2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kxlar ben aksam acilde kan vercm hastneye gtmek için geç kldm 12 den snra almyo lar kan için sağlık ocağına gtsn sonc yarn ckcak en iyisi aksm acilde yaptrmak

Öncelikle yeni hamileleri tebrik ediyorum gözünüz aydın kızlar:)
Soraa hamileliği devam eden arkadaşlar belirtilerinizde devam ediyormu? Benim bigün bel kasık ağrım hafiften oluyor, bigün hiçbişey olmuyor. Tatlı çok severim bayılırım normalde 4-5 gğndür canım tatlı istemio hiç. Sizde neler var böle gelio gidiyomu?

benım de oyle canım normalde tatlıya dayanamayan ben aklımın ucuna tatlı bıle gelmıyo sımdı. yersem de eger sutlu tatlı yıyorum ama o da oyle ıstahla degıl. agrılar benımde devam edıyo. baslarda cok sık bel agrım vardı ama o hafıfledı sımdı cogu zaman hıc olmuyo bıle ama uyku gaz mıde sorunum var. çok sukur sıkayetcı degılım ama bebısım ıyı olsun da ben yan etkılerıne razıyım :)

Aynen aman olsun zaten belirti olunca içim rahatlıyo:) arada kayboluyoya hemen düşünceler düşünceler:) demek herkese öyle sanırım ara ara oluo gidiyo. Ama göğüsler çok fenaaa:))

kizlar hepinize bolllll sans diliyorum bende tüp bebek annesiyim,hemde kimsenin hamile kalmami beklemedigi imkansiz dendigi bizamanda allahim nasip etti.. kismetse altinci ayimiza girdik, umarim hepinizin kucagi ikiizler ücüzler dolsun, hepiniz sevinc cigliklari atin, nur topu gibi saglikli bebisleriniz olsun...

Aynen aman olsun zaten belirti olunca içim rahatlıyo:) arada kayboluyoya hemen düşünceler düşünceler:) demek herkese öyle sanırım ara ara oluo gidiyo. Ama göğüsler çok fenaaa:))

benım en fena mıdem ama goguslerım de sızlıyo kasına agrıyo arada cok rahatsız etmıyolar benı allahtan. regly donemlerımde daha cok agrıyolardı:)

Allahım tamamına erdirsin inşallah ikizmi sorun varmı bende adayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…