• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canm o agrılar normall kese yı görmek ıcın doktora gttgımde doktorum bana olabılıcek değişklkleri anlattı bunlar normalmiş şiddetliyse sıkıntı

Evet canım doktora gittim bende aynı şeyleri söyledi idrar enfeksiyonu da olabilir dedi tahlil verdi yaptıracağım.

Derim soyuldu resmen ya
Tühhhhhh yaa inan çok üzüldüm zaten yükün var birde bu acı :-( geçen ay bende tüm elimi yaktım puding yaparken ve elimi kullanamadım acısı da cabası o yüzden çektiğin acıyı ta burdan ben hissettim yaşayan biliyor

evet yaa hamılelerde oluyomus bu bnmdee arada kasıntı yapıo ıdrar yaparken sıcaklıkta oluo
Ilık suyun içine karbonat koyup terse doğru pamukla silin canım çok iyi geliyor ve mikrop ve başka bişey yoksa bile olmaması için önlem oluyor

aa öylemı cnm cok saoll yaparım bunu
İlk hamileligimde alttan enfeksiyon kaptim o zaman dr önerdi hem daha temiz olur hemde mikrop kapma olasılığı azalır diye. Şimdi alışkanlık haline geldi hergün 1 defa uygularım hem ucuz hemde çok sağlıklı bir çözüm

İlk hamileligimde alttan enfeksiyon kaptim o zaman dr önerdi hem daha temiz olur hemde mikrop kapma olasılığı azalır diye. Şimdi alışkanlık haline geldi hergün 1 defa uygularım hem ucuz hemde çok sağlıklı bir çözüm
bende alayım karbonat yapıyım cnm akıntı varmı sende bende beyaz var

bende alayım karbonat yapıyım cnm akıntı varmı sende bende beyaz var
Evet var canım ama tahlil yapıldı temiz çıktı galiba gebelik yüzünden oluyor benim ama genelde ağrı ve idrar yaparken batma varsa iltihap ve mikrop odaklı olabiliyor

Evet var canım ama tahlil yapıldı temiz çıktı galiba gebelik yüzünden oluyor benim ama genelde ağrı ve idrar yaparken batma varsa iltihap ve mikrop odaklı olabiliyor
hımm dıkkat etmek lazım hamılelıkte cok oluyomus zatenn canım cok şükür suan bır sıkıntım yok ben

Kızlar akıntı konusu açılmışken birşey sorcam benim akıntım çok şeffaf su gibi ama çok fazla iç çamaşırımı 2-3 kere değiştiriyorum günde , böyle çok uzun süre yürüdüğüm Zaman sanki su dökmüşler gibi ıslanıyor bu tehlikelimi ? Enfeksiyon mudur c.tesi Dr gitcem ama kafamda hep soru işareti annem ebe ona soruyorum normal diyo günlük ped veya peçete tut diyo bende tutuyorum ama rahat edemiyorum

Kızlar akıntı konusu açılmışken birşey sorcam benim akıntım çok şeffaf su gibi ama çok fazla iç çamaşırımı 2-3 kere değiştiriyorum günde , böyle çok uzun süre yürüdüğüm Zaman sanki su dökmüşler gibi ıslanıyor bu tehlikelimi ? Enfeksiyon mudur c.tesi Dr gitcem ama kafamda hep soru işareti annem ebe ona soruyorum normal diyo günlük ped veya peçete tut diyo bende tutuyorum ama rahat edemiyorum
ayy kızz aynısı özellıklee dısardaykenn alltım ıslakkmı gbı oluyo bnm korkuormm ılk gırebılgm wc ye gırıp kanama mı var allah korusun dıyee kontrol edıyorm beyaz akıntı bendede yogun

Aklında çok şüphe varsa kontrol sırasında dr söyle bi test yapsın canım hiç belli olmuyor çünkü sebebi test yapılmadan. Bende de var ve bi arkadaş da daha varmış ama benim hamilelik yüzünden ama dr yinede test yaptı içimiz rahatlasin diye

ayy kızz aynısı özellıklee dısardaykenn alltım ıslakkmı gbı oluyo bnm korkuormm ılk gırebılgm wc ye gırıp kanama mı var allah korusun dıyee kontrol edıyorm beyaz akıntı bendede yogun
Tam seni andım sende burdaymışsın valla :-) önümüzde daha 7 aydan fazla var bol bol fikir alışverişi yapcaz galiba

Back