- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
bende bi o arkadaşımdan duydm dogru mu bilmiyorumben duymadım öyle bişey
ikinci çizgi var cnm hamilesin bence.. o ortadaki de dağılan renk oraya toplanmış o yüzden üç çizgi gibi çıkmış.. hayırlı olsun..Eki Görüntüle 1763733 Bakan yok mu
Gercekten öyle mi diyosun. . Ilk belli belirsiz di sonra rengi daha sonrabaktigim da boeydi böyleydi mmam.bscdehsssvsmlwwmiuyzk ve lvvmwlo) 2) 1 (¥Caan_suu, post: 44996742, member: 695576"]ikinci çizgi var cnm hamilesin bence.. o ortadaki de dağılan renk oraya toplanmış o yüzden üç çizgi gibi çıkmış.. hayırlı olsun..
Canım testin pozitif gibi duruyo.inşallah hamikesindir.sen yaptırdın mı tüp bebek.bu test onun sonucu mu.
Kardeşiminde böyle çıkmıştı aynı gün kan verdi hcg 340 çıktıCanım testin pozitif gibi duruyo.inşallah hamikesindir.sen yaptırdın mı tüp bebek.bu test onun sonucu mu.
Yok cnm adetim gecikmisti 4 gun yaptim. Oyle cikmisti bugün sabah yaptm 6 gun gecmis oluyodu bugün.. ama negatif ne yazık ki.. ilk test gibi de değil yani.. eger ayni olsaydi kan testi yaptiracaktm ama ayni degil direk tek cizgi çıktıKardeşiminde böyle çıkmıştı aynı gün kan verdi hcg 340 çıktı
Hayırlısı olsun canım bende başladım tedaviye bakalım neler bekliyo bizi...Yok cnm adetim gecikmisti 4 gun yaptim. Oyle cikmisti bugün sabah yaptm 6 gun gecmis oluyodu bugün.. ama negatif ne yazık ki.. ilk test gibi de değil yani.. eger ayni olsaydi kan testi yaptiracaktm ama ayni degil direk tek cizgi çıktı
ege de demiHayırlısı olsun canım bende başladım tedaviye bakalım neler bekliyo bizi...
tüp bebek mi cnm.. Hangi ildesin yaAllah hepinize nasip etsin inşallah Bnde geçtim bu süreçlerden çok iyi bilirim şuan 38 haftalık hamileyim çok şükür. Allah isteyen herkese versin
Evet Canım tüp bebek. Trabzon ilindeyimtüp bebek mi cnm.. Hangi ildesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?