• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 da şark görevini yapan yapacak asker-polis eşleri

1cift1tekannesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.370
Puanlar
333
Merhaba arkadaşlar
Bati ve doğu illeri hakkında birbirimize yardimci olalim! Lojman, eğitim, sosyal olanaklar , calisma sartlari ,ulaşım hakkında vb gibi.

Son düzenleme:
Slm bizde bun sene tercihlerimizi yaptık bakalım. İstanbuldan nereye çıkar Allah bilir. Daha önce İstanbuldan şark görevine giden arkadaşlar hangi taşıma şirketleri ile anlaştınz deneyimlerinizi yazar mısınız?

Slm bizde bun sene tercihlerimizi yaptık bakalım. İstanbuldan nereye çıkar Allah bilir. Daha önce İstanbuldan şark görevine giden arkadaşlar hangi taşıma şirketleri ile anlaştınz deneyimlerinizi yazar mısınız?
Arkadaşlar açıklanmasına az kaldı bizlerle paylaşın deneyimlerinizi.

Arkadaşlar açıklanmasına az kaldı bizlerle paylaşın deneyimlerinizi.
Daha 1 yıllık evliyiz doğu görevi bi An önce çıksın yapalım bitsin istiyoruz. Arkadaşlar inşallah deneyimlerini yazarlar çünkü İstanbul da hicbirseye güvenmiyorum.

Daha 1 yıllık evliyiz doğu görevi bi An önce çıksın yapalım bitsin istiyoruz. Arkadaşlar inşallah deneyimlerini yazarlar çünkü İstanbul da hicbirseye güvenmiyorum.
Aynen canın bizde 1.5 yıllık evliyiz ki ankaradan gelin geldim sevemedim istanbulu inşallah hayırlısıyla gider geliriz şarka

Ne güzel canım bu yıl çıkar büyük ihtimalle sizin bizimde 3 yıl bitecek temmuzda 4 olcaz.bizzde artvin siirt ardahan bingöl batman van şırnak .
İnşallah bakalım geçen sene çıkmadı. Bu sene bekliyoruz artik hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Hayırlısıyla çıkar malum ortalık karışık personele ihtiyaç var geçen yıl 360binlerde kalmıştı.
Bakalim kismetimiz nerede yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları bile toplamaya başladım. Diğer arkadaşlarda inşallah deneyimlerini paylaşırlar bizimle

Back
X