- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
Canım işlemden sonra hafif bir ağrım vardı.ama şimdi karnım çok şiş,idrar yapmakta zorlanıyorum,oturup kalkmakta zorlanıyorum karnımda acayip bir basınç var normal mi ki acabaağrın ne kadar oldu ya çok muydu
doktora bi sor istersen cnm..Canım işlemden sonra hafif bir ağrım vardı.ama şimdi karnım çok şiş,idrar yapmakta zorlanıyorum,oturup kalkmakta zorlanıyorum karnımda acayip bir basınç var normal mi ki acaba
Bence normal anormal bir durum olduğunu sanmıyorumSadece idrar yaparken değil sağa sola dönerken bile zorlanıyorum.bu geceyi atlatayım.yarın zaten dr arıcayacak sorarım o zaman
Âmin Can'ım darısı başınıza medikalpark Göztepe hastanesinde yaptırdım Sedat kadanalıya 2kez denedik ilk ide tuttu ama sağlıksız gebelik ti düştü ikincisini kucağıma aldım ama şimdi doktorum ayrılmış hastaneden özel muayenehane açmış şimdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum sizce hastanede mi devam etmeliyim yoksa doktorlamı o hastanede çalışan iki kişiyle konuştum biri o hastaneden dr önerdi diğeri kesinlikle Sedat bey e git gelen ekip çokda iy değil dedi siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yardımcı olunallah bağışlasın cnm nerde yaptırdn ilk tüp bebeği.. ikinciyi de aynı yerde mi yapcaksınız
Haberler nasıl cnm aradılar mıSadece idrar yaparken değil sağa sola dönerken bile zorlanıyorum.bu geceyi atlatayım.yarın zaten dr arıcayacak sorarım o zaman
Evet canım 7 tanesi döllenmiş.her gün arayıp durumları hakkında bilgi verilecekmiş.ağrılarımda geçti sayılır.ama bugün kahverengi lekelenmem oldu.notmal heralde.Haberler nasıl cnm aradılar mı
Ay gozun aydin hepsi kaliteli olsuncok sevindim canm benimEvet canım 7 tanesi döllenmiş.her gün arayıp durumları hakkında bilgi verilecekmiş.ağrılarımda geçti sayılır.ama bugün kahverengi lekelenmem oldu.notmal heralde.
çok sevindim cnm.. bu hafta içerisinde transfer olucaksın yaniEvet canım 7 tanesi döllenmiş.her gün arayıp durumları hakkında bilgi verilecekmiş.ağrılarımda geçti sayılır.ama bugün kahverengi lekelenmem oldu.notmal heralde.
Selam ben aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazıyorum eğer sancın şişliğin artarsa muhakkak doktora gözük ohss diue bir rahatsızlık var bu konuda bilgilendirdimi doktorun seni bilmiyorum opudan bir kaçgün sonra cıkıyo veya trasferden tabiki herkese olmuyo ama yinede tedbirli ol derim ben.bu sebepten trasferim iptal oldu 2 ay erteledik dondurduk 4 gün hastanede yattım ancak kurtuldum ve donma cozme tedavisine başlıcam inşallah herşey güzel gelişir senin açından Rabbim bütün istiyenlere versinCanım işlemden sonra hafif bir ağrım vardı.ama şimdi karnım çok şiş,idrar yapmakta zorlanıyorum,oturup kalkmakta zorlanıyorum karnımda acayip bir basınç var normal mi ki acaba
dün 7 yumurtam döllenmişti.bugün 5 tanesi bölünüyor dedi.yarında durumlarına bakıcaz belki yarın transfer yapabiliriz dedi.yarın olursa 3.gün embiryosu olcak.heralde 5.güne gidemicez.çok sevindim cnm.. bu hafta içerisinde transfer olucaksın yani
canım çok geçmiş olsun.bende ohss den çok korkuyordum.bugün itibariyle hiç ağrım kalmadı şükür.dr bol su iç demişti.ben de çok abartıp 3 litreden fazla içmiştim.tabi 15 dk da bir tuvalete gittim.yumurtalıklarımı yormuşum.ondan olmuş.Selam ben aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazıyorum eğer sancın şişliğin artarsa muhakkak doktora gözük ohss diue bir rahatsızlık var bu konuda bilgilendirdimi doktorun seni bilmiyorum opudan bir kaçgün sonra cıkıyo veya trasferden tabiki herkese olmuyo ama yinede tedbirli ol derim ben.bu sebepten trasferim iptal oldu 2 ay erteledik dondurduk 4 gün hastanede yattım ancak kurtuldum ve donma cozme tedavisine başlıcam inşallah herşey güzel gelişir senin açından Rabbim bütün istiyenlere versin
Olmamana sevindim canım çünkü çok zor Rabbim hepimize hayorlısını nasip etsincanım çok geçmiş olsun.bende ohss den çok korkuyordum.bugün itibariyle hiç ağrım kalmadı şükür.dr bol su iç demişti.ben de çok abartıp 3 litreden fazla içmiştim.tabi 15 dk da bir tuvalete gittim.yumurtalıklarımı yormuşum.ondan olmuş.
Çok geçmiş olsun canım antibiyotik vermemişmiydi doktorun.gerçi herşerde vardır bi hayır beklemek zor sonu hayırlı olur inşallah.bu arada nerde yapıyosunuz tüpbebeği benim embriyoları dondururken hücre sayısını soylemediler bana sadece 1.kalitede olanları donduruyoruz dedilerKızlar bugün transferim yapılacaktı ama dün gece çok ateşlendim.sabaha kadar düşmedi.tansiyonum 8 di.enfeksiyon oluşmuş vücudumda.dr transferi iptal etnek zorunda kaldı.bu şartlarda transfer yaparsam bebek tutunamayabilir dedi.4 tane 8 hücreli 1.kalite bebişim donduruldu.2 ay sonra transfer düşünüyoruz.artık mutlu haberlerinizi bekliyorum
Antibiyotik kullanıyodum canım.rahimde bir sorun yok.kanda lökosit yükselmiş.opu dan önce grip gibiydim.drum belki ondan belki de bedenin zayıf.anestesi opu ilaçlar yenik düşmüş olabilirsin dedi.biz izmirde ege tüp bebek merkezindeyiz.drum rafael levi kendi adıma söyleyebilirim ki dünyanın en iyi doktoru.Çok geçmiş olsun canım antibiyotik vermemişmiydi doktorun.gerçi herşerde vardır bi hayır beklemek zor sonu hayırlı olur inşallah.bu arada nerde yapıyosunuz tüpbebeği benim embriyoları dondururken hücre sayısını soylemediler bana sadece 1.kalitede olanları donduruyoruz dediler
Dikkat et canım kendine inşallah bebeğine kavuşursunOlabilir canım ben tedaviye başladım başlayalı gripten kurtulamadım hiç bukadar hastalanmamıştım muhtamelen bünye yenik düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?