- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
herkese merhabalar
07 mayıs 2016 kına
14 mayıs 2016 nikah
vee şafak 124 gün
Arkadaşa katılıyorum ben hangi tarife bakacak olsam kesinlikle ''nefis yemek tarifleri'' ne bakıyorum çoğu çok iyi çıktı her siteye güven olmuyor
Nefis yemek tarifleri diye bir site var, onu telefon uygulaması da var oradan faydalanabilirsin. Eğer izleme imkanın varsa planet mutfak elif korkmazel videolarını mutlaka izle, hem hızlı hem kolay yemek yapar:) Ama yazdığım gibi en güzel mecra instagramher gün yemek yapan 100lerce insan var ve sadece okuyunca bile bir sürü şey öğreniyorsun. Et konusunda en risksiz olan tavuk, mesela kolay bir tavuk tarifi vereyim.
Tarif linki
http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tavuk-yemekleri/cajun-baharatli-tavuk-firin-patates
ardanın mutfağından bi tarif, cajun baharatı yerine tuz koysan sadece yine muhteşem oluyor:)
Cajun Baharatlı Tavuk, Fırın Patates
2 adet tavuk göğsü
Cajun baharatı
Un
Galeta unu
2 adet yumurta
Kızartmak için sıvıyağ
2 adet iri patates
2 diş sarımsak
2 tutam maydanoz
7-8 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çeyrek limonun suyu
Tuz-karabiber-kırmızı pulbiber
Patatesleri kabuğuyla beraber elma dilimi şeklinde kesin.
Sarımsakları ince doğrayın.Maydanozu kıyın.
Fırın tepsisine patatesleri yerleştirin.Tuz,karabiber,kırmızı pulbiber ,sarımsak,maydanoz ve zeytinyağ ile harmanlayın.
Üzerine limonun suyunu sıkın.190 derecede ısıtılmış fırında 45-50 dakika patatesler kızarana kadar pişirin.
Tavuk göğüslerini parmak şeklinde kesin.
Bir kapta , yumurtaları çok az su ile beraber çırpın.
Ayrı bir kaba galeta ununu koyun.Cajun baharatı ,tuz ve karabiberle tatlandırın.
Bir tavada sıvıyağı kızdırın.Tavukları önce yumurtaya , sonra galeta ununa bulayıp , kızgın yağda kızartın.Rulo kağıda çıkarıp fazla yağını süzdürün.
Tabağa alıp , yanında patates ile servis edin.
hem havalı hem kolay
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum
nişanlımla nikahımızı paşabahçe nikah salonunda kıydırmak istiyoruz ama o ümraniyede ben ataşehirde oturuyorum siz biliyor musunuz ille de kendi ilçemize bağlı nikah salonunda mı kıydırmak zorundayız acaba?
hayır şart değil. fakat ikinizin de kendi bağlı olduğu evlendirme memurluğuna gidip "evlenme izin belgesi" alması gerekiyor bunun için
Evlenmenin resmi ikametin bağlı bulunduğu belediye dışında başka belediyelerce yapılmasının koşulları
• Dosyanın incelenmesi sonucunda evlenmeye engel bir hali bulunmadığı ve belgelerinin tam olduğu anlaşılan çiftlere, talepleri doğrultusunda izin belgesi onaylanarak verilir.
• Bu belgeyi alan çiftler yurt içinde evlendirmeye yetkili makamlar huzurunda, ayrıca bir dosya düzenlenmesine gerek kalmadan evlenebilirler.
• Evlendirme izin belgesi düzenlendiği tarihten itibaren 6 ay geçerlidir.
• Çiftlerden herhangi birinin bağlı bulunduğu belediyelerden birine birlikte ve bizzat başvurmaları gerekmektedir. Tek taraflı veya çiftlerden birinin bulunmadığı durumlarda izin belgesi başvurusu kabul edilmez.
hoşbuldumMerhaba, hoşgeldinnn
Günaydınnn kızlaaar
Arkadaşa katılıyorum ben hangi tarife bakacak olsam kesinlikle ''nefis yemek tarifleri'' ne bakıyorum çoğu çok iyi çıktı her siteye güven olmuyor
Canım valla ne diyeyim biilemedim hamamda da temiz olmak gerekir ama o iki haftada az çıkacak ve aldrsan bile tam çıkmayanlar olcagı için senn için kötü..kızlar yoğunluktan dolayı çoknadir giriyorum malum çok az kaldı:)size birşey sorucam ama cvplarınızı alıntılayarak yaparsanız ancak okuyabilirim,gelin hamamı yapmak gibi bir niyetim var ancak şöyle bir çekincem var düğün günü ağda yaptırıcam ama hamam ondan iki hafta önce iki haftada da ağdayla,makinayla alıncak kadar uzayamaz, bende başka yöntemle uğraşamam o günlerde,hayatımda da hamama hiç gitmedim yani almasam çok abzürt olur mu of yani ne kadar zor bunu sorduğum içinde artık kusura bakmayıp fikirlerinizi söyleyin:)
Hoşgeldiniz aramıza hemmen ekliyoruumherkese merhabalar
07 mayıs 2016 kına
14 mayıs 2016 nikah
vee şafak 124 gün
Canım öncelikle hayrlı olsn tarihiniz darısı bizim tarihi belirlemeye inşallahdeğişti tarihson hali bu, tutuldu salon :)
kına: 4 ağustos 2016
düğün: 5 ağustos 2016
Hoşgeldiniz aramıza hemmen ekliyoruum
Canım öncelikle hayrlı olsn tarihiniz darısı bizim tarihi belirlemeye inşallah
İnşallah inşallahteşekkürler canım, darısı size :)
kızlar yoğunluktan dolayı çoknadir giriyorum malum çok az kaldı:)size birşey sorucam ama cvplarınızı alıntılayarak yaparsanız ancak okuyabilirim,gelin hamamı yapmak gibi bir niyetim var ancak şöyle bir çekincem var düğün günü ağda yaptırıcam ama hamam ondan iki hafta önce iki haftada da ağdayla,makinayla alıncak kadar uzayamaz, bende başka yöntemle uğraşamam o günlerde,hayatımda da hamama hiç gitmedim yani almasam çok abzürt olur mu of yani ne kadar zor bunu sorduğum içinde artık kusura bakmayıp fikirlerinizi söyleyin:)
merhabalar ben de katılabilir miyim aranıza ?
mimarım 24 yaşındayım 5 yıl oluyor tanışalı nasipse 16 nisanda düğünümüz var nişan yapmadık biz söz yaptık sadecesanırım meslektaşızkelebekcim gelene kadar yoklamayı ben alayım
kimsin necisin ne zaman tanıştın evlilik ne zaman nişan ne zaman hepsinin raporunu alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?