2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Arkadaşa katılıyorum ben hangi tarife bakacak olsam kesinlikle ''nefis yemek tarifleri'' ne bakıyorum çoğu çok iyi çıktı her siteye güven olmuyor

Arkadaşa katılıyorum ben hangi tarife bakacak olsam kesinlikle ''nefis yemek tarifleri'' ne bakıyorum çoğu çok iyi çıktı her siteye güven olmuyor

biz dün salonları gezdik ve salonumuza karar verdik, tarihi de belirledik, nişanlım bugün sözleşmeyi yapacak. yani bi aksilik olmaz ise kına ve düğün tarihim belirlendi

tabloda güncelleyebilisin

kına: 11 Ağustos 2016
düğün: 12 Ağustos 2016

merhaba kızlar birşey sormak istiyorum
nişanlımla nikahımızı paşabahçe nikah salonunda kıydırmak istiyoruz ama o ümraniyede ben ataşehirde oturuyorum siz biliyor musunuz ille de kendi ilçemize bağlı nikah salonunda mı kıydırmak zorundayız acaba?

Bir vejeteryan olarak benim bile dikkatimi çekti gerçekten çok havalı bir tarif :)) Et tavuk balık konusunda sıfır bilgiye sahibim .. Arda'nın mutfağını takip etmeye başladım.. çok teşekkür ederim. Ciddi anlamda rahatladım hatta çok fazla gaza geldim :)) Hatta hayal kurdum evlendikten sonra hem de ilk hafta herkesi yemeğe davet edip onlara gününü göstereceğim :)) (Tabi balayından sonra :)) )

hayır şart değil. fakat ikinizin de kendi bağlı olduğu evlendirme memurluğuna gidip "evlenme izin belgesi" alması gerekiyor bunun için

Evlenmenin resmi ikametin bağlı bulunduğu belediye dışında başka belediyelerce yapılmasının koşulları

• Dosyanın incelenmesi sonucunda evlenmeye engel bir hali bulunmadığı ve belgelerinin tam olduğu anlaşılan çiftlere, talepleri doğrultusunda izin belgesi onaylanarak verilir.

• Bu belgeyi alan çiftler yurt içinde evlendirmeye yetkili makamlar huzurunda, ayrıca bir dosya düzenlenmesine gerek kalmadan evlenebilirler.

• Evlendirme izin belgesi düzenlendiği tarihten itibaren 6 ay geçerlidir.

• Çiftlerden herhangi birinin bağlı bulunduğu belediyelerden birine birlikte ve bizzat başvurmaları gerekmektedir. Tek taraflı veya çiftlerden birinin bulunmadığı durumlarda izin belgesi başvurusu kabul edilmez.

detaylı cevabın için teşekkür ederim canım çok sevindim paşabahçe özel bizim için

kızlar yoğunluktan dolayı çoknadir giriyorum malum çok az kaldı:)size birşey sorucam ama cvplarınızı alıntılayarak yaparsanız ancak okuyabilirim,gelin hamamı yapmak gibi bir niyetim var ancak şöyle bir çekincem var düğün günü ağda yaptırıcam ama hamam ondan iki hafta önce iki haftada da ağdayla,makinayla alıncak kadar uzayamaz, bende başka yöntemle uğraşamam o günlerde,hayatımda da hamama hiç gitmedim yani almasam çok abzürt olur mu of yani ne kadar zor bunu sorduğum içinde artık kusura bakmayıp fikirlerinizi söyleyin:)

Canım valla ne diyeyim biilemedim hamamda da temiz olmak gerekir ama o iki haftada az çıkacak ve aldrsan bile tam çıkmayanlar olcagı için senn için kötü..
Ben bugün lazere başladm canım özel bölge ve kol altına hatta bacaklarmıda ekliycem biraz pahalı ama %100 garanti verdi sonsuza dek kurtlmak istiyoruuuum

Normal şartlarda 2 haftada çıkar küçük küçük ve alamazsın, düğünde ve balayında sen zorlanırsın gibi geldi. CadiKelebek lazer %100 garanti demiş ama fayda etmeyen insanlar biliyorum mesela ben :) o yüzden bana göre o da bir çözüm değil en azından her kişi için. Bence gelin hamamını düğününden birkaç gün önce yapmalısın ki riske atma.

sanırım meslektaşız kelebekcim gelene kadar yoklamayı ben alayım
kimsin necisin ne zaman tanıştın evlilik ne zaman nişan ne zaman hepsinin raporunu alalım
mimarım 24 yaşındayım 5 yıl oluyor tanışalı nasipse 16 nisanda düğünümüz var nişan yapmadık biz söz yaptık sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…