- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.361
o zmn mutlaka bak, birde bayrampaşada yerleri varmış kayınvalidem söylemişti.
Kesinlikle bitmez, bitirmeye uğraşmaya gerek yok sonra rahat rahat alırız. :)
Ben birde burdaki düğünde 2 saat giyeceğim
Yarım seferlik yani :)
ben salonda bile giymeyeceğim işte, sadece evde. hepten gerek yok yani200 TL iyiymiş o zaman, bizim buralarda sanmıyorum o fiyata bulalım
aklıma geleni, uygun fiyatlı bulduğumu alıyorum ben. asıl eksikler ev yerleşince çıkacak ortaya
Ben burda satın alacağım yer bulamadım, birde orada şöyle bir secenek var, ilk giyip kiralayabiliyorsun
O zamam daha ucuz olur
Bizim tarihimizde ölü sezon, daha da düşecektir bana alma bekle dediler
beklemeyi ben de düşündüm de yetişir mi acaba diye de tereddüte düştüm sonradan. geniş zamanda olursa müdahale etme şansımız olur ama zaman daralırsa nolursa olsun demek zorunda mı kalırız ki?
erkek olmak var yaa, 1 saatte seçip alacaklar bu kadar
Bindallıda sorun yokki tek sorun kilo alıp verme
Ztn herkes son zamanda gidiyormuş ben eylül ayında fln bir günde halletmeyi düşünüyorum.
Merhaba
Size bir konuda fikir danışmak istiyorum
Görümcem beyaz eşyaların tamamını nişanlımdan gizli almak istediğini söyledi ve bana model sordu.
Önce kabul etmedim, sonra tamam dedim ama içime sinmedi.
Nişanlım kızar, bu kadar çok yüklenmek istemiyorum
İlgisi, sevgisi ve heyecanı dorukta.
Ben sadece çamaşır makinesi söylesem diyorum yoksa hiçmi kabul etmesem
Daha önce bana yemek takımı, çb takımı kahvaltı takımı yatak örtüsü sahan seti ve çaycı aldı
Ve nişan bohçasında şahane bir makyaj seti yapmış, kendisi kuaför :)
Şu an kendi bekar, ufukta bişey yok, bu hevesi karşısında ben ona daha fazlasını yapamazsam ezilirim, üzülürüm, ne yapsam bilemedim.
Bende bu davetiyeyi bastırcam 2 davetiye olcak 2 farklı şehre ben kendime bunu istedim fiyatıda çok uygun adet 18 kuruşEki Görüntüle 1859645
Çooooooooooookkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun hayırlısıyla darısı bize inşallah ☺☺☺☺☺Nikah tarihimizi de aldık dün düğün günümüzün olduğu gün saat 19.30'agelinlik ve mobilyalar için de bir haftasonu hızlı bir ilerleyiş gerçekleştirerek bu konularda da ilerliyoruz
Ç
Çooooooooooookkkk sevindim hayırlı uğurlu olsun hayırlısıyla darısı bize inşallah ☺☺☺☺☺
Maşallah ne güzle bi görümceymiş o yaa
Bütün beyaz eşyaları alacak ha çok mu zengin ??
Nişanlın eğer kızacaksa kesinlikle kabul etme ya da nişanlına danış ablan veya kız kardeşin bana böyle böyle dedi de sonra ortalık kızışmasın .
Sonuç olarak zamanı gelince aynısını sizden bekler yanii
Nikah tarihimizi de aldık dün düğün günümüzün olduğu gün saat 19.30'agelinlik ve mobilyalar için de bir haftasonu hızlı bir ilerleyiş gerçekleştirerek bu konularda da ilerliyoruz
Hayırlı uğurlu olsun canım
bizimkiler karıştı, düğünü ertelemek zorunda kalabiliriz
hayırdır canım, ne oldu ki?
Su anki ulke sartlarinda tayin olmaz ozel sektorde is cok zor kabul edilenler bile geri cevriliyor izinler yok rapor yok ayri kalacagimizi bile bile dugun yapmanin anlami yok o is birakip evde oturacak biri degil.
Oyle iste
Sabirla yatismasini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?