- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
hahaha ayy cok guzel suanlık cok şükür bızım bı sıkıntımızz yok allah nasıp eder ınsallah kucagımada alırım o zaman artk nefes alırım raha t rahatInşallah o pıt pıtları da duyar daha rahat uyursun geceleri canım. Ben duyana kadar kaç kere tansiyonum fırladı heyecandan. Bazen yüz üstü yatınca ufaktan hareket hissediyorum diyorum kendi kendime yaramaz yer açıyorilk oğlumun ayakları karnım da belirirdi millet şok olurdu bune böyle diye şimdi hala aynı tepemde geziyor canı sağolasıca
Ay canım iyimisin çok acın varsa dr git silverdin falan sürBebiş iyide ben iyi değilim sabah ketilin kulpu kırıldı kaynar su ayağıma döküldü
Artık nefes mi alırsın yoksa uykusuz her gece diye şarkı mı söylersin bilememhahaha ayy cok guzel suanlık cok şükür bızım bı sıkıntımızz yok allah nasıp eder ınsallah kucagımada alırım o zaman artk nefes alırım raha t rahat
ayyyy valla uykusuz gecelere razıyımm yaaa artık dogana kadar bol bol depolarım bunca yıldır bos boss uyuyorum ztnArtık nefes mi alırsın yoksa uykusuz her gece diye şarkı mı söylersin bilememama onların o nefes alış verişlerini dinlemek bile insanda uyku falan bırakmıyor
Insallah hepimiz saglikli sihatli rabbim nasip etsin:)hahaha ayy cok guzel suanlık cok şükür bızım bı sıkıntımızz yok allah nasıp eder ınsallah kucagımada alırım o zaman artk nefes alırım raha t rahat
amn cnm ınsallah sen kalp atısını duydunmuInsallah hepimiz saglikli sihatli rabbim nasip etsin:)
Yakın olsak senin o halini görmeyi çok isterdimayyyy valla uykusuz gecelere razıyımm yaaa artık dogana kadar bol bol depolarım bunca yıldır bos boss uyuyorum ztn
Inşallah canımInsallah hepimiz saglikli sihatli rabbim nasip etsin:)
aynenn cnm öyleymıss zatenn normaldede panık atakk bır ınsanım ay amannn dıyee gunumu gecrrım sımdı yuregım agzımda dolanıormYakın olsak senin o halini görmeyi çok isterdimiki dk biri baskada wc gitsem diye bakarsın neyse işin şakası bunlar tabi ki 2 yaşında biraz rahatliyor insan çünkü gece uykuları düzene giriyor
Aman diyim dur arkadaşım takılıyorum ben sana sakın panik atak falan geçirme her günün güzel geçecek bebek işte sen ne verirsen onu alcan ondanaynenn cnm öyleymıss zatenn normaldede panık atakk bır ınsanım ay amannn dıyee gunumu gecrrım sımdı yuregım agzımda dolanıorm
aynenn cnm 4+6 iken gttık kesemızı görduk ılk şokku atlattık kesemız duzenlıydı ve 6mm idi sımdı 5+5 iz 7+0 a kadarr aradaa panık ataklarr gırıp gıderr o kalp atısı duyulacak sonraa bende nefes alıcamm ınsallah suan cın bır sıkıntım yok ondn sevınıyordum sonra sıkıntısı kanaması vs olmayanların bebıslerının kalp atıslarındada sorun olabıldgnı okudum bunda o da kursagmda kaldıAman diyim dur arkadaşım takılıyorum ben sana sakın panik atak falan geçirme her günün güzel geçecek bebek işte sen ne verirsen onu alcan ondan
Cuma gunu melegimin kalp atisini duyacaz insallahamn cnm ınsallah sen kalp atısını duydunmu
aayy hadı ınsallah cnm kac oluosun o zaman ben suan 5+5 im bende 7+0 da duycam ınsallahCuma gunu melegimin kalp atisini duyacaz insallah
baklagıllerı tuketyrdum bak ıyı demıslerdı demekkı gaz yapıo ya ondnn sıkıntılı gazlı ıcecek tuketmıyorum cok uzun zmaan oldu meyve suyuda ıcmem ztnBu arada arkadaşlar karışmak gibi olmasın da fazla baklagil tüketmeyin ayrıca kola ve gazlı içecekler, hazır meyve suyu içmeyin çünkü bunları içer ve yersiniz malesef bebekleriniz hiç bitmeyen bir gaz ile doğuyor ve dünya zehir oluyor insana
Yok hayatım okuma öyle negatif şeyler iyi düşün iyi olsun herşey. Bu insan bünyesi sonuçta herkes farklı yaşıyor herşeyi hamilelikte böyle. Aynı hafta içinde olanların belirtileri ve yaşadıkları çok farklı bırak okuma artıkaynenn cnm 4+6 iken gttık kesemızı görduk ılk şokku atlattık kesemız duzenlıydı ve 6mm idi sımdı 5+5 iz 7+0 a kadarr aradaa panık ataklarr gırıp gıderr o kalp atısı duyulacak sonraa bende nefes alıcamm ınsallah suan cın bır sıkıntım yok ondn sevınıyordum sonra sıkıntısı kanaması vs olmayanların bebıslerının kalp atıslarındada sorun olabıldgnı okudum bunda o da kursagmda kaldı
Insallah cnm.biz 6+4 olduk.aayy hadı ınsallah cnm kac oluosun o zaman ben suan 5+5 im bende 7+0 da duycam ınsallah
Zaten direk acile gittim silverdin ve anestol sürdük evde yoktu diye Bende acile gittimAy canım iyimisin çok acın varsa dr git silverdin falan sür
aynenn cnm bende öylee allah nasıp eder ınsallah şükür sıkıntım yok sımdılık bulantımda yok gecen hafta vardı azalarak yok oldu dıyebılrmYok hayatım okuma öyle negatif şeyler iyi düşün iyi olsun herşey. Bu insan bünyesi sonuçta herkes farklı yaşıyor herşeyi hamilelikte böyle. Aynı hafta içinde olanların belirtileri ve yaşadıkları çok farklı bırak okuma artık
oo maasallahh ınsallah duyursun bende haftaya persembe gıdıcem ınsallahInsallah cnm.biz 6+4 olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?