2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Evt cnm aynı yz yarn yapcm ben yarn aksm üstü yapcm namzlrmi da baslycm dua edemym huzurszm
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap cnm
Ben aldım duşumu hemen yasin amme tebareke başladım
Hiçbi belirti bişeyim yok ama mücadelemi sürdürücem
Slm kızlar canlar benn cocuk kötüyüm bugün 9. Günüm ama hiç ağrım yok tutmadı benim belli kızlarr içim acıyor yüregim yanıyor çok kötüyüm be canlar
Ya ille belirti olması gerekmiyorki lütfen pes edip yıpratma kendini rabbim ne yazdıysa alnımıza onu yaşayacağız
Ben tüp bebeğe başladığımda yaptırdım hepsini meryeme falan başladım transferden 4 gün sonra duş alıp ayatel kürsi ve diğer duaları yaptım
Duşumu aldım çok şükür içimin bile temizlendiğini hissettim hemen başladım dualarıma Rabbim görsün mücadelemizi inş
Kızlar merhaba:) bugün 10. Gününm sabah test yaptım 31.9 çıktı sonuç. Doktorum gayet iyi dedi cuma bi daha tekrarlanıcak test. 3. Gün embriyosuydu sizce nasıl?
Hadi hayırlısı olsun 3.gün embriyoları az düşük çıkabiliyor önemli olan 2 kat artması o güzel haberinide bekliyoeuz inş kaç hücreli idi?

Hadi bakalım rabbim geri çevirmez hakkında hayırlısı olsun inş.

Hemen kötü düşünme canım daha var test gününe hem ne belirtin olcakmış ki belki de olmaz
pardon 9 degil bu gün 8. Günüm yaw kuzum ne bileyim herkez kasıklarım agrı Yo batma var belim ağrıyor diyo bende tık yok çok üzülüyom balım kahroluyom be bacım

Kızlar merhaba:) bugün 10. Gününm sabah test yaptım 31.9 çıktı sonuç. Doktorum gayet iyi dedi cuma bi daha tekrarlanıcak test. 3. Gün embriyosuydu sizce nasıl?
maşallah bence iyi Rabbim inşallah kat kat artarak yükselmesini nasip eder inşallah bacım

doğru diyosun bacımda çok yoruldum çokkk iki aşılama iki tüp bebek tedavisi şükür ediyorum ama yinede çok üzülüyom elimizden bişi gelmiyo

2 tane transfer edilmişti, biri 9 hücreli biri 7 hücreliydi kızlar, inanamıyorum hala elim ayağım titriyo hamilemiyim yani ben:) Doktor iyi dedi ama inşallah cumaya artmış olur kızlar nolur dua edin benim içinde

doğru diyosun bacımda çok yoruldum çokkk iki aşılama iki tüp bebek tedavisi şükür ediyorum ama yinede çok üzülüyom elimizden bişi gelmiyo
3 aşılama bu 4.cü tüp bebek tedavm dua et haline cnm ben sulredym 11 12 kere deneyenlr var ben maddi manevi bitigm ama ömrüm oldugu sürece gDP calscm para kazncm yine denycm buda olmasa pes etmycm bunlr hep özelde yaptm snrakileri devlette yaptrcm hakkm ckti orada

Bana daha o gün ayakta ve çok sıcak suyla olmamak şartıyla yapabilirsin demişti cuma transfer oldu pazar yaptım ben. çalışıyorum ve saçlarım açık mecburen yaptım :)
Canim transferden sonra hic dinlenmedinmi hemen isemi basladin?bende onumuzdeki ay dusunuyorum kismetse ve fazla dinlenemicem

2 tane transfer edilmişti, biri 9 hücreli biri 7 hücreliydi kızlar, inanamıyorum hala elim ayağım titriyo hamilemiyim yani ben:) Doktor iyi dedi ama inşallah cumaya artmış olur kızlar nolur dua edin benim içinde
çok şükür hamilesin bacım darısı başımıza inşallah

bacım herkesin kendi hikayesi var işte zor zamanlar geciriyoruz allah yardım etsin hepimize bacım benimde aşılama tüpler hep özelde oldu 20 yi ge ti maddi manevi gücümüz kalmadı benim devlet ten yararlanmak olacagım yok keşke olsa bende pes etmem sonu na kadar giderdim bacım benim yaşım malesef 42 korkum yaş keşke sizler gibi genç olsam eğerki bu defada tutmazsa benim bebek ko nosu kapanmak mecburiyetinde çünkü eşim bankadan kredi cekti onuda tüpe verdi birdaha yaptırmaya gücümüz yok ahhh ahh be kardeşim ne güzel devlet te hakın cıkmış bencede pes etme bacım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kardeşim

Benimde 5. gün bende de bişey yok ama olumsuz düşünürsen olmaz zaten üzme boşuna kendini tutunmuştur inşallah bebişlerimiz bize öyle düşün sev yawrucuunu :)

Benimde 5. gün bende de bişey yok ama olumsuz düşünürsen olmaz zaten üzme boşuna kendini tutunmuştur inşallah bebişlerimiz bize öyle düşün sev yawrucuunu :)
ayyy ciddimisinnn tutunmuş tur dimi bacımm mmm ağzına kurban olurum senin canımsın yaa inşallah bacım inşallah

Haklsn abla dyrm ben 27 yasndym cnku Rabbim. inşallah bu defa yüzünü güldürür ne dym ki ya sınav cok zor sınav hemde

Haklsn abla dyrm ben 27 yasndym cnku Rabbim. inşallah bu defa yüzünü güldürür ne dym ki ya sınav cok zor sınav hemde
oyy kuzum 27 ne kii keşke bende 35 ol saydım keşkee çok gençsin başlardasın Rabbim yüzünü güldürsün canım avantajın yaşın kuzum sen hiç dert etme olur senin inş

Allahım tüm isteyenlere versin hayırlısıyla sağlıkla hepimizin yüzü gülsün kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…