Allah razı olsun canım benim inşşşİnşallah hayırlısı ile sonuçlanacak dualrım seninle
kız valla dayanamadım hemşireye mesaj attım yapabilirsin dedi inşşşş yaa hamileyim diye yazmak istiyorum benAnammm kız valla mııı. Ayyy yubbiliii bi hamiş daha geliyo
canım 5 kasım transfer yapıldı 3. Gün embriyosu 2 embriyo bırakıldı..
Oo süperrAllah razı olsun canım benim inşşş
kız valla dayanamadım hemşireye mesaj attım yapabilirsin dedi inşşşş yaa hamileyim diye yazmak istiyorum ben
Heycandan ölücem ben yaaa
Sabah bacıma Ayetul Kursi okula m hayırlı güzel haberler getir sin diye inşallahÇok heyecanlıyım yaaa bana dua et lütfennnn
İnş güzel haberlerle gelirim ya inşOo süperr
Yarın 11.günün olucak büyük heyecanla bekliyoruz sonucunu
oku kuzum çok oku lütfen..Sabah bacıma Ayetul Kursi okula m hayırlı güzel haberler getir sin diye inşallah
Hadi bakalım hayırlı haberler olur inşallah :) :)Allah razı olsun canım benim inşşş
kız valla dayanamadım hemşireye mesaj attım yapabilirsin dedi inşşşş yaa hamileyim diye yazmak istiyorum ben
Heycandan ölücem ben yaaa
İnş canım benim inşşşHadi bakalım hayırlı haberler olur inşallah :) :)
Şimdi okudum bile bi tane melekler yanında olsun bütün gece :)İnş güzel haberlerle gelirim ya inş
oku kuzum çok oku lütfen..
Canımsınnm Allah razı olsun kuzum benim.. gerçekten kendimi çok iyi hissettim.. çok teşekkür ederimŞimdi okudum bile bi tane melekler yanında olsun bütün gece :)
Bende okudum bacıma duanıda yaptım balımCanımsınnm Allah razı olsun kuzum benim.. gerçekten kendimi çok iyi hissettim.. çok teşekkür ederim
Canımsın yaaa Allah bin kere razı olsun.. Rabbim hepimizi boşa çevirmesin.. gerçekten rahatlıyorum böle söleyince sizzz çok sağol bitanem benim çok teşekkür ederimBende okudum bacıma duanıda yaptım balım
Kız otobüs durağındayım utanmasam ağlıcam walla bi değişik oldu içim :)Kızlar heycandan uyuyamıyorum ben ya
Bende haftaya bugün test yaptırcam Allah kısmet ederse aynı heyecan bende olcak :)Kızlar heycandan uyuyamıyorum ben ya
Cnm hep derlerdi de inanmazdim ama ayni adette olan agrin oluyor ben bu agriyi taniyorum dedim sabaha adet olcam diye yattim ama olmadim. Gelen sivida vajinal fitil veya jel kullaniyosan ondandir.
inş sonu güzel olsun heyecanlarımızın :)Bende haftaya bugün test yaptırcam Allah kısmet ederse aynı heyecan bende olcak :)
E __esra__ verdin mi kan tahlili ne zaman çıkıcak sonuç.Kızlar benim karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var dün gece yatağa yatınca birde sabah kalkınca oldu normal midir acaba ya_balprensesi_ sen ne durumdasın
canım verdim de 55,9 çıktı hemşire düşük artış dedi ayy bilemiyorum ya aklım karıştıE __esra__ verdin mi kan tahlili ne zaman çıkıcak sonuç.Kızlar benim karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var dün gece yatağa yatınca birde sabah kalkınca oldu normal midir acaba ya_balprensesi_ sen ne durumdasın
canım benimde 11. gün bugün 55,9 çıktı. ben ptesi de kan vermiştim rahatsızlanıp acile gidince o zaman da 27.16 çıkmıştı hemşire düşük artış dedi cuma bir daha yaptır bize sonucu bildir dedi.. off kafam karmakarışık yamerhaba canım nasılsın
senın kaçıncı gunundu bugun
aynı kasık ağrısı sıcak sıcak bı akıntı geliyor bendede
benım bugun 13. gunum
11. gun kan vermiştim 59,2 çıktı
senın kaçıncı gun kaç degerın olmuştu tatlım
hayırlısı bakalıom canım cumayı bekle bi de dikkat et o güne kdr salma kendinicanım verdim de 55,9 çıktı hemşire düşük artış dedi ayy bilemiyorum ya aklım karıştı
canım benimde 11. gün bugün 55,9 çıktı. ben ptesi de kan vermiştim rahatsızlanıp acile gidince o zaman da 27.16 çıkmıştı hemşire düşük artış dedi cuma bir daha yaptır bize sonucu bildir dedi.. off kafam karmakarışık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?