2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

doğum günüyle kına yakın zamana gelse kesin bişey yapmazdım ben ama şimdi yapmak zorundayım ve aklıma gelen tek fikir kapı isimliği

Bence kapi isimligi cok guzel olur bende cok seviyorum:) erkekler de sever galiba... Istersen kol dugmesi alabilirsin ikinizin bas harflerini dugunde kina da takabilir... Ikiniz icin kupa yaptirabilirsin evde kullanmak uzere.... Simdiden mutlu yıllar:)

Kizlar cok acil bi yardima ihtiyacim var...
Ben ne firin ne ocak almadim evlerde simdi nasilsa oluyor diye ama sansima ankastresiz bi ev tuttuk. Siz ankastre aldiysaniz ya da ailenizde cevrenizde kullanip memnun olunan bi marka biliyorsaniz yazar misiniz? Ocak nasilsa olur da fırın pisirmezse falan diye korkuyorum açıkcasi

Canım biz ocak fırını siemens aldık çok memnunum. Gayet iyi pişiriyor kek veya yemek olsun

kol düğmesini düğün hediyesi olarak alacağım zaten canım damatlıkla beraber. kupa fikri aklıma geldi, hatta bana alınsa en sevineceğim şeylerden biri ama nişanlımın kupalarla alakası yok. ona cam bardakte versen yeter öyle olunca da seçenekler iyice azalıyor malesef
romantik bir insandır kendisi, geçen gözüne takılmış da ikimizin isimlerini yazdırıp ofisime hatıra olarak ahşaptan küçük bişey yaptırmış, öyle olunca da isimlik hoşuna gider diye umuyorum. inşallah yanılmam

henüz almadık ama arçelik ya da bosch alacağız gibi duruyor canım. ben annemere bıraktım kararı çok bilgim olmadığı için o baya araştırma yaptı bu konuda

ya ck guzel aynı ısyerınde olmak:) bakısmalar gulusmeler falan ama bızımkı kurumsal fırma evlenınce bırımız ya baska bayıye gtcz ya da ayrılcz bnde ayrılmaya karar verdım. otomotıv sektorunde clsyrz bayan ıcın cok zor oluyor. bızde bodruma gıdcz ıns pına yarımadasına :) 2 ay 18 gun kaldı ama zaman gecmıyo sankı hem ogun gelsın dıye sabırsızlanıyrm hemde aıle evınden ayrılmak zor gelıyo

Canım biz ocak fırını siemens aldık çok memnunum. Gayet iyi pişiriyor kek veya yemek olsun

benım evımde ankastre sıstemı yok arcelıkten set ustu ocak aldık.herkes arcelıgı onerdı. ablamın evınde ankastre var 6 yıldır kullanıyor arcelıgı gayet memnun

Çook tesekkur ederim:) ben siemens samsung profilo ve beko baktim ama kararsizlikta bir numarayimdir. patisserieyumyum firinin kodunu biliyor musun? Profilo kullanan biride sesimi duysa keske:))

xyzt-5544 o zaman kapi isimligini begenir bence:)

Bizim de kurumsal ama kıyamadılar bize :) yoksa bizde de olmuyordu.. Az kalmış hayırlısıyla olur herşey.. Gelin alıcıdan sonra kendine geliyorsun ben üniversiteyi bile aile yanında okudum, ayrılmak zor geldi ama o kadae çabuk adapte oldum ki daha dün konuştuk eşimle 40 yıldır evli gibiyiz valla dedik, sıkıntı yapma aşk varsa herşey olur

onu sana söyleyen dangoz evlenilecek bi adam olsaydı zaten öyle birşey demezdi sana tatlım sıkma canını sen :)
Ben de yeni evlendim, eğer doğru kişiyi bulduysan beklemeye gerek yok. Kimseyi takma kafana. Ha bi de denersin olmadı mı olmaz. Ölüm yok ucunda. Düğün öncesi insan kendini yalnız hissediyor. Ve çok stres yaşıyor. Nişan, Kına, Düğün hep telaş. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmak isterim.

evet cok sukur ask var :) hersey halloluyor ıns. bıze kıydılar ama esmde ztn otomotv dye ıstemedı ınanılmaz bı dedıkodu agı ıslıyo erkek egemen bı yer burası :) bayanlardan beterler. bn daha sakın huzurlu az olsn maası onmlı dgl farklı bı ısyerınde clscm ıns

Kızlar bizde ev tuttuk sonunda tayin çıktı. evde ankastre davlumbaz ve ocak var ama fırın yok ev sahibi çok pahalı olmayan bir şey alın ay ay kiradan düşelim dedi. iyi pişiren bir fırın öneriniz varmı. biz ayrılınca fırın evde kalacak..ocak siyah renkli ..inşallah temizlik zor olmaz...

ben de bir ara fırınlı aygaz aramıştım. en iyi fiyatlar termikelde var.

Hayırlısı olsun sizler için ❣

Bizde de durum yakın, profilo termikel arcelige bakabilirsiniz. Bizde bu hafta alacagiz karar veremiyorum. Siemens de iyiymis bu arada.

Kına gecemiz için geceye özel bardaklarımızda hazır.Anne eli degdi.Herkese hayırlı kına geceleri ve hayırlı düğünler kızlar.Benim kına geceme 2 gün var .Hem çok güzel,hem hüzünlü 1 hafta sonrada düğünüm var.Ailemize veda ediyoruz hüzün bu yüzden

Eklentiler

• image.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 57
Allahın mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin çok güzel olmuş ellerinizle sağlık hayırlı olsun bir yastikta kocayin inşallah :)

Cok guzel olmus, simdiden mutluluklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…