2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Sağolun canım walla konuşmak çok iyi geliyo :)

İnsallah cnm sagolasin

evet toksoplazma önemli bi test
onun yüzünden düşükler olabılıyor
bende doktora danısıcam kan pıhtılaşma testını yaptıralım gerek yoksa kan sulandırıcı ığne kullanmayayım diye

Canım çok sevindim , her aşama böyle güzel geçsin inşallah:) bende dün vajinal ultrasonla keseyi gördüm, haftaya bidaha gidicem bi kalp atışını duysaydım rahatlıcam:)

Canım çok sevindim , her aşama böyle güzel geçsin inşallah:) bende dün vajinal ultrasonla keseyi gördüm, haftaya bidaha gidicem bi kalp atışını duysaydım rahatlıcam:)

amın canım ıns gercekten sıkıntılı strestlı heyecanlı bı surec. ama bı okadar da guzel. ama rahatlama olmuyo hıc:) daha sımdıden bı sonrakı randevu ıcın gun saymaya basladım :) inş sen de duyucaksın pıt pıtları

Ayy inşallah inşallah:) dimi biri bitiyo biri başlıyo Sağlıkla kucağımıza alalımda yeterki..
Ya bide şu crinon jel önceden beyaz geliyodu son 3 4 gündür kahverengi siyah çamur gibi ve fazla gelio, böyle olan varmı?

Aa seninde birmiş. Sormak aklıma gelmedi valla ben bir tane olmasını öyle benimsemişimki :) minnacık daha 1 cm bile değil ama kalbi gümbür gümbür. Kurban olsun anneler onlara.

Bende yaptırmıştım tiroid falan ama hepatite hiv e toksoplazma mı öyle testlerde varmış gebeliğin ilk haftalarında yapılması gereken onlar yapılmadı bana
Yapılır canım daha çok erken. Bana hepatitler ve hiv gebelik öncesi yapılmıştı şimdi yine istedi. Bi sonraki kontrolünde yazacaktır.

Bir sonraki randevun ne zAman canım?

Yapılır canım daha çok erken. Bana hepatitler ve hiv gebelik öncesi yapılmıştı şimdi yine istedi. Bi sonraki kontrolünde yazacaktır.
Ay bu pimpiriklik beni bitircek zaten:) ne sabırsız bişe oldum çıktım. Allahım hepimize sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin..

Canım çok siyahsa doktoruna mutlaka sor. Ama beyazın içinde kahve siyah tortular varsa çok normal canım. Kalan jel birikintisi renk değiştiriyomuş. İlk zamanlar bende yaşıyodum son 2.5haftadır hiç yaşamadım

Sordum tatlım aslında normal dedi 12. Gün çok çok az bi kanamam olmuştu, eski kalan kanlardır kahve koyuysa dedi ama yinede çoğalınca korktum. Daha dün gittik keseyi gördüm, kesenin yanında küçük bi siyahlık vardı kılcal damara yerleştiyse o kanama alanı oluştrumuş olabilir dedi belkide ondan önemsemedi doktor ama yinede insan düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…