2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

kızlar merkezden aradılar on gun sonrası ıcın randevu alabılırsın kese ıcın dedıler. son adet tarıhıme gore 10 gun sonra 5+2 olucam kese görünür inş

Amin canım inşallah herkese olduğu gibi banada dua edin yawrucum tutunsun iyice :)
valla bacım ben bi duâ ya başlamıştım çoçuk için 19 gün üst üste okuyorsun bugün 10. Günüm benim inş Rabbim kabul eder yüzümüzü güldür rür inşallah tavsiye ederim canım benim de transfer in 2. Günüm allah yardımcımız olsun bacım

Doktor bana test tarihin 12 kasım dediler cumartesi 16. Günüm oluyor baya uzun geldi bana da 5. Gün embriyosuydu 2 ay dondurup 28 ekimde 2 tane transferim edildi inşallah kan testinde de hayırlı haber alırım kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin benim dualarımda sizlerle

Kızlar yardım lütfen 3 gün oldu trasferim olalı geceleri ateş basması el ayak yanması oluyor böyle olup pozitif sonuç alan oldumu
canım benimde salı günü transfer oldu bu gün 3. Gün benimde akşamları elim ayağım yüzüm ateş basıyor hayır diyelim hayır olsun transfer in hayırlı olsun canım Allah can versin kan versin inşallah

Kızlar yardım lütfen 3 gün oldu trasferim olalı geceleri ateş basması el ayak yanması oluyor böyle olup pozitif sonuç alan oldumu
ben cnm üstümü örtüyordu eşim ben kapatıyordum evde doğalgaz yanıyordu ben camı açtırıyordum çok şükür pozitif.

hangi hastane cnm bende anadolu yakasında oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…