- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Şu olaylar bitse de memleketin her yerine gönül rahatlığı ile gitsek.. her gün aksama esim sagsalim gelecek mi eve diye dusunmekten yaşlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle.Amin inşallah hepsi Allaha emanetler Rabbim hepsinin yardımcısı olsunŞu olaylar bitse de memleketin her yerine gönül rahatlığı ile gitsek.. her gün aksama esim sagsalim gelecek mi eve diye dusunmekten yaşlandım
Kimse şark açıklanmasını beklemiyor mu heyecan telaş....
Kızlarr bir sürü balon var yaa insan beklemekten usanıyor heyecanda bırakmadılar sağolsunlar.
Hala haber yok ya sanmam bugünde açıklanacağını ama malum egm şaşırtmayıda seviyor. :)Aynen oyle canim bugun den icin yine balon var :)
Hala haber yok ya sanmam bugünde açıklanacağını ama malum egm şaşırtmayıda seviyor. :)
Bugün karışık ortalık şehitlerimizide var.Allah rahmet eylesin Rabbim ailelerine sabır versin inşallah. El-Fatiha ... dua edelim bol bol.
Bugünde açıklanmadı acaba kongre sonrasimi açıklanır hepimiz için hayırlısı olur inşallah ama düşünmedende edemiyorum istanbuldayim beşinci yilimiz ipka verdik ama cikarmi ki...Rabbim polislerimizi askerimizi ülkemizi korusun Sabırlar versin arkadaşlar burda icimizi dökecez rahatlicaz azda olsa...
Hayırlı olsun benim kaynımda mezun olacak ama ekimde pmyo mu pomem den mi mezun olacak. Hayırlısı olsun hakkımızda çıksında inşallah izne ihtiyacımız var bizimdeAmin canım allah ım sabir versin ailelerine aslinda ne kadar gec olursa benim icin o kadar iyi allah in izni ile kardesim de bu sene polis cikacak ve mezuniyeti 21 haziran da onun mezuniyetin de bulunmak istiyorum
Bi balon dönüyor valla bu sene herkesin ipkası kabul olmayacak geç açıklanabilir yeniden düzenleme yaptıkları için diye güya mesaj gelmiş ☺ bizde daha 4 sene olacak inşallah gideriz sevemedim istanbuluCanim benim de icime oyle doguyor ya 27 mayis yada haziran in ilk haftasi aciklanacak gibi allah im hayirli yerler nasip etsin hepimiz icin bizde cerkezkoydeyiz canim bizim de 5.senemiz ipka vermedik buyuk ihtimal bizim cikacak ama gecen sene vermistik kabul olmustu
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bize çıkar sizinde ipkalarınız kabul olur.☺Bugünde açıklanmadı acaba kongre sonrasimi açıklanır hepimiz için hayırlısı olur inşallah ama düşünmedende edemiyorum istanbuldayim beşinci yilimiz ipka verdik ama cikarmi ki...Rabbim polislerimizi askerimizi ülkemizi korusun Sabırlar versin arkadaşlar burda icimizi dökecez rahatlicaz azda olsa...
Canim benim de icime oyle doguyor ya 27 mayis yada haziran in ilk haftasi aciklanacak gibi allah im hayirli yerler nasip etsin hepimiz icin bizde cerkezkoydeyiz canim bizim de 5.senemiz ipka vermedik buyuk ihtimal bizim cikacak ama gecen sene vermistik kabul olmustu
Canim benim de icime oyle doguyor ya 27 mayis yada haziran in ilk haftasi aciklanacak gibi allah im hayirli yerler nasip etsin hepimiz icin bizde cerkezkoydeyiz canim bizim de 5.senemiz ipka vermedik buyuk ihtimal bizim cikacak ama gecen sene vermistik kabul olmustu
Hayırlı olsun benim kaynımda mezun olacak ama ekimde pmyo mu pomem den mi mezun olacak. Hayırlısı olsun hakkımızda çıksında inşallah izne ihtiyacımız var bizimde
Bakalım neler olcak hayırlı olsun da aciklanincada durumumuzu yazalım hepimizde canım merak ederim
İnşallah hemen ilan edicem hayırlısıyla bi çıksınBakalım neler olcak hayırlı olsun da aciklanincada durumumuzu yazalım hepimizde canım merak ederim