- 26 Mart 2015
- 92
- 134
- 23
- 34
Ben 9 haftalığım , kan sulandıcı iğne ve crinone jel hala kullanıyorum , doktorum 3. aya kadar kullanacağımı söyledihamile arkadaşlar hala cirone jel ve kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
ben birde estrofem içiyorum
Sonucu beklemek en zoru kuzum. İnşallah bitecek az kaldı bak 1 saatte geçti gittine zormuş yarabbim iğnelere fln zor diyodum walla hiçbişey değilmiş onlar böyle beklemek daha fena
Baaara baaar aağlamak istiyorum şuanSonucu beklemek en zoru kuzum. İnşallah bitecek az kaldı bak 1 saatte geçti gitti
Canım benim gözün aydın. Rabbim sonuna kadar gitmek nasip etsin hepimize inşallah. Bizde dün duyduk testler için bu sabah kan verdik idrar verdik. Benden idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyolargünaydın kızlarbugün bebişimi gördüm kalp atışını duydum fasulyemin dr her sey yolunda dedi. bı ay sonra cagırdı tekrar ama o kadar bekleyemem sanırım. bı suru tahlıl ıstedı 8 tup kan verdım ıdrar testlerı verdım. ıns onlarda ıyı cıkar. darısı bekleyenlerın basına Allah ısteyen herkese bu mutlulugu yasatsın ve kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
Ahahah söyle anne bağır çağır :)))Baaara baaar aağlamak istiyorum şuan
Daha erken kan ve demir ilacı için. Doktorun zamanı geldiğinde söyleyecektir.peki kan ve demir ilaçlarına ne zaman başlamalıyız?
benbim kan ve demir değerlerim normalde cok dusuktur
Canım benim gözün aydın. Rabbim sonuna kadar gitmek nasip etsin hepimize inşallah. Bizde dün duyduk testler için bu sabah kan verdik idrar verdik. Benden idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyolar
bencede canım yaaateknoloji biraz daha ilerlesede kan testimizinde sonucu evde alabilsek parmak ucundan bır kanla pıt pıt değerler yazsa
Yok üzülmüyorum canım tedavisi var en azından. En kötüsü bu olsun. Kalpleri nasıl atıyo ama gümbür gümbür :)amın canım ıns. canım gebelıklerde en sık rastalanan sey ıdrar yolu enfeksıyonu. dr lar sana uygun bı tedavı yaparlar muhakkak uzulme hıc.
Ayni tedirginlikler bendede var cnm bende gittigim merkezdeki baska dr bana hamile kalinca progestan igneyi birak kan sulandirici kullan dedi.6 gün sonra kanamam basladi lekelenme tarzi benim dr progestana başla gunde 1 tane dedi iki güm gecti sulandiriciyi vurunca artiyor diye aradim bu defa baska dr progestani 2 ye cikar sulandiriciyi birak dedi valla mala döndüm bende haftaya carsamba kalp atisi icin cagirdilar simdi baska bir dr ariyorum bunlar beni cildirtti hepsi birsey soyluyorgeçmiş olsun canım
benımde durumum soyle tup bebek yapan doktora gıtmeyecegım
kendi doktorum tup bebek için başka doktora yonlendırmıstı
şimdi gebelik söz konusu olunca kendi doktoruma gıdecegım
ama kendi doktorum tup bebek doktorunun verdıgı ılaçları kullandırıp kullandırmamaya kkarar verdiğinde umarım bısey atlamayız dıe korkuyorum
kullanmayı bırak derse acaba kullanmalı mıydım olmak istemıyorum
Geçecekkk kız 3.5 saat kaldı. 1 saat yemek molasında geçer zaten daha neolsunİşteyim bi de şansıma işim de yok bugün zaman geçmiyo
Ayni tedirginlikler bendede var cnm bende gittigim merkezdeki baska dr bana hamile kalinca progestan igneyi birak kan sulandirici kullan dedi.6 gün sonra kanamam basladi lekelenme tarzi benim dr progestana başla gunde 1 tane dedi iki güm gecti sulandiriciyi vurunca artiyor diye aradim bu defa baska dr progestani 2 ye cikar sulandiriciyi birak dedi valla mala döndüm bende haftaya carsamba kalp atisi icin cagirdilar simdi baska bir dr ariyorum bunlar beni cildirtti hepsi birsey soyluyor
Huni takçam az kaldıGeçecekkk kız 3.5 saat kaldı. 1 saat yemek molasında geçer zaten daha neolsun
Yok üzülmüyorum canım tedavisi var en azından. En kötüsü bu olsun. Kalpleri nasıl atıyo ama gümbür gümbür :)
cok baska bısı ya mınıcık bısıden nası ses cıkıyo esım vıdeo cektı dınleyıp duruyorum :) gercekten bır mucıze. Allahım bu mutlulugumuzu daım etsın. benımkı de bı taneymıs bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?