanal çalışıyorlar diye, gerçekten doğru. resmen beyinleri tek odacıklı onların bişey kafalarını meşgul ettimi tamam bitti bi daha sen kendini yırt fark etmiyor ama fırçalarım işe yaramış, şimdi yine teşefonu kapanmış açılmıyormuş direk aradı beni ablasının telefonundan haber verdi

İlla o fırça yenecek yani

İlla o fırça yenecek yani
insanca davranmaktan anlamıyorlar napalım
dün gece en son beni o kadar sinir etti ki tavrıyla, insan gibi davranmaya karar verene kadar arama sorma beni dedim öyle yattım. sabah bi baktım 50 tane özür mesajı tribimi çekip de beni haşlayacağına o zaman hiç fırça yemeyecekti benden ama illa o fırça lazım ki hatırlasınlar kadınların onlardan daha güçlü olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…