2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Herkese çok teşekkür ediyorum canlar can kuşlar verdiğiniz moral dünyalara bedel ne yazdıysam anında cevap yazdınız ilgilendiniz Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün benim tebessüm etmemi sağladığınız için yüreği güzel derttaşlarım :)

çok teşekkür ederim cevap vermen bile çok güzel allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah ☺

Bende inan elimde olsa hic düşünmez gonderirdim ama paket fiyat anlaştığım icin merkez tum ilaclari miktarinca verdiler ve sonunda elimde hic ilac kalmadı. allah yardimcin olsun. maddi manevi çok yıpratıcı bir sureç bu

Ya haberlerde gördüm şimdi yeni dogan bebegi birakip kaçmış annesi bu nedir dedim yaa oturdum agladim. bizler burada o bebek icin neler çekiyoruz onlarin bu yaptığına bak allahim sen hepimizin hakkında en hayırlısını nasip et

Kızlar ben (-) garantiledim bugün 10. Gün ve yine 0.1 çıktı artık yükselme ihtimali olmaz zaten ilaçları da bıraktım an itibari ile.cok şükür bir evladım var o yüzden çok üzülmedim rabbim burada bekleyen herkese güzel hayırlı sonuçlar almalarını nasip etsin ins

Üzulme canım rabbim evladina uzun ömürler versin insallah. rabbim kardessiz birakmasin evladını. benimde 7 yasinda bir oglum var ve kardes diye beni bitiriyor

Çok teşekkür ederim amin herkesin yardımcısı olsun Rabbim umarım sonunda hepimizin yüzü güler

Üzulme canım rabbim evladina uzun ömürler versin insallah. rabbim kardessiz birakmasin evladını. benimde 7 yasinda bir oglum var ve kardes diye beni bitiriyor
Allah olan evladına sağlık sıhhat versin bir dahaki ne olur inşallah sen içini ferah tut allah hepimizin yardımcısı olsun ☺

Keske ilaclari birkmasaydiniz bir sayfada da yaziyordu 10. Gun negatif cikmis 16. Gun pozitifi gormus... insallah sizin de oyle olur...

Ahhh kıyamam çok üzüldüm kız. Rabvim evladını ona bağışlasın kuzucum

Ay zaten agliyacak yer arıyorum neler cekti kac negatif sonuctan sonra kahroldu

Onun olmadığına sewindim inanki. Ay ben biriktiremem hatırlamak istemem hiç negatif sonuçta alsam
Bende biriktirmedim hic çünkü hoc hatırlamak istemem negatif olursa o psikolojiyi atamam ustumden. bi günlük tutmaya başladım tedavinin başında ilerde okurum diye o kadar

Bir arkadaş dün yazmıştı iğne vardı elinde geçmiş yazıları bi oku istersen sanırım sayfa 170 den sonra bakman lazım emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…