- 15 Mayıs 2015
- 356
- 340
- 53
- 39
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Cnm gunaydin oncelikle sakin olmalisin merak etme birsey olmuycaktir insallah.belki yerlesme kanamasidir panik yapma.Kizlar gunaydin.. Hamileligimi ilk ogrendigimde hcg degerim 41.29 cikmisti.. Dun kan testini yeniledim cok sukur artmis 1385 cikti.. Hersey yolunda gidiyor diye sevinirken dun tuvalete gittigimde kahverengi lekeler gordum ic camasirimdacok korktum kizlar.. Normal mi sizce? Yarinda dr kontrolum var. bugunde gelirse ne yapicam.. Nolur bir akil verin
Insallah oyledir canim.. Hic olmamisti daha once lekelenme haliyle endiselendim.. Insallah yarin guzel sonuclar duyariz canim.. Icimi korku saldi iyice.. Ama tabiki herseyi rabbim bilir..duat etmekten baska yapacagimiz bisey yok..Cnm gunaydin oncelikle sakin olmalisin merak etme birsey olmuycaktir insallah.belki yerlesme kanamasidir panik yapma.
Hayirli olsun cnm tebrik ederimmm..günaydın arkadaşlar benimde sat 5 aralık 4 aralıkta öğrendim hamile olduğumu keseyi gördük inşallah 18inde kalp sesini duyarız
teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederimHayirli olsun cnm tebrik ederimmm..
Guzel gelismeler bunlar en azindan sebebini biliyoruz bebislerimiz icin katlancaz anne olmak kolay degil mutlu olmaliyiz bu olumsuzluklardan anne olmak boyle birsey iste :)hep yüzüstü uyurum yatamıyorum göğüs acısından ama bu yorgunluk keyifsizlik çok kötü birkaç haftaya bulantıda başlayacak zorlayacak gibi geliyor
Korkma cnm korkma birseycik olmaz.rabbime birak duani et gonlunu rahat tut hamisler oyle yapar :)Ahahaaa sen de haklısın ama işte ilk ya korkuyo insan tecrübesisiz eğilsek biri olur diye korkuyoruz
Aynen öyle Can'ım rabbim miniklerimizi sağlıklı yapsın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşKorkma cnm korkma birseycik olmaz.rabbime birak duani et gonlunu rahat tut hamisler oyle yapar :)
aynı şey bende var canım hatta geceleri lavaboya 3-4 kere gittiğim için onun ağrısıyla uyandığım bile oluyor. dün doktora sordum rahim genişlediği için ağrır korkma dedi sende korkma yeni :))Kızlar benim kasıklarımda bazen de yumurtalıklarımda sancı mı desem kramp mı bilmiyorum ara ara girip çıkıyo sizde de oluyor mu
Ben henüz doktora gitmedim herhangi bir Dr randevuda almadım Annemler Dr araştırıyor minağımı görmeden de içim rahat olmYacakKızlar sizler gıda takviyesi olarak ilaç ne kullanıyorsunuz, bana Imom diye bi hap verdi içinde omega 3, demir, vitaminler, B12 vitamini, folik asit falan varmış, siz neler kullanıyorsunuz
hangi şehirdesin canımBen henüz doktora gitmedim herhangi bir Dr randevuda almadım Annemler Dr araştırıyor minağımı görmeden de içim rahat olmYacak
yaaa gordunuz mu tecrubelerime guvenin doktor tastikli gordunuzmu:)aynı şey bende var canım hatta geceleri lavaboya 3-4 kere gittiğim için onun icin uyandığım bile oluyor. dün doktora sordum rahim genişlediği için ağrır korkma dedi sende korkma yeni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?