- 2 Kasım 2016
- 44
- 26
- 38
Canım bende hala bel ve kasık ağrısı çekiyorum regl sancılarımda var herkes normal olduğunu söylüyor transferimin 16. Günü ilk tahlilim 1493 çıktı ikinci kan tahlilim 4648 çıktı Perşembe inşallah keseyi göreceğiz Allah'ın izniyle vücut hamileliğe alışmaya çalışıyor ve kimisi bu adet sancılarını 9 ay boyunca her ay çekiyor rahat tut içiniKızlar merhaba, bende bugün transferin 15. Günündeyim, 12. Gün değerim 148 di. Yarın kese için çağırdı doktorum inşallah görünür erken gibi geldi biraz ama.. bide kızlar arada regl olcam gibi kasık ve bel ağrılarım oluyo korkuyorum herkes yaşadımı bunu? Ne belirtileriniz vardı?
Ay maşallah canım ikiz olabilirmii değerlerin baya yüksek :) sen bu değerlerle perşembe gitceksin beni yarın çağırdı bakalım nolcakCanım bende hala bel ve kasık ağrısı çekiyorum regl sancılarımda var herkes normal olduğunu söylüyor transferimin 16. Günü ilk tahlilim 1493 çıktı ikinci kan tahlilim 4648 çıktı Perşembe inşallah keseyi göreceğiz Allah'ın izniyle vücut hamileliğe alışmaya çalışıyor ve kimisi bu adet sancılarını 9 ay boyunca her ay çekiyor rahat tut içini
bende senin gibi aynı korkular içindeyim ay kesenin içi dolumu aman kalbi atar mı yok kalbi durur mu hemen 13.haftaya geçmek istiyorum hatta 6 aylık olup bebeğime alışveriş yaptıgım evreye gelmek istiyorum :) çıkartmıyorum ama midem hafif hafif bulanıyor çok midem yanıyor şişkinliğim var herkes sen niye böyle şiştin diyor bakalım :)canım nası gidiyo hamilelik. benım mıde bulantılarım basladı yemek yesem bı turlu yemesem bı turlu bı de acayıp sısım karnım 5 aylık gıbı çıktı resmen. ben de bı an once 12. haftayı bıtırmek ıstıyorum artık. bebegım saglıklı olsun her turlu yan etkısıne razıyım ama tek endısem ona bısey olması.
kötü cnm doğru çok huzursuzum rabbim hepimizin bebişini korusun inş.En kötü şey pimpirik ama yapma gerçekten. Bi kere banada oldu kafayı yiyo insan. Rabbime emanet hepsi gönlünü ferah tut
cnm şimdi hiç baktırıp aklını sulandırma bizde 3'cüye baktırdık doktor gerek yok dediği halde ama gün aşırı şimdi sen baktırırsan aklın karışır bende dedim bidaha mı baksam diye aradan kaç gün geçmişti boşverdim bugun kese görücem doktorun sorun yok diyip keseye çağırıyor zaten korkma hem biz vesvese yapıyoruz 2 katı katladımı sorun yok öyle 59 olup 100 çıksaydı ikinci doktorun zaten şüphelenir bir daha baktırırdı cnm korkmaGünaydın Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum.
ben gecen hafta pazartesi kan testi yaptım 59, çarşamba kan testi yaptırdım 138 çıktı ama üçüncü bir kan testi yaptırmana gerek yok demıstı doktor. fakat dayanamıyorum. ucuncuyu yaptırmak ıstesem gec mı kadım acaba şimdi? ustunden 5 gun gecınce çıkan degerı yorumlamak zor olur mu? ctesi de doktor ultrasona gelebılırsınız dedı gercı
ama nasıl diyim sanki kasık ağrım var reglı olucam gıbı bı huzursuz bı agrı var ve ıslaklık var
cnm şimdi hiç baktırıp aklını sulandırma bizde 3'cüye baktırdık doktor gerek yok dediği halde ama gün aşırı şimdi sen baktırırsan aklın karışır bende dedim bidaha mı baksam diye aradan kaç gün geçmişti boşverdim bugun kese görücem doktorun sorun yok diyip keseye çağırıyor zaten korkma hem biz vesvese yapıyoruz 2 katı katladımı sorun yok öyle 59 olup 100 çıksaydı ikinci doktorun zaten şüphelenir bir daha baktırırdı cnm korkma
bende senin gibi aynı korkular içindeyim ay kesenin içi dolumu aman kalbi atar mı yok kalbi durur mu hemen 13.haftaya geçmek istiyorum hatta 6 aylık olup bebeğime alışveriş yaptıgım evreye gelmek istiyorum :) çıkartmıyorum ama midem hafif hafif bulanıyor çok midem yanıyor şişkinliğim var herkes sen niye böyle şiştin diyor bakalım :)
gözükür cnm ben çoktan gördüm aslında doktordan gizli hemşire arkadaş ile baktık :) benim daha mide bulantılarım başlamadı geliyor ama çıkmıyor bakalım :)bende daha 5 haftanın ıcındeyım dıyor takvımler ama benımde karnım bıraz buyudu bıngıl bıngıl oldu
servıste sabah çıkarttım gozum karardı
ve ıstahım hıc yok yesem goum kararıo
ama zorluyorum yemek ıcın kendımı
bende haftaya ctesı gel dedı ultrasıon gözükür dedı
ama ne yapsam bılemedım o zaman kese gözükür mu reglımın ustunden 11 gun gecmıs oluyor
Canım hatırladığım kadarıyla en son adet tarihin 19uydu bugünlerde de adetmişsin gibi ağrın olabilir. Islaklıkta hamilelik başlangıcında zaten oluyor. Doktor gerek görmediyse gerek yoktur. Bi arkadaşımında senin gibiydi değerleri keseyi gördü kalp atışına gidecek bu hafta. İçini ferah tut. Ve test sonucunu yorumlaman cidden zor olurGünaydın Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum.
ben gecen hafta pazartesi kan testi yaptım 59, çarşamba kan testi yaptırdım 138 çıktı ama üçüncü bir kan testi yaptırmana gerek yok demıstı doktor. fakat dayanamıyorum. ucuncuyu yaptırmak ıstesem gec mı kadım acaba şimdi? ustunden 5 gun gecınce çıkan degerı yorumlamak zor olur mu? ctesi de doktor ultrasona gelebılırsınız dedı gercı
ama nasıl diyim sanki kasık ağrım var reglı olucam gıbı bı huzursuz bı agrı var ve ıslaklık var
İnşallah canım hepsi Rabbime emanet. Sen rahat ol annesikötü cnm doğru çok huzursuzum rabbim hepimizin bebişini korusun inş.
Zararlı canım bana bi doktor kesinlikle yasakladı biride haftada 1-2 anca dediBirde bayanlar size kafein ile ilgili bişey soracağım
günde bır adet turk kahvesı içsem sıkıntı olur mu bebek ıcın zararlı mı?
Ay ne heyecanlı kız daha ne olsun. Güzel olcak inşallahkızlar yarın sabah bu saatlerde kan vermiş olcammm :)
ay canım inşallah yaaa :) merakla bekliyorum :)Ay ne heyecanlı kız daha ne olsun. Güzel olcak inşallah
bende senin gibi aynı korkular içindeyim ay kesenin içi dolumu aman kalbi atar mı yok kalbi durur mu hemen 13.haftaya geçmek istiyorum hatta 6 aylık olup bebeğime alışveriş yaptıgım evreye gelmek istiyorum :) çıkartmıyorum ama midem hafif hafif bulanıyor çok midem yanıyor şişkinliğim var herkes sen niye böyle şiştin diyor bakalım :)
Bekle bekle. Bende bekliyorum cuma bebişimle görüşücezay canım inşallah yaaa :) merakla bekliyorum :)
Evde de olsa keşke ultrason cihazı dimi kız :)Bekle bekle. Bende bekliyorum cuma bebişimle görüşücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?