2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

İnşallah hayırlısı ile sonuçlanacak dualrım seninle
Allah razı olsun canım benim inşşş
Anammm kız valla mııı. Ayyy yubbiliii bi hamiş daha geliyo
kız valla dayanamadım hemşireye mesaj attım yapabilirsin dedi inşşşş yaa hamileyim diye yazmak istiyorum ben
canım 5 kasım transfer yapıldı 3. Gün embriyosu 2 embriyo bırakıldı..

Heycandan ölücem ben yaaa

Oo süperr
Yarın 11.günün olucak büyük heyecanla bekliyoruz sonucunu

Hadi bakalım hayırlı haberler olur inşallah :) :)

Cnm hep derlerdi de inanmazdim ama ayni adette olan agrin oluyor ben bu agriyi taniyorum dedim sabaha adet olcam diye yattim ama olmadim. Gelen sivida vajinal fitil veya jel kullaniyosan ondandir.

teşekkür ederim tatlım
aynı dedıgın gıbı oldu bende tanıyorum dedım kesın olucam dedım eve gıttım
yatağa yattım ısınmak ıcın ve bırazda ağrım gecsın dıe yarım saat uyuyup uyandığımda gecmıstı agrı
şimdide bacağımla kasıgım bırlestıgı sag kasıgım ağrıyor sızlıyormuş gıbı
ve sıcacık bı akıntı gelıo şeffaf
bugun ıkıncı test gunum
pazartesi 11 günümde 59,2 çıkmıştı bugun sence kaç çıkmalı canım

E __esra__ verdin mi kan tahlili ne zaman çıkıcak sonuç.Kızlar benim karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var dün gece yatağa yatınca birde sabah kalkınca oldu normal midir acaba ya _balprensesi_ sen ne durumdasın

merhaba canım nasılsın
senın kaçıncı gunundu bugun
aynı kasık ağrısı sıcak sıcak bı akıntı geliyor bendede
benım bugun 13. gunum
11. gun kan vermiştim 59,2 çıktı
senın kaçıncı gun kaç degerın olmuştu tatlım

kızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım

canım verdim de 55,9 çıktı hemşire düşük artış dedi ayy bilemiyorum ya aklım karıştı
canım benimde 11. gün bugün 55,9 çıktı. ben ptesi de kan vermiştim rahatsızlanıp acile gidince o zaman da 27.16 çıkmıştı hemşire düşük artış dedi cuma bir daha yaptır bize sonucu bildir dedi.. off kafam karmakarışık ya

hayırlısı bakalıom canım cumayı bekle bi de dikkat et o güne kdr salma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…