2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Günaydın arkadaşlar Atam'ızın hayatı gözlerini yumduğu bu günde hepimize tekrar başsağlığı diliyorum.. Yüce Allah bizlere onun kadar cesur,iradeli,ileri görüşlü,vatanını milletine aşık evlatlar nasip etsin inşallah :KK33::KK33:
Kızlar dün akşam lekelenmem başladı doktorum sabah erkenden gel dedi ve gittim.. Ve bir sürprizle karşılaştık.. O ufak kesede de bir bebek daha var ama kese çok küçük bebeğin tüm etrafı keseyle çevrili gibi.. Her iki bebekte de çok çok yavaş kalp atımı var.. Kanama alanı çok büyük olmakla beraber keselere yine uzak.. Ama doktorum bebeklerin sağlıklı olmadığını düşünüyo.. ve anladığım kadarıyla düşmesini istiyo.. Müdahale de edemiyorum çünkü kalp atımı olan bebekleri alamam diyo.. Bekleyelim dedi yarın tekrar gidicem.. Bende durumlar böyle umarım hepiniz iyisinizdir.. Dualarım sizlerle :KK33::KK33:
Allah'ım onların canlarına can kat Yarabbim :dua::dua::dua:

selam kızlar gebe olanlar durumunuz nasıl? benim midem çok ağrıyor özellikle sabahları bulantı da var.nasıl geçecek bu zamanlar neyse allahtan başka bir sorun olmasında bu halime yine de şükür

selam kızlar gebe olanlar durumunuz nasıl? benim midem çok ağrıyor özellikle sabahları bulantı da var.nasıl geçecek bu zamanlar neyse allahtan başka bir sorun olmasında bu halime yine de şükür
Benm de var bulantı yemek istememek falan ama kanamam oldugu için kasılmasın rahmim diye mide bulantı hapı verdi o rahatlattı. Gecicek inşallah hepsi miniklerimiz iyi olsun da:)

Benm de var bulantı yemek istememek falan ama kanamam oldugu için kasılmasın rahmim diye mide bulantı hapı verdi o rahatlattı. Gecicek inşallah hepsi miniklerimiz iyi olsun da:)
Allah yardımcınız olsun çok mu oluyor kanamanız? ne hapı verdi acaba. bana da gaviscon mide ilacı verdi. bugün kullanmaya başlayacağım

Allah yardımcınız olsun çok mu oluyor kanamanız? ne hapı verdi acaba. bana da gaviscon mide ilacı verdi. bugün kullanmaya başlayacağım
Basta daha coktu ama iğne kullanmaya basladm su an kahve leke seklinde inşallah o da gecer. Medpamid verdi bana bulantım olmasın diye. Sana da iyi gelir ilaç inşallah canım

Basta daha coktu ama iğne kullanmaya basladm su an kahve leke seklinde inşallah o da gecer. Medpamid verdi bana bulantım olmasın diye. Sana da iyi gelir ilaç inşallah canım
GÜNLÜK YAŞAMINDA NELERE DİKKAT EDİYORSUN EĞİLİP KALKMAN İŞ GÜÇ YAPIYOR MUSUN? EVDE MİSİN ÇALIŞIYOR MUSUN

hıı biliyorum o ilacı. ihşallah daha iyi olursun. senin tek mi bebek? benim 2 tane Allah bağışlarsa

GÜNLÜK YAŞAMINDA NELERE DİKKAT EDİYORSUN EĞİLİP KALKMAN İŞ GÜÇ YAPIYOR MUSUN? EVDE MİSİN ÇALIŞIYOR MUSUN

Tek canım benm inşallah:) oy maşallah size de Allah tamamına erdirsin ikisini de inşallah saglıcakla. ogretmenim ben calısıyorum transferde sadece 3gün dinlendim sonra basladım okula ama ev işi yapmıyorum hiç transferden beri esim yapıyo bizim 4.denemede olumlu sonuc olunca esim baya yardımcı oluyo ev işi konusunda sagolsun. Kanamadan beri raporluyum zaten genelde yatıyorum yemek wc fln kalkıs sebeplerim ama kanama oncesinde dikkat ediyodum ama kasmıyodum cok, uzanma yok agır kaldırma yok dedigim gibi ev işi de pek yapmıyodum.

Kızlar ne yazık benim sonuç olumsuz halbuki buraya hamileyim yazmayı çok isterdim. ocak ayında dondurulmuş tedavisine baslicaz:KK43:(

Hadiya. Çok üzüldüm canım. Bende aynı durumu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni RABBİM tez zamanda nasip etsin inşallah. Bende bu ayın 22 sinde gidicem dr rumu değiştirdim inşallah bu sefer olumlu sonucu alırız hepimiz..

Kızlar ne yazık benim sonuç olumsuz halbuki buraya hamileyim yazmayı çok isterdim. ocak ayında dondurulmuş tedavisine baslicaz:KK43:(
Canım benim çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah dondurulmuşlarına can versin hayırlı evlatlar olsun inşallah ilk ve son negatifin olsun canım

Kızlar neredesiniz yahu? Sus pus oldu herkes :110: ben cuma günü dr a gittim çünkü hala adet olmadım. Dr heveslendi belki gebesindir dedi ama ben evde test yaptığım için ümidim yoktu. yine de sonucu alınca bir damlacık yaş süzüldü tabi :KK61:adet söktürücü verdi bekliyorum artık. sizler neler yapıyorsunuz ?

Kızlar neredesiniz yahu? Sus pus oldu herkes :110: ben cuma günü dr a gittim çünkü hala adet olmadım. Dr heveslendi belki gebesindir dedi ama ben evde test yaptığım için ümidim yoktu. yine de sonucu alınca bir damlacık yaş süzüldü tabi :KK61:adet söktürücü verdi bekliyorum artık. sizler neler yapıyorsunuz ?
En sıkıcı şey demi beklemek.. ben de transferim oldu bekliyorum.. 17 kasım test günüm hayırlısıyla.. sen de stresten olmamışsındır canım bekliyosun ya şimdi.. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah

En sıkıcı şey demi beklemek.. ben de transferim oldu bekliyorum.. 17 kasım test günüm hayırlısıyla.. sen de stresten olmamışsındır canım bekliyosun ya şimdi.. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah
Ooo az kalmış senin inşallah güzel haberlerini alırız. :anneadayı: dondurulmusların transferi için bekliyorum. hiç geciktigini de bilmem. fark etmeden stres yapmışım demek ki. son 4 :KK17:

X