2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

mimarım 24 yaşındayım 5 yıl oluyor tanışalı nasipse 16 nisanda düğünümüz var nişan yapmadık biz söz yaptık sadece

evet meslektaşmışız
düğün baya yakınmış sizin hayırlı uğurlu olsun bende söz nişan bir arada yapacağım ayrı ayrı istemiorum. mart nisan gibi olacak inşalllah, eylülde de düğün olacak
hazırlıklar nasıl gidiyor?

hayırlı olsun şimdiden ayrı olunca çok yorucu oluyor düğün yakın bir de yapmaya gerek duymadım nişanı o yüzden hazırlıklar iyi şükür salonu balayını ayarladım sıra gelinlik ve mobilyada ama mobilyaya mart gibi bakıcam ev tutulsun da önce

bizim de malesef ayrı. bir de sevgilimin iş durumunu bekliyoruz nişan yapmak için o yüzden çok sıkışacaz kesin.
küçük şeylerin çoğu hazır ama daha büyük parçalardan hiçbirşey yok. ve en büyük korkum düğün salonu bulamamak

bulursun canım inşallah hangi şehirde olacak ki ? düğün salonunu çok önceden ayarlamak lazım biz şans eseri bulduk

bulursun canım inşallah hangi şehirde olacak ki ? düğün salonunu çok önceden ayarlamak lazım biz şans eseri bulduk

sakaryada olacak.
valla inşallah şans bizden yana olur. şuan yer tutamıyoruz tarih az çok belli ama ufak bir iki değişken birşey var onlar netleşene kadar tutamıyoruz salonu.
eylül de istiyoruz bide yer bulamayız büyük ihtimalle ama ekimde buluruz inşallah diyorum. daha fazla da ertelemek istemem işte.

nasip nerden çıkacağı belli olmaz allahım denk getirir inşallah tatlım

öyle deme ya salonları görünce içi gidiyor insanın

benim aman aman da düğün hevesim yok aslına bakarsan, biraz formalite biraz aileler istiyor diye.
düğün olacaksa da açık hava istiyorum, kapalı salonları da sevmiyorum huysuz bir insan olunca tabi böyle oluyor işte, herşeye bir bahane buluyorum
sizin düğün nerde olacak?

kapalı salonda olacak bizim afyonda olunca nisan ayında dışarıda yapmaya güvenemiyor insan

kapalı salonda olacak bizim afyonda olunca nisan ayında dışarıda yapmaya güvenemiyor insan
kar bile yağabilir nisanda oralara valla, kapalı ve ısıtması iyi bir salon seçin hatta
yalnız ben eylül yada ekimde evlenecem neyime güvenip açık havada düğün yapmayı istiyorum acaba

Riskli olur bence.. almasanda hoş durmayabilir :)
Ben de gelin hamamı yapacağım.. düğünden bir gün önce kuaföre gideceğim ondan sonrada hamama :) ( Kına 12 ekim, hamam kuaför 14 ekim, 15 ekim düğün)

o şans meselesi burda haziranda kar yağdı geçen sene

aa ne kadar güzel

ankarada yaşadım senelerce, afyon ordan bile doğuda kalıyor o yüzden anlayabiliyorum seni
düğün işi şans işi ya, umarım Rabbim hepimize yardımcı olur da kazasız belasız atlatırız o günleri

ankarada yaşadım senelerce, afyon ordan bile doğuda kalıyor o yüzden anlayabiliyorum seni
düğün işi şans işi ya, umarım Rabbim hepimize yardımcı olur da kazasız belasız atlatırız o günleri
afyon ankaradan da soğuk hatta sibiryadan soğuk diye haberde çıkmıştı geçen beni korkutan nisanda antalyanın serin olabilme ihtimali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…