2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ay çok sagol canm bugunde hiç agrim olmayinca korkmaya başlamistim birseyler ters mi gidiyor diye Allah razi olsun rahatladim

Herşeyden korkuyoruz ama ben artık kurcalamamaya çalışıyorum test yaptıkça kan verdikçe sorun yoksa da bile sorun çıkıcakmış gibi hissediyorum. doğal akışına bırakmak lazım. benim de aklıma her seferinde kötü şeyler geliyo ama bunun üzerinde durmamaya çalışıyorum bol bol aklıma geldikçe dua ediyorum bebeğimle konuşuyorum içerde ona iyi bakıcağımın sözünü verdim o da bana büyüyüp kucağıma geliceğinin :) anlaştık şimdilik gerisi Allaha emanet artık

canım gözünaydın maşallah size darısı başıma inş. kalp atışı için ne zaman bakalım dedi peki?
Doktor bakmadı kı buna hemşire baktı doktorum kongrede doktordan gızlı baktık merakımızdan Doktor ile çarşamba kese gorucez 30 kasımda kalp atışı inş

nazlieylul gözün aydın tatlım
bende du test yaptım 138 çıktı değerim
pazartesi 59,2
çarşamba 138 çıktı
sence bu artış nasıl

Slm kızlar 9. Gün transfer 12. Gün aşılamadan herkeze günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olsun inşallah
Kızlar yine belirtim yok birazönce limonla test yaptım bütün tortular dibe çöktü ama güvenmiyorum öyle sine yaptım

cnm benimde aynen böyleydi.
10.gün 60
12.gün 135
14.gün 370

benden tekrar kan testi ister mi sence
aradım hastası vardı
peki değer diyelim ki artmaya başladı
hangi gun keseyı gorup ne zaman kalp atışı alıyoruz canım sen benden bı bır buçuk hafta ondesın galıba

Kızlar yine belirtim yok birazönce limonla test yaptım bütün tortular dibe çöktü ama güvenmiyorum öyle sine yaptım

kardeşim, ablam sen niye idrar testi yapmadın da limonla yaptın
lütfen kendını uzuntunu bole hıssetme bebegınede hıssettırme
bir de çok merak ettım sormus muydum onu da hatırlayamadım özür dılerım
hangı merkezde tedavı oldun acaba ablacım

idrar testinde kaçıncı günden itibaren belli olur ki

bu arada Bursa da olan yok galiba aranızda

canını yediğim niye özür diliyosun ki olsun yine sor balım nolcak ki ben ank özel hastane özel Dr da tedavi oluyorum Akay hast adnan kaya Dr um balım canım dün eşime test aldırdım ama korktum yine tek cizgi görcem diye öylesine inanmadan limon testi yaptım kendimi kandırdım bir nevi kuzumm

o nasıl testmiş öyle kız ne işe yarıyo
kız bacım google de var beyaz şeffaf bardağa idrarın yapıyosun üstüne limon sıkıyorsun tortular dibe çökerse gebeymişsin deniyor güvenmedim ama yaptım yinede gıı kafayı yedim ya napcamı şaşırdım gıı

14.GÜNÜ BENDEN DE İSTEMEDİ CNM BEN KENDİM YAPTIRDIM ARTIŞI GÖRMEK İÇİN DOKTOR GEREK YOK DEMİŞTİ.5. YADA 6.HAFTADA GÖRÜR KESEYİ DOKTORA BAĞLI 7.HAFTADA KALP ATIŞI EN ERKEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…