- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
mimarım 24 yaşındayım 5 yıl oluyor tanışalı nasipse 16 nisanda düğünümüz var nişan yapmadık biz söz yaptık sadece
hayırlı olsun şimdidenevet meslektaşmışız
düğün baya yakınmış sizin hayırlı uğurlu olsunbende söz nişan bir arada yapacağım ayrı ayrı istemiorum. mart nisan gibi olacak inşalllah, eylülde de düğün olacak
hazırlıklar nasıl gidiyor?
hayırlı olsun şimdidenayrı olunca çok yorucu oluyor düğün yakın bir de yapmaya gerek duymadım nişanı o yüzden hazırlıklar iyi şükür salonu balayını ayarladım sıra gelinlik ve mobilyada ama mobilyaya mart gibi bakıcam ev tutulsun da önce
bulursun canım inşallah hangi şehirde olacak ki ? düğün salonunu çok önceden ayarlamak lazım biz şans eseri buldukbizim de malesef ayrı. bir de sevgilimin iş durumunu bekliyoruz nişan yapmak için o yüzden çok sıkışacaz kesin.
küçük şeylerin çoğu hazır ama daha büyük parçalardan hiçbirşey yok. ve en büyük korkum düğün salonu bulamamak
bulursun canım inşallah hangi şehirde olacak ki ? düğün salonunu çok önceden ayarlamak lazım biz şans eseri bulduk
nasip nerden çıkacağı belli olmaz allahım denk getirir inşallah tatlımsakaryada olacak.
valla inşallah şans bizden yana olur. şuan yer tutamıyoruz tarih az çok belli ama ufak bir iki değişken birşey var onlar netleşene kadar tutamıyoruz salonu.
eylül de istiyoruz bide yer bulamayız büyük ihtimalle ama ekimde buluruz inşallah diyorum. daha fazla da ertelemek istemem işte.
nasip nerden çıkacağı belli olmaz allahım denk getirir inşallah tatlım
öyle deme ya salonları görünce içi gidiyor insanıninşallah canım inşallah
yer bulamazsam da bir nikah yaparım yeter diyorum yaa amaannn, aylarca bekleyemem yani düğün salonu yok diye
öyle deme ya salonları görünce içi gidiyor insanın
merhabalar ben de katılabilir miyim aranıza ?
kapalı salonda olacak bizim afyonda olunca nisan ayında dışarıda yapmaya güvenemiyor insanbenim aman aman da düğün hevesim yok aslına bakarsan, biraz formalite biraz aileler istiyor diye.
düğün olacaksa da açık hava istiyorum, kapalı salonları da sevmiyorumhuysuz bir insan olunca tabi böyle oluyor işte, herşeye bir bahane buluyorum
sizin düğün nerde olacak?
hoşbuldum şekerimhoşgeldinnn
kar bile yağabilir nisanda oralara valla, kapalı ve ısıtması iyi bir salon seçin hattakapalı salonda olacak bizim afyonda olunca nisan ayında dışarıda yapmaya güvenemiyor insan
Hoşgeldinn. Aynı gün olacak düğünümüzmimarım 24 yaşındayım 5 yıl oluyor tanışalı nasipse 16 nisanda düğünümüz var nişan yapmadık biz söz yaptık sadece
o şans meselesi burda haziranda kar yağdı geçen senekar bile yağabilir nisanda oralara valla, kapalı ve ısıtması iyi bir salon seçin hatta
yalnız ben eylül yada ekimde evlenecem neyime güvenip açık havada düğün yapmayı istiyorum acaba
aa ne kadar güzelHoşgeldinn. Aynı gün olacak düğünümüz
kızlar yoğunluktan dolayı çoknadir giriyorum malum çok az kaldı:)size birşey sorucam ama cvplarınızı alıntılayarak yaparsanız ancak okuyabilirim,gelin hamamı yapmak gibi bir niyetim var ancak şöyle bir çekincem var düğün günü ağda yaptırıcam ama hamam ondan iki hafta önce iki haftada da ağdayla,makinayla alıncak kadar uzayamaz, bende başka yöntemle uğraşamam o günlerde,hayatımda da hamama hiç gitmedim yani almasam çok abzürt olur mu of yani ne kadar zor bunu sorduğum içinde artık kusura bakmayıp fikirlerinizi söyleyin:)
o şans meselesi burda haziranda kar yağdı geçen sene
aa ne kadar güzel
afyon ankaradan da soğuk hatta sibiryadan soğuk diye haberde çıkmıştı geçenankarada yaşadım senelerce, afyon ordan bile doğuda kalıyor o yüzden anlayabiliyorum seni
düğün işi şans işi ya, umarım Rabbim hepimize yardımcı olur da kazasız belasız atlatırız o günleri
afyon ankaradan da soğuk hatta sibiryadan soğuk diye haberde çıkmıştı geçenbeni korkutan nisanda antalyanın serin olabilme ihtimali
serin olmaz inşallah evet antalyadabalayı da antalyada mı
serin olabilir belki biraz ama romantik olacağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?