Zaten bi pozitif haberi alayım hastanede insanlar içinde mezdeke oynıcamOnun icin az kaldii az daha sabir. hem hava soğuk dışarda aman diyim bu hengamenin üstüne bide grip falan olma yat bosver :) guzel haberi almaya giderken alırsın havani :)
Kız deli derler bakkZaten bi pozitif haberi alayım hastanede insanlar içinde mezdeke oynıcam
Ay ben kestiremiyorum kime sarılırım vallaKız deli derler bakkamann kim ne derse desin yavas yavas oyna ama heee ben doktorumun boynuna sarılırım heralde kesin
Sorma sabah kaktığımdan beri kalbim güm güm şimdidenAyyyy yarin ikimizde diken üstünde olacağız deseneama inanıyorum ki yarın seninle ben şenlendirecegiz bu sayfayı cumada yellu senlendirecek
Ben halay çekicemZaten bi pozitif haberi alayım hastanede insanlar içinde mezdeke oynıcam
Bende öyleyim sanki birazdan gidecekmişim gibi :))Sorma sabah kaktığımdan beri kalbim güm güm şimdideninş güzel haber veririz
Aşlajım
Günaydın cnm benimde son 24 saat
Canım benim tanıdığım biri var transfer oldu rapor aldı yatıyor evde neden rapor alamıyormuşsun?Sağlık durumu bu sonuçtaKizceler bir de şunu soracagim. Transferden sonra ertesi gün Ise baslayan var mi benim gibi .. Öğretmenim. Ohal'den dolayi rapor alamadm mecbur gttm okula. Ama arabmla gttm snfa grdm 80dakka kalkmdm yerden tenfse faln ckmadm snfta otrdm hep. Sadece merdvn cktm biraz ama yavaş yavaş. Bse olmzz dmii
Sagol canim insallah cok guzel olacak hepimiz icin. sırayla doğumuda bekleyecegiz hep beraber
Ay annemmm inşallah yaaa bugünle yarın nasıl geçecek. En çokta kanı verip sonucu almayı beklemek nasıl geçecek:)))
Kız hiç bitmicek gibi geliyoya. Daha cumaya koskoca 2 gün varrrr
En vahimi orasi zaten bekle allah bekleAy annemmm inşallah yaaa bugünle yarın nasıl geçecek. En çokta kanı verip sonucu almayı beklemek nasıl geçecek:)))
Teşekkür ederim cnm Amin inşCanımm Rabbim sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin :)
Bizim hastanede 2 saatte çıkmıyomuşyaaaEn vahimi orasi zaten bekle allah bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?