2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Benimde 31 ekimde transferim oldu 5.gün 2 tane embriyo 10 kasimda test yaptirdim deger 13 cikti bugun tekrar yaptirdim 40 cikti dr bir gebelik var artis iyi pazartesi tekrar kan ver dedi insallah saglikli ve hayirlidir devam eder dua edin kizlar 3.denemem

cnm bana da bitane 8 hücreli bi tane 6 hücreli koyuldu 10 tane yumurta toplanmıştı gerisi bir anda çöp oldu ravvim ol derse olur bak hamileyim şimdi.Dua et hz.Muhammed'i araya koyarak rabbimden iste onuın hatırı için kabul et duamı de ve 7 gün ayatel kürsi terkibi yap çok tesirli.

Haklsnz cnm elmden geldi kadr dikkat etcm yinde umudum kaybettmycm . Niye bi mucize olmasn ki

Nasl olck Cnn 7 gün boyunca günde 1 kere mi

Haklsnz cnm elmden geldi kadr dikkat etcm yinde umudum kaybettmycm . Niye bi mucize olmasn ki
Ben seni hatirliyorum cnm gecen yilda aralik topigindeydik bu senede ayni zamanlarda yaptirdik insallah yuzumuz guler bu defa.

Çok iyi hayırlı uğurlu olsun

Ben seni hatirliyorum cnm gecen yilda aralik topigindeydik bu senede ayni zamanlarda yaptirdik insallah yuzumuz guler bu defa.
Evetttt bende hatirliyorum siziAma gecen sene aralikta baslamistik bu sene kasimda baslamissinizBen gene aralikta baslicam nasipse insallah sizde o zamana kadr bebis haberini almis olursunuz

Kiizlar bugün keseyi gördüm çok şükür. Epey erken gördük transferimin 14.günü keseyi görmüş oldum. Kan değer sonuçlarım epey yüksekti ikiz bekliyordum ama tek kese göründü. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.

Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim kan değerlerin kaç çıktı canım çok merak ettim

Benim 16. Gün 1493 çıktı Çarşamba tekrar yapacak testi ona göre ultrasonda bakacak sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı senin 14. De yaptımı testi yaptıysa kaç çıktı canım
Senin de gözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. yok benden başka istemedi gerek yok dedi.

Senin de gözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. yok benden başka istemedi gerek yok dedi.
CANım alttan mı gordun göbekten mi. Hayırlı olsun bu arada darısı basımıza ıns ben de bı hafta sonra gorurum ıns. Benım 14. Gun degerım 555 ti

Amın canım ıns eger bu artısla saglıklı bı sekılde ılerlese bebegım bı hafta sonra 10 bınlerde oluyo degerım gobekten gorulur dıye dusunuyorum ıns
İnşallah canım. Benim Dr. direkt vajinadan baktı. Kalp atışına da vajinadan bakacakmis ondan sonra artik ultrasonla bakcam dedi.

Evetttt bende hatirliyorum siziAma gecen sene aralikta baslamistik bu sene kasimda baslamissinizBen gene aralikta baslicam nasipse insallah sizde o zamana kadr bebis haberini almis olursunuz
İnsallah cnm

Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…