• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminnn inşallah bu sefer rabbim ona bağışlar evladını ve anneligi oda tadar. Neyse sen şimdi kendi hamileligine odaklan ve gördün duydugun hiçbirşeyi kafana takma ve en kısa sürede dr git çok ağrın varsa. İhmal etme sakın
inşallah tüm dualarım onunla. Haftaya kontrole gidicem o zaman söylicem doktora ağrıyı bakalım önemli birşey yoktur inşallah

ÇOK SEVİNDİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU BİR TUHAF DUYGUYMUŞ GERÇEKTEN VE HALA İNANAMIYORUM. ULTRASONDA DA ÇIKTI HEMEN 4.5 HAFTALIK DEDİ DOKTOR. HAFTAYA GEL YİNE DEDİ. AMA BİR PROBLEM VAR BELİM VE KARNIM AĞRIYOR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SİZCE NORMAL Mİ?

Canım bende dün öğrendim hamiş olduğumu ve bende aynı senin gibiyim feci bi şekilde kasıklarımda ağrı var ara ara belimde ağrıyor korkmaya başladım normal mi acaba adet olacakmışım gibi ağrıyor.

Canım bende dün öğrendim hamiş olduğumu ve bende aynı senin gibiyim feci bi şekilde kasıklarımda ağrı var ara ara belimde ağrıyor korkmaya başladım normal mi acaba adet olacakmışım gibi ağrıyor.
canm o agrılar normall kese yı görmek ıcın doktora gttgımde doktorum bana olabılıcek değişklkleri anlattı bunlar normalmiş şiddetliyse sıkıntı

bizde iyiyizz cok şükür şimdilk bır sıkıntımızz yokk kalp atışı için gün sayıyoruz 8 gunumuz kaldı doktora gtmeye en son kesemizi gördük 6 mm idi 4+6 yken
Hay maşallah allah bozmasın bu hızla devam etsin fıstık. Biz geçen hafta duyduk kalp atışını ikinci çocuk olmasına rağmen insan çok tuhaf oluyor acayip bir duygu

Hay maşallah allah bozmasın bu hızla devam etsin fıstık. Biz geçen hafta duyduk kalp atışını ikinci çocuk olmasına rağmen insan çok tuhaf oluyor acayip bir duygu
aay ne guzel valla gözünn aydın bnm ılk cocuk 4 bucuk yıldır evlıyım bırbucuk yıldırda üzerine düşüoduk olmamısstı gecen ay hıc ummadgm andaa ögrendım umudum bıtmıstı artık ondan pimpirikliyim ne yazıkki idrarda gördum ınanmadım bırtane daha yaptm yıne ınanmadım kostum kana 1228,8 cıktı ınee celıskıde kaldım ya kese yoksa dıye keseyıde gördüük cok şükür simdiiki sıkıntımızz pıt pıtlar onuda atlattıkmı allahn ıznıyle kendıme gelıcem

aay ne guzel valla gözünn aydın bnm ılk cocuk 4 bucuk yıldır evlıyım bırbucuk yıldırda üzerine düşüoduk olmamısstı gecen ay hıc ummadgm andaa ögrendım umudum bıtmıstı artık ondan pimpirikliyim ne yazıkki idrarda gördum ınanmadım bırtane daha yaptm yıne ınanmadım kostum kana 1228,8 cıktı ınee celıskıde kaldım ya kese yoksa dıye keseyıde gördüük cok şükür simdiiki sıkıntımızz pıt pıtlar onuda atlattıkmı allahn ıznıyle kendıme gelıcem
Geç olsun güç olmasın demişler canım rabbim herşeyin zamanını bilir. Hayırlı bir evlat olur inşallah yüzünüzü ilk günkü gibi herzaman güldürür. Ben ilk gece hamile kalıp ağlayan tiplerdenim ama şimdi diyorum rabbim zamanını biliyormuş iyiki oğlumu vermiş bize

Geç olsun güç olmasın demişler canım rabbim herşeyin zamanını bilir. Hayırlı bir evlat olur inşallah yüzünüzü ilk günkü gibi herzaman güldürür. Ben ilk gece hamile kalıp ağlayan tiplerdenim ama şimdi diyorum rabbim zamanını biliyormuş iyiki oğlumu vermiş bize
şanslısın vallaa ben o kdr doktora gtmısstım olmamıstıı allah ıstegımı ısyana cevırmeden nasıp ettı cok şükür fazla aratmadı benı 7+0 da kalp atısı ıcın gıdıcezz gun sayıyorum resmen ınsallah o zamandaa yüzümm gülerr dahada aksamları rhat uyurum

Bebiş iyide ben iyi değilim sabah ketilin kulpu kırıldı kaynar su ayağıma döküldü
aaaaaaaaa ay canım dıkkaatt et yaa krem varsa hemen süürr yandgı zmanda yere taşa mermere değdirr iyi gelio evde cok sakarm bende yakarm heryerımı ordan tecrubelıyım

şanslısın vallaa ben o kdr doktora gtmısstım olmamıstıı allah ıstegımı ısyana cevırmeden nasıp ettı cok şükür fazla aratmadı benı 7+0 da kalp atısı ıcın gıdıcezz gun sayıyorum resmen ınsallah o zamandaa yüzümm gülerr dahada aksamları rhat uyurum
Inşallah o pıt pıtları da duyar daha rahat uyursun geceleri canım. Ben duyana kadar kaç kere tansiyonum fırladı heyecandan. Bazen yüz üstü yatınca ufaktan hareket hissediyorum diyorum kendi kendime yaramaz yer açıyor :-) ilk oğlumun ayakları karnım da belirirdi millet şok olurdu bune böyle diye şimdi hala aynı tepemde geziyor canı sağolasıca :-)

Back