- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Hosgeldin cnm aramiza.guzel dileklerin icin tsk ederiz.hayirli olsun allah tamamina erdinsin saglik ve sihatle dunyaya getirmek nasip olur hepimize..tebrik ederim.slm kizlar oncelikle hamile olanlara rabbim tamamina erdirsin hamile olmayanlarada rabbim biran once kalmayi nasip etsin bende bugun idrar testi yaptim hamileyim bnm ikinci melegim geliyo allahin izniyle yarinda kan testi yaptircam bakalim ne kadarlik olmus bebesim
Hosgeldin cnm.bende 4 ocakta ogrendim ayni gunde ogrenmisiz benim nasil ogrendigim sayfanin basinda var siz nasi ogrendiniz beklediginiz birseymiydimerhabalar kızlar benide alın aranıza bende 4 ocakta öğrendim hamiş olduğumu ....
Şanlıurfa canımhangi şehirdesin canım
Hoşgeldin Can'ım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinslm kizlar oncelikle hamile olanlara rabbim tamamina erdirsin hamile olmayanlarada rabbim biran once kalmayi nasip etsin bende bugun idrar testi yaptim hamileyim bnm ikinci melegim geliyo allahin izniyle yarinda kan testi yaptircam bakalim ne kadarlik olmus bebesim
Hoşgeldin Can'ım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinmerhabalar kızlar benide alın aranıza bende 4 ocakta öğrendim hamiş olduğumu ....
sagol cnm insallah hepimiz aliriz meleklerimizi kucagimizaHoşgeldin Can'ım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin kizlar aminnn yurekten diliyorum hepimiz icin bunu..sagol cnm insallah hepimiz aliriz meleklerimizi kucagimiza
hosbulduk cnm amin ins herkese nasip olur tesekkur ederimHosgeldin cnm aramiza.guzel dileklerin icin tsk ederiz.hayirli olsun allah tamamina erdinsin saglik ve sihatle dunyaya getirmek nasip olur hepimize..tebrik ederim.
hosgeldin cnm aramiza ins saglikla aliriz bebisleri kucagimizamerhabalar kızlar benide alın aranıza bende 4 ocakta öğrendim hamiş olduğumu ....
sagol cnm hepimize insHosgeldin cnm aramiza.guzel dileklerin icin tsk ederiz.hayirli olsun allah tamamina erdinsin saglik ve sihatle dunyaya getirmek nasip olur hepimize..tebrik ederim.
Amin cnm insallah..sagol cnm hepimize ins
Hadi bakalim hayirlisi cnm.5 haftalik ken kisiden kisiye degisiyo diye biliyorum.cnm ortalama 2.3 binlerde oluyo galiba yanlis bilmiyosam hic yaptirmadim 5 haftalikken test.kizlar yarin kan testi yaptircam ya 5haftalik hmilelikte degerin kac olmasi gerekiyo sizinkiler kac haftalik ve hcg degeri kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?