• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hanimlar gunaydin bugün ultrason vardi endometri 6.1 kalinligindaymiş benim bu dört uncu denemem sizce kalinlaşmasi için ne önerirsiniz 7 m üstünde olması gerekiyomuş

Esime diyorum yamacimdan ayrilma ne yapacağımı kestiremiyorum diyee :)))

Günaydın kızçelerr :spor: mavera04 mavera04 canım güzel haberlerini alıcaz yarın inşallah Y Yellu canımm bana da 1 gün 1 sene gibi geliyodu ama sende mutlu haberini alınca unutuvericeksin yaşadığın bu stresi :anneadayı: bu defa kalp atışını bekliycez böyle :)

Kizceler bir de şunu soracagim. Transferden sonra ertesi gün Ise baslayan var mi benim gibi .. Öğretmenim. Ohal'den dolayi rapor alamadm mecbur gttm okula. Ama arabmla gttm snfa grdm 80dakka kalkmdm yerden tenfse faln ckmadm snfta otrdm hep. Sadece merdvn cktm biraz ama yavaş yavaş. Bse olmzz dmii
Canım benim tanıdığım biri var transfer oldu rapor aldı yatıyor evde neden rapor alamıyormuşsun?Sağlık durumu bu sonuçta

Günaydın kızçelerr :spor: mavera04 mavera04 canım güzel haberlerini alıcaz yarın inşallah Y Yellu canımm bana da 1 gün 1 sene gibi geliyodu ama sende mutlu haberini alınca unutuvericeksin yaşadığın bu stresi :anneadayı: bu defa kalp atışını bekliycez böyle :)
Sagol canim insallah cok guzel olacak hepimiz icin. sırayla doğumuda bekleyecegiz hep beraber :anneadayı:

Ay annemmm inşallah yaaa bugünle yarın nasıl geçecek. En çokta kanı verip sonucu almayı beklemek nasıl geçecek:)))

Back