• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 da hangi derdin bitsin isterdin

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.351
798
selam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum

selam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum
hayırlı bır evlat ve hayırlı bır ıs ve yenı bır ev

Bu yıl benim içinde çok dertli ve sıkıntılı geçmişti fakat Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki kendimi üzücek ve paralayacak gibi bir derdim kalmadı. Yeni yıl herkese bolca sağlık ve huzur getirsin inşallah. Rabbim hiç kimsenin derdini dermansız bırakmasın. Ve sanırım yeni yılın ikinci yarısında sağlıklı bir bebiş isteyeceğim bende :anneadayı:

Bir de cok daha cok basari istiyorumm..Askin gun gectikce kanima daha cok islemesini istiyorumm

Back