Cnm gunaydin oncelikle sakin olmalisin merak etme birsey olmuycaktir insallah.belki yerlesme kanamasidir panik yapma.

Cnm gunaydin oncelikle sakin olmalisin merak etme birsey olmuycaktir insallah.belki yerlesme kanamasidir panik yapma.
Insallah oyledir canim.. Hic olmamisti daha once lekelenme haliyle endiselendim.. Insallah yarin guzel sonuclar duyariz canim.. Icimi korku saldi iyice.. Ama tabiki herseyi rabbim bilir..duat etmekten baska yapacagimiz bisey yok..

Günaydın kizadete Rabbim sagsalim bebişlerine kavuştursun nşallah adete 6 gūn kala test yaptim silik pembe çikti heveslendim şimdi adete 4gūn var biraz önce hiçbirşey çıkmadı fenalardyım dua edin nolur

günaydın arkadaşlar benimde sat 5 aralık 4 aralıkta öğrendim hamile olduğumu keseyi gördük inşallah 18inde kalp sesini duyarız

Aynen halsizlik ve keyifsizlik var mide bulantisi yok daha sukur.bide agzimda tat yok goguslerime de dokunamiyorum ayrica..

hep yüzüstü uyurum yatamıyorum göğüs acısından ama bu yorgunluk keyifsizlik çok kötü birkaç haftaya bulantıda başlayacak zorlayacak gibi geliyor

hep yüzüstü uyurum yatamıyorum göğüs acısından ama bu yorgunluk keyifsizlik çok kötü birkaç haftaya bulantıda başlayacak zorlayacak gibi geliyor
Guzel gelismeler bunlar en azindan sebebini biliyoruz bebislerimiz icin katlancaz anne olmak kolay degil mutlu olmaliyiz bu olumsuzluklardan anne olmak boyle birsey iste :)

Kızlar benim kasıklarımda bazen de yumurtalıklarımda sancı mı desem kramp mı bilmiyorum ara ara girip çıkıyo sizde de oluyor mu

Simdi espirili cvp vercem sana. Kiz bize giren girmis artik bi can olusuyo icimizde gerisi teferruat bosver :) saka bi yana dogal bunlar bendede var ayni seyler diger hamislerdede sikinti yok yani yola devam :)

Kızlar benim kasıklarımda bazen de yumurtalıklarımda sancı mı desem kramp mı bilmiyorum ara ara girip çıkıyo sizde de oluyor mu
aynı şey bende var canım hatta geceleri lavaboya 3-4 kere gittiğim için onun ağrısıyla uyandığım bile oluyor. dün doktora sordum rahim genişlediği için ağrır korkma dedi sende korkma yeni :))

Kızlar sizler gıda takviyesi olarak ilaç ne kullanıyorsunuz, bana Imom diye bi hap verdi içinde omega 3, demir, vitaminler, B12 vitamini, folik asit falan varmış, siz neler kullanıyorsunuz

Kızlar sizler gıda takviyesi olarak ilaç ne kullanıyorsunuz, bana Imom diye bi hap verdi içinde omega 3, demir, vitaminler, B12 vitamini, folik asit falan varmış, siz neler kullanıyorsunuz
Ben henüz doktora gitmedim herhangi bir Dr randevuda almadım Annemler Dr araştırıyor minağımı görmeden de içim rahat olmYacak

Kizlar hadiyin bakalim sirkelenin biraz pozitif bakin herseye ragmen neselenin biraz ya :)
aynı şey bende var canım hatta geceleri lavaboya 3-4 kere gittiğim için onun icin uyandığım bile oluyor. dün doktora sordum rahim genişlediği için ağrır korkma dedi sende korkma yeni :))
yaaa gordunuz mu tecrubelerime guvenin doktor tastikli gordunuzmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…