Cnm nasil oldu senin ayni ay icimde hem asilama hem tüp bebek mimaşallah degerler güzel bence bide katlandımı süperr
bilmem ki aşılama için 10. Günüm transfer için 7
Hem aşılama hem tüp bebek mi yaptırdın sen? Aşılama 10 transfer 7 ne demek?
Bacım o nasıl oluyor aşılama ve transfer ikisi bir arada nasıl oldun bacım anlat bacım
Nasil yani aşılama 10. transfer 7. günüm derken yeni bir yontemmi bu
waşşşş kızlar ben bunu topikte anlatmıştım zaten gııı tekrar anlatayım cumartesi yum toplan mak için hst gittik Dr 5 yum dedi 2 tanesini almış 3 ü rahimde catlamış Dr çok ender olan şey başımıza geldi dedi riske atmadı aşılama yaptı 2 yumdan biri iptal oldu 1 yum 6 hücreli orta kalite 3. Gün embriyo kondu canlar çok komik şeyler yazmış sınız allah ne muradınız varsa versin inşallah koptum
Cnm hep derlerdi de inanmazdim ama ayni adette olan agrin oluyor ben bu agriyi taniyorum dedim sabaha adet olcam diye yattim ama olmadim. Gelen sivida vajinal fitil veya jel kullaniyosan ondandir.tatlım peki öğleden sonra benim kasıklarım ağrımaya başladı ve bı kaç gundur gelen ıslak cıvık sulu akıntı daha sıcak ve yoğun bı sekılde daha cok gelmeye başladı
kasıklarımda biraz ağrıyor reglımde benım genelde bole baslar
bu belırtı reglı olacağım mı anlamına gelıo yoksa reglı olamadığım ıcın mı karnım ve kasıklarım agrıo o sıcak sıvı gelıo
sankı vajınamın ıcı yanıo
Aynen öyle balım bwklicez mecburentransferden sonra hemen ertesi gün belli olsa ya yaaa beklemek olmuyo böyle :)
Aynen öyle balım ikisi bir aradaHem aşılama hem tüp bebek mi yaptırdın sen? Aşılama 10 transfer 7 ne demek?
Saol canim misafir vardı görmedim anca vaktim oldu tşk ederim canımBen yazıyım size o görmedi sanırım evet arkadaşın bazı yumurtaları tahminde erken çatlamış dr onlarıda riske atmamış aşılama yapmış
Diğer topladıkları yumurtadanda embriyo oluşturup transfer yapmışlar
Hakkında inş hayırlısı
canım tıptaki gelişme degil bence Dr riske atmadı 3 yum catlamış Dr sperm leri tam yumurta ların üstüne koydum dedi 3 gün sonrada transfer oldu işte valla benimde kafam almadı Dr cifte şans dedi hayırlısı ama hiç belirtim yok canım sıkın yaaBen onun agzindan dinliycem cok merak ettim gercekten boyle bi olay nasil oldu.. Tıpta onemli bi gelisme
Sen nerede tedavi oldun cnm dr un kim?Haa bide kızlar benim Dr um Türkiye ye ilk tüp bebek yapan Dr un öğrenci siy miş transfer sonrası yatarken başkalarından duydum ilk gitti gimdede Dr yanında ki hemşire kardeşim in görümce si demişki menopoza giren kadını gebe bıraktı dedi kardeşimde benden 5 gün önde 2 yum transfer edildi 5. Gün embriyo dün kan verdi 9. Buçuk cıkmış test tekrar edecek Dr düşük demiş hayırlısı olsun inşallah bunlar ı paylaşmak istedim
ankara canım özel Akay hast adnan kayaSen nerede tedavi oldun cnm dr un kim?
bacım aynı durum bendede var sabah müge haklıya agladım sürekli de kavga ediyom sonra noluyo bana diyom yani tek degilsin kuzumKızlar yaa benim ya psikolojim bozuldu ya da hormonlardan dengem şaştı.. reklama da ağlanır mı ya.. 10 dk önce de dizide ağladım.. noluyo banaaaa acil yardım
Kuzum o durum bendede var. Özellikle allianz sigortanın reklamına hüngür hüngür ağladığımı bilirimKızlar yaa benim ya psikolojim bozuldu ya da hormonlardan dengem şaştı.. reklama da ağlanır mı ya.. 10 dk önce de dizide ağladım.. noluyo banaaaa acil yardım
Heh işte ben de o reklama ağladım yaa.. sonra ben dizi pek izlemem dizi izlerken ağladım ay noluyo bize yaKuzum o durum bendede var. Özellikle allianz sigortanın reklamına hüngür hüngür ağladığımı bilirim
kendimize gelmemiz lazım canım ya.. bebişlerimizi üzmememiz lazım.. of ofbacım aynı durum bendede var sabah müge haklıya agladım sürekli de kavga ediyom sonra noluyo bana diyom yani tek degilsin kuzum
Yelluuuuu gelsin artık kuzum yaaaa.. ben bugün hemşireye mesaj attım dayanamıyorum yarın test yapsam olur mu diye. Evet dedi
Hadi hayirlısı bakalımYelluuuuu gelsin artık kuzum yaaaa.. ben bugün hemşireye mesaj attım dayanamıyorum yarın test yapsam olur mu diye. Evet dedi
Yarın sabah teste gidiyorum bennnnnn
Çok heyecanlıyım yaaa bana dua et lütfennnnHadi hayirlısı bakalım
İnşallah hayırlısı ile sonuçlanacak dualrım seninleÇok heyecanlıyım yaaa bana dua et lütfennnn
Anammm kız valla mııı. Ayyy yubbiliii bi hamiş daha geliyoYelluuuuu gelsin artık kuzum yaaaa.. ben bugün hemşireye mesaj attım dayanamıyorum yarın test yapsam olur mu diye. Evet dedi
Yarın sabah teste gidiyorum bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?