- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Canım ben de kiloluyum yapıcak bişey yok kilolu hamile kaldık bu saatten sonra yemene içmene dikkat et ceviz fındık 2 günde 1 muz o tarz beslen ara öğünlerini abur cubur yemeinşallah cnm kiloluyum o yüzden korkuyorum bir sorun çıkarmı diye
çok gaz sancım oluyordu yanı inananamazsın gaz dan kıvranıyordum 9.günde göğüs damarları belirmeye başladı ve bacağımmda ağrı oldu böyle çekme gibiHAYIRLI OLSUN CANIM. İNSALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALACAKSIN. BEN İŞ YERİNDE COK TAKİP EDEMİYORUM SIZI AMA ARA ARA OKUYORUM. BENDE SUAN TRANSFER GUNUNU SAYMAZSAM 7. GUNDEYIM. EN YAKIN GEBE OLDUGUN ICIN SANA SORMAK İSTEDİM BİR BELİRTİN VAR MIYDI ?
BENİM JELDEN DOLAYI SANIRSAM COK AKINTIM VAR. ONUN HARICINDE COK CABUK ACIKIYORUM VE KARNIM ÇOK ŞİŞ KESKİN HAREKETLER YAPINCA KASIKLARDA Bİ SIZLAMA OLUO ŞİŞ GİBİ VE SUREKLI GAZ
3.gün emriyosun 8 hücreli cnmKizlar bsey sorcm aranzda 3.gün Embryo su ile hamile kalan varmı bide kaç hücreli yazarmsnz galba bnda 3.gün Embryo su konlck
cnm sen doktorunla görüşmedin mi hala seni görüp sana gün vermedi miharbi mi bende 4 katına bile cıkmamıs tektir diye düşüyodum çift olsa da çok sevirim ama zorlukları da iki katına çıkacağı için gönlüm tekten yana açıkcası :) tabi hayırlısı hangisiyse Allahım onu nasip eder inş
cnm sen doktorunla görüşmedin mi hala seni görüp sana gün vermedi miharbi mi bende 4 katına bile cıkmamıs tektir diye düşüyodum çift olsa da çok sevirim ama zorlukları da iki katına çıkacağı için gönlüm tekten yana açıkcası :) tabi hayırlısı hangisiyse Allahım onu nasip eder inş
evt dikkat etmemiz lazımCanım ben de kiloluyum yapıcak bişey yok kilolu hamile kaldık bu saatten sonra yemene içmene dikkat et ceviz fındık 2 günde 1 muz o tarz beslen ara öğünlerini abur cubur yeme
hayırlı olsun :):)canım ben de verdım bugun kan cıktı sonucum cok sukur yukselmıs 555 cıktı. çok mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsinsen de cıkıcan degerını yaz canım
cnm sen doktorunla görüşmedin mi hala seni görüp sana gün vermedi mi
hayırlı olsun :):)
Hada maşallah o zmn darsi basma3.gün emriyosun 8 hücreli cnm
Ben 5 sene önce 3. Gun embriyosu ile hamile kalmıştım. 1 tane 8 hucreli 1 tanede 7 hucreli transfer edilmisti. Kizim oldu. Bu tedavimde 2 tane 8 hucreli 1. Kalite 1 tanede 6 hucreli 2. Kalite transfer edildi sonucu bekliyorum son 5 gun ☺Kizlar bsey sorcm aranzda 3.gün Embryo su ile hamile kalan varmı bide kaç hücreli yazarmsnz galba bnda 3.gün Embryo su konlck
Oooo hayırlı olsun hamilşsinKızlar bugün 14. Günüm ve test günüm cumartesi dayanamayıp idrar testi yaptım ve yapar yapmaz hemen belirdi ilaçların etkisi değildir değil mi kan testini görmeden inanamayacağım sanırım
Kaçıncı günün bugün cnm inşallah buda tutar yaBen 5 sene önce 3. Gun embriyosu ile hamile kalmıştım. 1 tane 8 hucreli 1 tanede 7 hucreli transfer edilmisti. Kizim oldu. Bu tedavimde 2 tane 8 hucreli 1. Kalite 1 tanede 6 hucreli 2. Kalite transfer edildi sonucu bekliyorum son 5 gun ☺
Hayrli olsn baya gzel ckms hemde kaç tane kaçıncı gün embriyosuydu cnmKızlar bugün 14. Günüm ve test günüm cumartesi dayanamayıp idrar testi yaptım ve yapar yapmaz hemen belirdi ilaçların etkisi değildir değil mi kan testini görmeden inanamayacağım sanırım
Bugun 7. Gunum cnm hic birsey hissetmiyorum evde bide temizlik var abla temizliyor bende oturdum onu izliyorum ☺Kaçıncı günün bugün cnm inşallah buda tutar ya
Hamilesin... masallah ne guzel bende goreyim insallah bu mutlu anlari. Sanırım ikiz gibi gebeligin kactane embriyo transfer edilmisti kacinci gündü? Bide bugun 14. Gununmus neden cumartesiyi bekliyorsun bana kan icin 12. Gun dedilerKızlar bugün 14. Günüm ve test günüm cumartesi dayanamayıp idrar testi yaptım ve yapar yapmaz hemen belirdi ilaçların etkisi değildir değil mi kan testini görmeden inanamayacağım sanırım
Kızlar bugün 14. Günüm ve test günüm cumartesi dayanamayıp idrar testi yaptım ve yapar yapmaz hemen belirdi ilaçların etkisi değildir değil mi kan testini görmeden inanamayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?