İnşallah görünür canım. Burda görende çok olmuştur ogünlerde ama bana ileride gideceğim doktor görünmeyebilir ozamanda hayal kırıklığı yaşarsın şimdiden onu düşünme anın tadını çıkar demişti.benım hesabıma gore 5+3 olucam canım bakalım en azından keseyi görürüm diye tahmin ediyorum Allahın izniyle
İnşallah cnm yani dile kolay 4.cu denemem ama onuda gtcm insanın umutları yiklnca toparlanmsi zor olyrÜzülme canım kıyamam sen üzülme ki tutunsun bebişin sıkıca Allah yardım eder korkma
İki tane bebişim var benimde kızlar :) inşallah sıkı sıkı tutunur yawrucuklarımİnşallah görünür canım. Burda görende çok olmuştur ogünlerde ama bana ileride gideceğim doktor görünmeyebilir ozamanda hayal kırıklığı yaşarsın şimdiden onu düşünme anın tadını çıkar demişti.
Amin kızlar dua edelm birbirimze bizi bizden başkası anlamyoCanım benim hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum sende İnan sakın pes etme Bebişlerin Allah'ın izniyle sana sımsıkı tutunacaklar
Öyle ama sen umudumu kaybetme unut A en çok morale ihtiyacımız var bizlerinİnşallah cnm yani dile kolay 4.cu denemem ama onuda gtcm insanın umutları yiklnca toparlanmsi zor olyr
İnşallah tatlım. Sen olumlu olursan herşey güzel olur unutmaİki tane bebişim var benimde kızlar :) inşallah sıkı sıkı tutunur yawrucuklarım
Haklsnz ❤Öyle ama sen umudumu kaybetme unut A en çok morale ihtiyacımız var bizlerin
Ay ultrason görüntüsünü verdiler incecik bi çizgi ama onu bile sevip duruyorum walla :):)İnşallah tatlım. Sen olumlu olursan herşey güzel olur unutma
O zaman üzülmüyoruz dimi moral bozmak Yok :)Haklsnz ❤
İnşallah görünür canım. Burda görende çok olmuştur ogünlerde ama bana ileride gideceğim doktor görünmeyebilir ozamanda hayal kırıklığı yaşarsın şimdiden onu düşünme anın tadını çıkar demişti.
Tm.Sağol. cnmO zaman üzülmüyoruz dimi moral bozmak Yok :)
Her daim dualarım sizinle canlarım Rabbim herkesin kucağını doldursun emeklerinizin karşılığını versin yüzünüzden mutluluk gülümseme hiç eksik olmasınAmin kızlar dua edelm birbirimze bizi bizden başkası anlamyo
Amin amn allah razı olsunHer daim dualarım sizinle canlarım Rabbim herkesin kucağını doldursun emeklerinizin karşılığını versin yüzünüzden mutluluk gülümseme hiç eksik olmasın
Benim merkez anadolu yakasında oldugu ıcın ben de yakınımdakı bır devlet hastanesınde kan verdım hep merkezımı arayıp telefonla bılgı verdım sadece. asıstanıyla gorustum. bugun de bıldırdım sonucumu arıycaklar sızı dedı ama aramadılar hala. gebelık takıbımı orda yaptırmıycam bı muayene 350 lıra cok pahalı o yuzden bana su kadar gun sonra kese ıcın randevu al derse baska bı hastaneden randevu alıcam.
Cnm uzulme moral cok onemli saglikli hayirli olsunda Allah can verdikten sonra bir tane ylede olur suanda gideni degil icindwkini dusun bende 3.denemem sonuc negatifle pozitif arasi birsey anlamadik amaan biraz bosver olacagi varsa her sekilde oluyr yoksada olmuyor zatn.Kizlar şimdi hastanede geldm bebsiler mi aldm ama. biraz moralimiz bozuk esmle Embriyolog biri 8 dgeri 6 hücreli 2 transfer edeceğiz ama 6 hücreli olan biraz zarar görmüş derleri çöpe gtti çok üzüldük esimnde benmde keyfim kaçtı bna dua edin nolur bu 4 cu denemem artk iyice yorldm oysa ki esmle gderken cok keyfliydk rabim nasip ettikten sonra 5 10 fark etmz blym ama ne blm kzlar bi umutsuzluğa kapldk hastnye gdrkn tutacak bak bebislermzi ALCZ dye Gttk ondan olsa gerek biraz yıkıldık
Ne mutlu size elinizde birşey var en azındanAy ultrason görüntüsünü verdiler incecik bi çizgi ama onu bile sevip duruyorum walla :):)
İnşallah öyledir canım benimhayırlısı artık canım ya ama benim içime görücekmişim gibi doğuyo inş annelik hissidir :)
Şuan minnacık bi çizgi kocaman olduğunu da görürüm inşallah :)Ne mutlu size elinizde birşey var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?