Günaydın canım. Ay iyiysen ne mutlu sana işe başlamışsın. Ben yemek yemeye bile kalkmıyorumgünaydın kızlar. işe başladım ben de bu gün. belki zaman daha hızlı gecer artık. gercı korkudan o gun hıc gelmesın de ıstıyorum
Günaydın canım. Ay iyiysen ne mutlu sana işe başlamışsın. Ben yemek yemeye bile kalkmıyorum
Bize 1 buçuk saat olabilir dediler bakalim artik görcezBizim hastanede 2 saatte çıkmıyomuşyaaa
Gunaydin canimm kolay gelsin sana icini ferah tut biseycikler olmaz insallah.günaydın kızlar. işe başladım ben de bu gün. belki zaman daha hızlı gecer artık. gercı korkudan o gun hıc gelmesın de ıstıyorum
Çok değil kiiiiiBizim hastanede 2 saatte çıkmıyomuşyaaa
Ay annemmm inşallah yaaa bugünle yarın nasıl geçecek. En çokta kanı verip sonucu almayı beklemek nasıl geçecek:)))
Ay pkuyamıyorum kuzuya odaklanamıyorum. İçim içime sığmıyo çünkü. Aman diyim çok ayakta kalma. Kaçıncı günündesin?oturdugum ıcın işte de cok sıkıntı olmuyo canım ama ayakta kaldığımda vajinaya kadar vuran sancılarım oluyo bi de belim cok agrıyo ya nerdeyse transferın ılk gunlerınden berı agrıyo. sen de bu zamanlarının keyfını cıkar canım evet sıkıcı ama kıtap oku mesela kafanı dagıt ya da bol bol film izle
Ben yarın gene verecem bak gene heyecanlanıom
Gunaydin canimm kolay gelsin sana icini ferah tut biseycikler olmaz insallah.
Bak gör bundan sonra sali en sevdiğin gün olacaksaol canım ay inş ya insanın kafası o kadar karışık oluyo ki bi oldu diyosun kötü düşünme diyosun kendine ama ya olmadıysa düşüncesi de rahat bırakmıyo ki hiç. şu salı günü gelse de ne olucaksa olsa. salı gününü de hiç sevmem inş sevmem için bi nedenim olur artık
Ay 11-12 günleri yedik yedik bakalım 2 saat geçcek mi:))Bize 1 buçuk saat olabilir dediler bakalim artik görcez
Ahahah deli kız ne güzel sonuç aldın daha nolsun :)Ben yarın gene verecem bak gene heyecanlanıom
Ben yarın gene verecem bak gene heyecanlanıom
Yaaa bide bana sor kuzumÇok değil kiiiii
Öylemi dersinya :) şu 2 günü atlatayımda. Ay yatmaktan belim öyle ağrıdıki artık. Eve kapanmaktan dışarıyı garipseyeceğim yakında :)))Geçecek geçecek hepsi merak etme kuzumm :) o günün heyecanı da bi başka oluyo
Ay seninkide çok zordu gerçekten hiç unutmuyorum :))))
Bak gör bundan sonra sali en sevdiğin gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?