- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Ay çok sagol canm bugunde hiç agrim olmayinca korkmaya başlamistim birseyler ters mi gidiyor diye Allah razi olsun rahatladim
Ayy saol cnm benim rabbim inş hepinize nasip etsinoyy kurban olurum ben o fasulye ye Rabbim nazardan korusun bin kere maşallah süpanallah ayyy içim kabardı Rabbim banada nasip eder inşallah ki
Saol cnm aminnnnn inşMaşallah cnm gözün aydin darisi başimiza
Doktor bakmadı kı buna hemşire baktı doktorum kongrede doktordan gızlı baktık merakımızdan Doktor ile çarşamba kese gorucez 30 kasımda kalp atışı inşcanım gözünaydın maşallah size darısı başıma inş. kalp atışı için ne zaman bakalım dedi peki?
cnm benimde aynen böyleydi.nazlieylul gözün aydın tatlım
bende du test yaptım 138 çıktı değerim
pazartesi 59,2
çarşamba 138 çıktı
sence bu artış nasıl
Haklsn cnm dün mecburen yaptm da yapmım bariYerinde olsam yine süpürmem. Elektrik süpürgesini ittirip çektiriyosun çünkü ister istemez. Birkaç doktor öyle dediyse sen karar ver
Kızlar yine belirtim yok birazönce limonla test yaptım bütün tortular dibe çöktü ama güvenmiyorum öyle sine yaptımSlm kızlar 9. Gün transfer 12. Gün aşılamadan herkeze günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olsun inşallah
cnm benimde aynen böyleydi.
10.gün 60
12.gün 135
14.gün 370
Kızlar yine belirtim yok birazönce limonla test yaptım bütün tortular dibe çöktü ama güvenmiyorum öyle sine yaptım
o nasıl testmiş öyle kız ne işe yarıyoKızlar yine belirtim yok birazönce limonla test yaptım bütün tortular dibe çöktü ama güvenmiyorum öyle sine yaptım
idrar testinde kaçıncı günden itibaren belli olur kikardeşim, ablam sen niye idrar testi yapmadın da limonla yaptın
lütfen kendını uzuntunu bole hıssetme bebegınede hıssettırme
bir de çok merak ettım sormus muydum onu da hatırlayamadım özür dılerım
hangı merkezde tedavı oldun acaba ablacım
bu arada Bursa da olan yok galiba aranızdakardeşim, ablam sen niye idrar testi yapmadın da limonla yaptın
idrar testinde kaçıncı günden itibaren belli olur ki
canını yediğim niye özür diliyosun ki olsun yine sor balım nolcak ki ben ank özel hastane özel Dr da tedavi oluyorum Akay hast adnan kaya Dr um balım canım dün eşime test aldırdım ama korktum yine tek cizgi görcem diye öylesine inanmadan limon testi yaptım kendimi kandırdım bir nevi kuzummkardeşim, ablam sen niye idrar testi yapmadın da limonla yaptın
ayyy benim yawrucuklarımda 2 taneydş tutunmuşlardır inşallah minnaklarım :)yanı tutunmuşsa ıkız gebelıkler 9 ve 10. günden sonra kesın bellı olur denılıyor
diğer gebelılerde 11.gun 12. gun
kız bacım google de var beyaz şeffaf bardağa idrarın yapıyosun üstüne limon sıkıyorsun tortular dibe çökerse gebeymişsin deniyor güvenmedim ama yaptım yinede gıı kafayı yedim ya napcamı şaşırdım gııo nasıl testmiş öyle kız ne işe yarıyo
14.GÜNÜ BENDEN DE İSTEMEDİ CNM BEN KENDİM YAPTIRDIM ARTIŞI GÖRMEK İÇİN DOKTOR GEREK YOK DEMİŞTİ.5. YADA 6.HAFTADA GÖRÜR KESEYİ DOKTORA BAĞLI 7.HAFTADA KALP ATIŞI EN ERKENbenden tekrar kan testi ister mi sence
aradım hastası vardı
peki değer diyelim ki artmaya başladı
hangi gun keseyı gorup ne zaman kalp atışı alıyoruz canım sen benden bı bır buçuk hafta ondesın galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?