2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

günaydın kızlar bugün bebişimi gördüm kalp atışını duydum fasulyemin dr her sey yolunda dedi. bı ay sonra cagırdı tekrar ama o kadar bekleyemem sanırım. bı suru tahlıl ıstedı 8 tup kan verdım ıdrar testlerı verdım. ıns onlarda ıyı cıkar. darısı bekleyenlerın basına Allah ısteyen herkese bu mutlulugu yasatsın ve kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

peki kan ve demir ilaçlarına ne zaman başlamalıyız?
benbim kan ve demir değerlerim normalde cok dusuktur

Canım benim gözün aydın. Rabbim sonuna kadar gitmek nasip etsin hepimize inşallah. Bizde dün duyduk testler için bu sabah kan verdik idrar verdik. Benden idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyolar

Canım benim gözün aydın. Rabbim sonuna kadar gitmek nasip etsin hepimize inşallah. Bizde dün duyduk testler için bu sabah kan verdik idrar verdik. Benden idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyolar

amın canım ıns. canım gebelıklerde en sık rastalanan sey ıdrar yolu enfeksıyonu. dr lar sana uygun bı tedavı yaparlar muhakkak uzulme hıc.

teknoloji biraz daha ilerlesede kan testimizinde sonucu evde alabilsek parmak ucundan bır kanla pıt pıt değerler yazsa

amın canım ıns. canım gebelıklerde en sık rastalanan sey ıdrar yolu enfeksıyonu. dr lar sana uygun bı tedavı yaparlar muhakkak uzulme hıc.
Yok üzülmüyorum canım tedavisi var en azından. En kötüsü bu olsun. Kalpleri nasıl atıyo ama gümbür gümbür :)

Ayni tedirginlikler bendede var cnm bende gittigim merkezdeki baska dr bana hamile kalinca progestan igneyi birak kan sulandirici kullan dedi.6 gün sonra kanamam basladi lekelenme tarzi benim dr progestana başla gunde 1 tane dedi iki güm gecti sulandiriciyi vurunca artiyor diye aradim bu defa baska dr progestani 2 ye cikar sulandiriciyi birak dedi valla mala döndüm bende haftaya carsamba kalp atisi icin cagirdilar simdi baska bir dr ariyorum bunlar beni cildirtti hepsi birsey soyluyor

ya allaha emanet olalım canım
sende bende bizim gibi tüm arkadaşlarımızda
işte bole doktor degıstırıncede bu sorunlar çıkıyor korkuyorum
yada doktordan habersiz kullanıcaz :)
progestan sonuçta rahım kalınlaştıcı bısey
ne zararı olabılır kı kullanmanın
kan sulandırıcıda tedbır
ınsallah haftaya carsamba her sey güzel olsun

Yok üzülmüyorum canım tedavisi var en azından. En kötüsü bu olsun. Kalpleri nasıl atıyo ama gümbür gümbür :)

cok baska bısı ya mınıcık bısıden nası ses cıkıyo esım vıdeo cektı dınleyıp duruyorum :) gercekten bır mucıze. Allahım bu mutlulugumuzu daım etsın. benımkı de bı taneymıs bu arada :)

sakin ol tatlım öğlen yemeğine git sulu bıseyler ye
hamıle hamıle davran
rahatlat kendını
bende cok sabırsız bı ınsanım ama bak testlerımı yaptıralı bır hafta gectı dıger haftanın ortası geldı
bıraz buraları okuyarak ama en cok kendımle ılgılenerek vakıt gecırmeye çalışıyorum
,

Allhım kucagınada aldırsın sağlıkla mis kokusuyla
olsun bir olsun sağlıkla bızım olsun
rabbım isteyen herkese versin
kucaklarını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…