Hayırlısı olsun Sağol canım ;*Kuzu valla korkulcak bişi yokya. Bizzat hemşireye sordum çok normalmiş
çok teşekkür ederim cevap vermen bile çok güzel allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah ☺Canoçım benim benim ilaçlar el ele baş başa geldi hatta hastaneden 150 doz açığım kalınca hemşire arta kalanı getirenlerinkinden verip tamamladı çok isterdim olsa da versem o duyguyu bilirim inşallah birin den bulursun
Bende inan elimde olsa hic düşünmez gonderirdim ama paket fiyat anlaştığım icin merkez tum ilaclari miktarinca verdiler ve sonunda elimde hic ilac kalmadı. allah yardimcin olsun. maddi manevi çok yıpratıcı bir sureç buMerhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun. cüzi bir ücret karşılığında da olur...
Üzulme canım rabbim evladina uzun ömürler versin insallah. rabbim kardessiz birakmasin evladını. benimde 7 yasinda bir oglum var ve kardes diye beni bitiriyorKızlar ben (-) garantiledim bugün 10. Gün ve yine 0.1 çıktı artık yükselme ihtimali olmaz zaten ilaçları da bıraktım an itibari ile.cok şükür bir evladım var o yüzden çok üzülmedim rabbim burada bekleyen herkese güzel hayırlı sonuçlar almalarını nasip etsin ins
Çok teşekkür ederim amin herkesin yardımcısı olsun Rabbim umarım sonunda hepimizin yüzü gülerBende inan elimde olsa hic düşünmez gonderirdim ama paket fiyat anlaştığım icin merkez tum ilaclari miktarinca verdiler ve sonunda elimde hic ilac kalmadı. allah yardimcin olsun. maddi manevi çok yıpratıcı bir sureç bu
Allah olan evladına sağlık sıhhat versin bir dahaki ne olur inşallah sen içini ferah tut allah hepimizin yardımcısı olsun ☺Üzulme canım rabbim evladina uzun ömürler versin insallah. rabbim kardessiz birakmasin evladını. benimde 7 yasinda bir oglum var ve kardes diye beni bitiriyor
Keske ilaclari birkmasaydiniz bir sayfada da yaziyordu 10. Gun negatif cikmis 16. Gun pozitifi gormus... insallah sizin de oyle olur...Kızlar ben (-) garantiledim bugün 10. Gün ve yine 0.1 çıktı artık yükselme ihtimali olmaz zaten ilaçları da bıraktım an itibari ile.cok şükür bir evladım var o yüzden çok üzülmedim rabbim burada bekleyen herkese güzel hayırlı sonuçlar almalarını nasip etsin ins
Ahhh kıyamam çok üzüldüm kız. Rabvim evladını ona bağışlasın kuzucumYurtdışından bir arkadaşım bir resim bulmuş,yolladı biraz önce. Bu zahmetli sürecini tahmin ediyorum, dualarım seninle dedi. Ne anlamlı bir resim...Bir annenin o bebek için yaptığı iğneler...Paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1904804
Kendi çocuğu değil, sanırım bir yakını ya da netten bulmuş olabilir. Ne kadar zor...Ahhh kıyamam çok üzüldüm kız. Rabvim evladını ona bağışlasın kuzucum
Ay zaten agliyacak yer arıyorumYurtdışından bir arkadaşım bir resim bulmuş,yolladı biraz önce. Bu zahmetli sürecini tahmin ediyorum, dualarım seninle dedi. Ne anlamlı bir resim...Bir annenin o bebek için yaptığı iğneler...Paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1904804
Onun olmadığına sewindim inanki. Ay ben biriktiremem hatırlamak istemem hiç negatif sonuçta alsamKendi çocuğu değil, sanırım bir yakını ya da netten bulmuş olabilir. Ne kadar zor...
Bende biriktirmedim hic çünkü hoc hatırlamak istemem negatif olursa o psikolojiyi atamam ustumden. bi günlük tutmaya başladım tedavinin başında ilerde okurum diye o kadarOnun olmadığına sewindim inanki. Ay ben biriktiremem hatırlamak istemem hiç negatif sonuçta alsam
Bir arkadaş dün yazmıştı iğne vardı elinde geçmiş yazıları bi oku istersen sanırım sayfa 170 den sonra bakman lazım emin değilimMerhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun. cüzi bir ücret karşılığında da olur...
Onun olmadığına sewindim inanki. Ay ben biriktiremem hatırlamak istemem hiç negatif sonuçta alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?