• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kural diye bigün yok aslında hemşirem bana ertesi gün yapabilirsin demişti sadece ama ben gerek görmedim
Ama artık dualara başlamak için istiyorum
Bana daha o gün ayakta ve çok sıcak suyla olmamak şartıyla yapabilirsin demişti cuma transfer oldu pazar yaptım ben. çalışıyorum ve saçlarım açık mecburen yaptım :)

@__esra__ verdin mi kan tahlili ne zaman çıkıcak sonuç.Kızlar benim karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var dün gece yatağa yatınca birde sabah kalkınca oldu normal midir acaba ya @_balprensesi_ sen ne durumdasın
Bende de var o ağrılar. Her gece mutlaka ağrıdan uyanıp 10 dk kıvranıyorum ölecek gibi. Dr.normal diyor :110:

Slm kızlar canlar benn cocuk kötüyüm bugün 9. Günüm ama hiç ağrım yok tutmadı benim belli kızlarr içim acıyor yüregim yanıyor çok kötüyüm be canlar

0

Cnm ben daha banyo yapmadm banyo yapim bnde baslycm sen bu dualara ne zamn.basldn
Ben tüp bebeğe başladığımda yaptırdım hepsini meryeme falan başladım transferden 4 gün sonra duş alıp ayatel kürsi ve diğer duaları yaptım

Kızlar bir yaptıgımı atlamışım . Eşim karnıma işaret parmağı ile halka çizdi içinde 20 defa ya mübdi yazıp okudu bunu 2 kere yaptık.

Back