2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ben dün kullandım ve bi müddet hiç ıkınmada wc de oturdum
Sende dene istersen
Bide dün çok aşırı gazım vardı suruptanmı oldu başka bişiydenmi bilmiyorum ama
ilk kullandığım gün işe yaradı ama 2-3 gündür yaramıyo. dediğin gibi klozette oturuyorum sadece biraz sıkıyım kendimi diyorum korkuyorum ama böyle de çok rahatsız ediyo. bir de fitil kullanıyorum ben o da kabızlık yapabilirmiş

bi de senin hamile olduğunu öğrenene kdr belirtin var mıydı :)
Kullan canım bişey olmaz. Akıntım olmuştu renksiz ama jeldendi o kesin. Göbüşümün orda böyle elektriklenme gibi batmalar oluyo arada karnımdada öyleydi. Hiç göğsümde değişiklik olmadı mesela midem bulanmadı. Yalnız bi sürü ilaç kullanıyoruz benim yaşadıklarımda eminim ilaçlardandı. O zamanlarda belirti olması mümkün değilki zaten canım.

o zaman normal yani bende de bişey yok çünkü :)

çok güzel yaaa maşallah :)

Şuan elimizden gelen dua etmek ve pozitip olup sevmek bence tutunmalarına yardımcı olur gibi geliyo bana :)
vla bende bol bol dua ediyorum hepimize tek kendime degil canım Allahım duysun inş kardeşim bizimde yüzümüz gülsün bizde hamile kervanına katılalım inş kardeşim birde kabız sonun varsa yarım cay bardağı zeytin yağı iç ben böle aştım sorunumu

Elbetteki normal canım. Tek tavsiyem pozitif olun inanın. Rabbim ol derse çoktan olmuştur zaten
olumsuz düşünmemeye çalışıyorum zaten hep olmuş gibi ya da olcakmış gibi geliyo yanılmam inşallah Allah yüzümüzü güldürsün sonunda :)

olumsuz düşünmemeye çalışıyorum zaten hep olmuş gibi ya da olcakmış gibi geliyo yanılmam inşallah Allah yüzümüzü güldürsün sonunda :)
Amin canım inşallah. Heh aynen öyle şuan hamilesiniz zaten bebişleriniz içinde. Bu anların tadını çıkar

test günün ne zmn

ya kızlar bu 8 ay bana geçmez tüp bebek olunca 4 yıldırda bekleyince evhamdan ölcem. iş yerinde wc deyim kapı birden açıldı ben uzandım kapatayım diye refleks olarak şimdi hindi gibi düşünüyom dr. ların dediği uzanma o uzanmalar mı bir şey olmuşmudur of pof

Allah korusun kız kötü şeyler düşünme değildir o uzanma o uzanmalardan :)

bence tüp bebek sahibi olcak annelere devlet bakmalı çalışmamalı o anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…