Bende beş yıldır bekliyorum iki aşılama dan sonra ilk tüpüm benim iki embriyo transfer etti 2.gün 1 kaliteli ne diyelim hayırlı uğurlu olsun inşallah :)bende ılk deneyenlerdenımm..bızım hıc ama hıcbır sorunumuz yok..2asılamadan sonra tupe karar verdıkk.1.5 yıldırdır denıyoruz..Rabbımın vardır bır bıldıgı kızlar..haydı bısmıllah deyıp ılk ıgnelerımı vurdummm:)
Bazen adetime yakın da baş ağrısı çekiyorum o yüzden bide rahmim de adet olucakmış gibi şişiyor hissi verdi bide bi ara gelen bi arada kesilince dün yine gelen kalıntılar bozdu moralim i nasip amin öyle tabi Allah sabır versin tamam içerim şimdi Sağol canım
Sağol moral verdiğin için bu arada bu kahverengi lekeler abdesti etkiliyor mu bi bilgin var mı canımKalbini ferah tut tatlım şişlik hemen hemen hepimizde oldu Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Ara ara oluyo canim ama ben jeli yapıp 15 dakika yatip 20 dk yürüyorum öyle olunca birikmez dedi doktorum faydasi oluyoSenden de geliyor mu peki canım
Evim 4.kat iki artı bir nereyi gezeyim tıkış tıkış bi görsen canım merdiven inip çıkamıyorum bi hafta oldu bir yere çıkmadım canım iki üç dakika yürüyorum dönüp duruyorumAra ara oluyo canim ama ben jeli yapıp 15 dakika yatip 20 dk yürüyorum öyle olunca birikmez dedi doktorum faydasi oluyo
Hayır canım bunlar özür lekeleri gusül gerektirmez eğer namaz kılıyorsan ve el ayandan daha fazla gelirse şayet o zaman her vakit için abdest alman gerekir yani öğle namazını kıldığın abdestle ikindiyi kılamıyorsunSağol moral verdiğin için bu arada bu kahverengi lekeler abdesti etkiliyor mu bi bilgin var mı canım
Merdiven inip çıkmanda yada yürümende bir zarar yok canım arada dışarı çık havan değişir hem moral olur birazEvim 4.kat iki artı bir nereyi gezeyim tıkış tıkış bi görsen canım merdiven inip çıkamıyorum bi hafta oldu bir yere çıkmadım canım iki üç dakika yürüyorum dönüp duruyorum
Kuzum banada oluyo aynı şeyler benimde 5.günüm.hiç dert etme lütfen. Özellikle hemşireme sordum. Eğerki kırmızı ve yoğun kanama yıksa korkulcak bişi yokmuşKızlar bende umutsuzum bilmiyorum sürekli kahverengi kalıntılar geliyor jelden sonra yada büyük tuvalete gidince oluyor kabızlığım gitti iki gündür ama azda olsa ıkınıyorum çıkmak için ve sonra beyaz kahverengi tortular geliyor acaba gebelik yok mu bugün 7.gün başım çok şiddetli ağrıyor ağrı kesici kullansam mı
Bilgilerin için teşekkür ederim anladım çok teşekkür ederim ben onun şüphe si içersindeydimHayır canım bunlar özür lekeleri gusül gerektirmez eğer namaz kılıyorsan ve el ayandan daha fazla gelirse şayet o zaman her vakit için abdest alman gerekir yani öğle namazını kıldığın abdestle ikindiyi kılamıyorsun
Adet olucakmışım gibi hafif hafif ağrı oluyor beş gün var ama bu kalıntılar transfer den üç gün sonra başladı tam dün gelmedi dedim akşam geldi yapacağım zaman anladım hayır olsunKuzum banada oluyo aynı şeyler benimde 5.günüm.hiç dert etme lütfen. Özellikle hemşireme sordum. Eğerki kırmızı ve yoğun kanama yıksa korkulcak bişi yokmuş
Pazartesi gezmeye giderim kocişimle o zaman :) bebekler im den korktum beni bırakıp giderler diyeMerdiven inip çıkmanda yada yürümende bir zarar yok canım arada dışarı çık havan değişir hem moral olur biraz
Git tabi gez kafan dağılsin ben çıktım bugün onemli olan 30 dakika ayakta kalip biraz oturabilmek yormadan. biraz olsun o psikolojiden çıkıyor tatlım insanPazartesi gezmeye giderim kocişimle o zaman :) bebekler im den korktum beni bırakıp giderler diyeevde oturdum sırf inşallah hayırlısı ile kavuşuruz hepimiz inşallah
Hep olumlu ol canım bak pazartesi daha güzel olacak inşallahKizlar dun 69 olan degerim bugun 92 cikti.. baska bir hastaneye gittim orada 113 cikti.. hemsirem ptesi gunu testleri tekrar et dedi bu artis daha iyi gibi dedi.. destek olan dua eden herkesten Allah razi olsun.. gonlunuze gore versin...
Teşekkür ederim insallah Allahin izniyleHep olumlu ol canım bak pazartesi daha güzel olacak inşallah
Kuzu valla korkulcak bişi yokya. Bizzat hemşireye sordum çok normalmişAdet olucakmışım gibi hafif hafif ağrı oluyor beş gün var ama bu kalıntılar transfer den üç gün sonra başladı tam dün gelmedi dedim akşam geldi yapacağım zaman anladım hayır olsun
Canoçım benim benim ilaçlar el ele baş başa geldi hatta hastaneden 150 doz açığım kalınca hemşire arta kalanı getirenlerinkinden verip tamamladı çok isterdim olsa da versem o duyguyu bilirim inşallah birin den bulursunMerhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun. cüzi bir ücret karşılığında da olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?