2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

:) anlıyorum seni bende kaybettikten 4 ay sonra kendimi hazır hissetmiştim. Ama benim adetler sapıtmıştı kürtaj yüzünden heralde ondanda bekledim. Eğer problem gözükmüyorsa neden olmasın? İnşallah hakkında hayırlısı olur bu sefer ikimizde oldu sevincini yaşarız. Sağlıklı bir şekilde devam ederiz.

Valla beklemek daha zor geliyo bana canim:) sanki hic zaman gecmiyo valla.bazen diyorum gozumu acayip kapatayim sonucu ogrenmis olayim.bu sefer niye boyle oldu bilmiyoz.doz tam tersine daha yuksek.basindan beri gonalf300 kullandim.ilk 5 gun femara ictim.cuma gunudr gonalf in yanina meronal75 ekledi.bunlara ragmen yavas ve daha az sayi.aslinda biraz brndede suc var bu sefer.bu tedavimde hicbiseye dikkat etmedim.ilkinde ari polen yiyodum.incir yemistim vitamin aliyodum sigarayida iyice azaltmistim.bunda hicbisey kullanmadim.bakalim artik hayirlsi.umarim bu sefer bizim icin vakti saati gelmistir artik

Yok kendinde suç bulma. Belki sigarayı arttırdıysan o etkilemiş olabilr. Geç gelişmesi problemmi bilmiyorum istenen çapa ulaştığında toplayacaklar sonuçta. İnşallah dolu çıkar hepsi tek olsun bizim olsun :) ama dondurulmuşta kalsın tabi :)

Insallah canim.valla dondurmaya kalcagini pek sanmiyorum.bende rezerv azligi oldugu icin her seferinde sil bastan basliyo.ilkindede 8 toplanmisti 5 i dollendi.2 si 5. Gune geldi.ama malesef tutmadi.benim doktorda 5. Gun harici transfer yapmam diyo.bakalim bu sefer kactane kalcak.

Hımm benim doktorda 5.gün blast yapıyor. Senelerdir öyle yapıyormuş. Ben 3.güm embriyosu ile hamile kaldm. 5.gün 2 tane embriyo ile negatif oldu. Bizim erkek problemi olduğu için 5.güne mutlaka bırakacakmış 3.günden sonra erkek dna sı işin içine giriyormş çünkü. 5. güne gitmiyorsa koysakta tutmaz zaten diyor. Bindik bi alamete nereye gidiyoruz bilmiyom hiç. Doktora güvenmekten başka çaremiz yok galiba.

Doktorun kimdi canim senin

canm bizde erkek problemi var demişsin ya ney sizin sorun tam olarak.

ama yinede tüp bebekte olsa yaptıracak kadar sağlıklı sperm bulunuyo dimi. ? yanlşmıyım
Yani ilk denemede 15 yumurta döllendi 3.güne 4 tane 1.kalite embriyo kaldı. 5.güne giden olmadı. İlkinde hamiş kaldm ama kaybettim. Diğer 3 tanesi 5.güne bırakıldı 1 tanesi gelişmedi. 1 tanesi orta 1 tanesi daha iyi olan ikisini transfer ettiler ama oda tutmadı. Şimdi tekrar başlıyorum işte. 5.güne bırakacak doktor. İnşallah bu sefer 5.gün 1.kalite embriyo olur.

inşallah canm

Merhaba herkese;
Bugun kontrolum oldu yumurtalarım gayet ıyı buyumuş dedı dr.. Suanlık gayet ıyıyız. C. Tesı tekrar gidecegım:)
Puregon 200 kullanmaya devam edıyorum
Orgalutrn basladık bugun
P. Tesı yumurta toplanacak ..coook heyecanlıyım coook. Yumurta toplama işlemı nAsıl kızlar?? Agrılımı? İşlem sonrasında agrı oluyormu??

Hayirlisi olsun canim.korkulacak bisey yok merak etme.uyuyup uyaniyosun bisey anlamiyosun.sonrasindada adet agrisi gibi agri oluyo okadar.insallah kaliteli yumuslarin olur.benimde cuma opum var

Hayirlisi olsun canim.korkulacak bisey yok merak etme.uyuyup uyaniyosun bisey anlamiyosun.sonrasindada adet agrisi gibi agri oluyo okadar.insallah kaliteli yumuslarin olur.benimde cuma opum var
Inş cok ıyı gecer en ıyı kalitede olsunlar ..
Sonrasında yaz mutlaka canımm..

Aa gercektenmi.eger bildigim baris ataysa burdan gelmis o uludag universitesinden.ben hatta ilk gorusmemi onunla yapmistim.ama sonra istaanbula geciyorum deyince kaldi.ama oda 5.gune gitme konusunda israrcidir
Evet cnm ta kendisi. Bursadan gelme. American hastanesinde de hastaları var. Bu hastanede yeni oluşuyor tüp bebek ünitesi. İyi bir doktor. Dediğin gibi illa 5.gün diyor.

Çok üzücü cnm ya hamile kalıp da durmasi. Sonra da hiç kalamadin mi inşallah bundan sonra yüzün güler

Hiç korkma canım ben genel anestezi almadan toplattırdım çok kısa bi işlem zaten, inşallah kaliteli bol yumişlerin toplanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…