2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

benım hesabıma gore 5+3 olucam canım bakalım en azından keseyi görürüm diye tahmin ediyorum Allahın izniyle
İnşallah görünür canım. Burda görende çok olmuştur ogünlerde ama bana ileride gideceğim doktor görünmeyebilir ozamanda hayal kırıklığı yaşarsın şimdiden onu düşünme anın tadını çıkar demişti.

İki tane bebişim var benimde kızlar :) inşallah sıkı sıkı tutunur yawrucuklarım

hayırlısı artık canım ya ama benim içime görücekmişim gibi doğuyo inş annelik hissidir :)

Merhaba kizlar bebisi tutunacak herkese hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaslara.
Bu arada benm transfer 25 ekimde oldu son adet in ilk günü 10 ekimdi. Perşembe keseye görmeye gitcez. şimdi kaç haftalik oluyorum

Suleymaniye Hastanesinin tüp bebek merkezine gidin. Randevu almaya gerek yok direk gidip 4.katta muayene icin barkod alip durumu anlatirsiniz. Doktor Şener bey çok ilgili, çok iyi biri. Dışarıdan yaptırıp hamilelik sonrası ona takibe gelenler var duydum. Hatta kendisi de ben negatif sonucu alinca siz bir de özele gidin çünkü bizde yasak 1 embriyo koyabiliriz ama özellerde 3 hatta bazen 4 embriyo koyuluyor goruyorum hamilelikten sonra bana geliyorlar demişti. Burdan anladığım ben bakamam merkezine git demez ilgilenir.

Son düzenleme:
Cnm uzulme moral cok onemli saglikli hayirli olsunda Allah can verdikten sonra bir tane ylede olur suanda gideni degil icindwkini dusun bende 3.denemem sonuc negatifle pozitif arasi birsey anlamadik amaan biraz bosver olacagi varsa her sekilde oluyr yoksada olmuyor zatn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…