• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Merhaba canim beni de eklee beni dee:KK54:nişanve söz :04/08/2014
nikah:28/10/2014:21:
(Yani aslinda ben bir yildan fazladır evliyim ama evli değilim de ayni zamanda ):KK16:
Kına/düğün (1):31/07/2016(giresun )
Düğün(2):04/08/2016 (Çanakkale)
Ben 26 yaşındayım ve giresun da yaşıyorum.nisanlim da Çanakkale li ama burda yani giresun da yaşayacağız :KK68:
Hoşgeldin canım ekledim panomuza :) Nikahı baya erken kıymışsınız :)

Canım arkadaşa sormuşsun ama ben atlamış gibi oldum kusura bakmayın bizde aldık damatlığı.
http://www.dsdamat.com/urun/ds-damat-smokin-takim-elbise-slim-fit-396055.html
linki'de bu Damattan aldık gömleği papyon kuşak falan derken toplam 930 tl oldu indirim vardı her 100 tl'ye 50 tl hediye çeki böylece papyon falan onlar biraz bedava gibi oldu. Ayakkabıyla toplam 1200 tl olmuş oldu.
Çok güzel canım Hayrlı olsn sen gelinlik almşmıydın

Aldık canım gelinliği :KK68: Aldığım yerden çok memnumum oranın başındaki kişi ölçümü almadan gelinliği bana göre dikmiş ve prova bile olmadan bitmiş oldu herşey
Ayy ne güzel canım senn 107 gün kalmış tabi :KK68: Nasıl gelinliğin kaça aldınız . Şehir neresiydi canım yazmamışız

hic sorun değil.şöyle ki eşim öğretmendi ağrı da ben de öğretmenim ama özelde calisiyorum. geçtiğimiz subatta atanma ihtimalim vardı atanirsam %99 doğuya gidecektim.eğer atanmadan nikahi yaparsak nisanlim es durumundan giresun a gelebilecekti ve öyle de oldu o es durumundan giresun a geldi ama ben 52 kisiyle atanamadim.atanmis olsaydim geçtiğimiz yaz düğünü yapacaktik ama simdi bi dahaki yaza kaldi malesef çünkü biz nişanlımla her seyimizi kendimiz yapıyoruz özelde cok para kazanamiyorum.biraz karisik oldu ama özetle maddiyat bu kdr uzatma sebebimiz bir de eşimin giresun a gelmesi için.

anladım canım, düğün sarmış yani sizin planlamanıza göre, ondan öyle olmuş :) ben de öğretmenim ve biz de 1 ay önce yaptık nikahı tayin isteyebilmem için, ama bizim düğünümüz ağustosta olacak inşallah :)

2015in son gününüde atttırdık :KK55:yarından itibaren'' bu yıl evleniyorum'' diyebilicez arkadaşlar :KK28::KK66:

yihhuuuuu :KK71::KK71::KK71:

o zaman bu şarkı bize gelsin, "bence evlenmeliyiz, hem de bu seneeee" :KK75::KK75::KK75::KK75:

anladım canım, düğün sarmış yani sizin planlamanıza göre, ondan öyle olmuş :) ben de öğretmenim ve biz de 1 ay önce yaptık nikahı tayin isteyebilmem için, ama bizim düğünümüz ağustosta olacak inşallah :)

yihhuuuuu :KK71::KK71::KK71:

o zaman bu şarkı bize gelsin, "bence evlenmeliyiz, hem de bu seneeee" :KK75::KK75::KK75::KK75:
Eveeet bu şarkı topiğimizin olsuun :KK6::KK73::rolleyes::KK9:

2016-yeni-yil-kartlari.gif

Back