- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Amin ne gzl dua bu nedn ımkansz dediler onu anlamdmkizlar hepinize bolllll sans diliyorum bende tüp bebek annesiyim,hemde kimsenin hamile kalmami beklemedigi imkansiz dendigi bizamanda allahim nasip etti.. kismetse altinci ayimiza girdik, umarim hepinizin kucagi ikiizler ücüzler dolsun, hepiniz sevinc cigliklari atin, nur topu gibi saglikli bebisleriniz olsun...
Değerler 1000 ve üzeri olduğu zaman vajinal ultrasonla görülüyor kese. ama merkezden merkeze değişiyor..kimileri testen 1 hafta sonra kimileri 2 hafta sonraya randevu veriyorlar canım.. MaşaAllah değeriniz çok güzel eğer ikiyede katlarsa sanırım kısa süre sonra kese/keselerinizi görürsünüzKızlar beyin durmuyor 12
gün tahlili pozitifse ve 14 günde ppzifse keseye ne zaman bakiliyorki bide tranferden sonra 12.günde bebek 1 aylık oluyor sanirsam benim yarın 15.gün 2 ci tahlil olacak inşallah yükselmiştir ilk tahlilim 557.8 bu 4 cu transfer hiç kese görmeye gidemedik en çok 19 cu gün kimsal di
Evet canım inşallah bu sefer evet ama yarın 2. tahlil var o çok önemli sence katlarmi değer yuksrkDeğerler 1000 ve üzeri olduğu zaman vajinal ultrasonla görülüyor kese. ama merkezden merkeze değişiyor..kimileri testen 1 hafta sonra kimileri 2 hafta sonraya randevu veriyorlar canım.. MaşaAllah değeriniz çok güzel eğer ikiyede katlarsa sanırım kısa süre sonra kese/keselerinizi görürsünüz
Katlanır canım hiç merak etme içini ferah tut.. benim ilk değer 1147 çok korktum katlanmaz diye ama şükürler olsun katlandı.. ben inanıyorum hatta iki katından bile fazla katlancak.. sen sadece olumlu düşün yeter.. MaşaAllah sübhanallahh sorun çıkacak bi değerin yok.. Umarım Rabbim bu sefer daim bir gebelik nasip eder sana , bana, tüm hamişlere..Evet canım inşallah bu sefer evet ama yarın 2. tahlil var o çok önemli sence katlarmi değer yuksrk
Seninde çok yüksekmis maşallah maşallah allah razı olsun insallah seninde kucağına almak nasip eder allahim bişey da ikizmi seninKatlanır canım hiç merak etme içini ferah tut.. benim ilk değer 1147 çok korktum katlanmaz diye ama şükürler olsun katlandı.. ben inanıyorum hatta iki katından bile fazla katlancak.. sen sadece olumlu düşün yeter.. MaşaAllah sübhanallahh sorun çıkacak bi değerin yok.. Umarım Rabbim bu sefer daim bir gebelik nasip eder sana , bana, tüm hamişlere..
İkiyle başladık ama malesef teke düşdük canım.. hayırlısı böyleymiş.. tek çift farketmez Rabbim yeterki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.. artık hasretimiz son bulsun..Seninde çok yüksekmis maşallah maşallah allah razı olsun insallah seninde kucağına almak nasip eder allahim bişey da ikizmi senin
Aminnnn inşallah tesekkur ederimİkiyle başladık ama malesef teke düşdük canım.. hayırlısı böyleymiş.. tek çift farketmez Rabbim yeterki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.. artık hasretimiz son bulsun..
Canım ben transferden sonra 17. günde karından ultrasonda gördüm kesemi , ondan tam 10 gün sonra kalp atışı duydumKızlar beyin durmuyor 12
gün tahlili pozitifse ve 14 günde ppzifse keseye ne zaman bakiliyorki bide tranferden sonra 12.günde bebek 1 aylık oluyor sanirsam benim yarın 15.gün 2 ci tahlil olacak inşallah yükselmiştir ilk tahlilim 557.8 bu 4 cu transfer hiç kese görmeye gidemedik en çok 19 cu gün kimsal di
Canım inşallah amin.. hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun.. ne güzel 6 ayı görmüşsün bizde bi gelebilsek o zamanlara hayırlısıyla..kizlar hepinize bolllll sans diliyorum bende tüp bebek annesiyim,hemde kimsenin hamile kalmami beklemedigi imkansiz dendigi bizamanda allahim nasip etti.. kismetse altinci ayimiza girdik, umarim hepinizin kucagi ikiizler ücüzler dolsun, hepiniz sevinc cigliklari atin, nur topu gibi saglikli bebisleriniz olsun...
Ben 21. Gün gittim cnm gördüm çok sukurKızlar beyin durmuyor 12
Amin canım inşallah hepimizin yüzünün güldüğü bi gün olur :)Günaydın herkeze hayırlı cumalar inşallah guzel haberli bir gün geçiririz
inşallah canımbekliyoruz bakalım yıne 3 dedıler de 4 olur çıkana kdr :)Gunaydın ıkıncı testleri yapan arkadaşlar hayırlı haberlerini bekliyoruz.
internette 5 hafta 3 gün çıkıyo canımBenim Yumurtalar 31 ekimde toplandı
3 Kasımda Transfer edildi. Bugun ayın 25'i ya kızlar ben kaç günlük hamile oluyorum acaba?
bi türlü su zamanı anlayamadım
ctesi doktora gıdecegım yanı yarın kese gözükür mu sizce
transferden sonra 23 gun geçmiş oluyor
ilk testimden de 12 gun geçmiş oluyor
lüfen bi yardım edebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?