• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk evlendigim gün hamile kaldım ve başka bir şehirden gelin gelmiştim arkadaşım olmadığı için temizliğe sarmıştım ben :-) bu arada dr sor ama kuş burnu marmeladı ye gece uyumadan önce birde elma çayı yap bende ilk haftalarda yakalandım gribe eşim sayesinde :-) bunu uyguladım birkaç güne kendime geldim. Tekrar geçmiş olsun sana canım
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. Tabi öncelikle Dr. Sormak lazım herkesin bünyesi ve hamileliği bir değil. Acillik olduğumda Dr. Hep sıcak şeyler iç boğazını yumuşatır öksürüğe ilaç veremem demişti. Bende hazır sallama poşetlerinde ballı zencefilli ıhlamur var içsem zararı olur mu demiştim, yok olmaz dedi ondan içiyorum bende :)) tekrar teşekkür ederim canım ;)

kızlar napıyorsunuz?bayadır yazamıyorum inanılmaz mide bulantılarım var ve kasıklarımda ağrı oluyor.büyüyoruz galiba...:KK46:ama baya bir zorladı beni ...
Mrb su perim'cim, hastalıklarla uğraşıyorum benimde çok rahatsızlıklarım var sol kasık batması, göğüslere hele hiç dokunamıyorum, yatıp sağa sola dönemiyorum. Sabahları kahvaltı hazırlarken midem felaket bulanıyor. Kendimi doyuramıyorum. Seninde dediğin gibi bebişlerimiz büyüyor galiba ;))))

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. Tabi öncelikle Dr. Sormak lazım herkesin bünyesi ve hamileliği bir değil. Acillik olduğumda Dr. Hep sıcak şeyler iç boğazını yumuşatır öksürüğe ilaç veremem demişti. Bende hazır sallama poşetlerinde ballı zencefilli ıhlamur var içsem zararı olur mu demiştim, yok olmaz dedi ondan içiyorum bende :)) tekrar teşekkür ederim canım :KK66:
Rica ederim canım ne demek yeterki sen ve bebeginiz iyi olun bizlere bu mutluluk yeter ;-) Burdan bir arkadaşım üzülünce inan bende en az sizler kadar üzülüp çözüm arayışına giriyorum

Rica ederim canım ne demek yeterki sen ve bebeginiz iyi olun bizlere bu mutluluk yeter ;-) Burdan bir arkadaşım üzülünce inan bende en az sizler kadar üzülüp çözüm arayışına giriyorum
Ayy canım benim yaa, Allah razı olsun senden. Seninde, burada ki anne olacak arkadaşlarımızın da bebişleri mükemmel şekilde gelişip büyüsün ve kucaklarımıza alalım :)) bizler burada hem dertleşmek için hemde hamilelik boyunca çektiğimiz sıkıntılar için nacizade bir fikir üretip çözüm arıyoruz. Bende çok üzülüyorum anne ve bebeklerin sıkıntı çekmesine Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah...

Ayy canım benim yaa, Allah razı olsun senden. Seninde, burada ki anne olacak arkadaşlarımızın da bebişleri mükemmel şekilde gelişip büyüsün ve kucaklarımıza alalım :)) bizler burada hem dertleşmek için hemde hamilelik boyunca çektiğimiz sıkıntılar için nacizade bir fikir üretip çözüm arıyoruz. Bende çok üzülüyorum anne ve bebeklerin sıkıntı çekmesine Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah...
Inşallah canım ben çok çektiğim için bir başkasından da duyunca daha çok üzülüyorum. Hipertansiyon var kalbimde sorun var kanımda sorun var. Bebekten ziyade kendim için dr dr geziyorum ve her hafta kalbim için kontrole gidiyorum. Birde üstüne hiçbir hastane beni kontrol için bile kabul etmiyor Ünv hastaneleri hariç. Artık yoruldugumu hissediyorum doğum için yine bana istanbul yolu görünüyor bu düşünce bile yıpratıyor beni ama yinede gülmeye çalışıyorum etrafımdaki insanlar üzülmesin diye

Slm kizlar bugun doktor kontrolum vardi 7hafta 1 gunluk dedi 10 mm ve kalp atislarinida duyduk cok mutlu oldum rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu yasatsin ins

Sanirim baskidan.:)kabizlik ve bulanti sikayetiniz var mi peki?komposto,kuru kayisi ve incir tuketmeme ragmen,gecmeyen bir kabizlik problemi mevcut bizde.

Sanirim baskidan.:)kabizlik ve bulanti sikayetiniz var mi peki?komposto,kuru kayisi ve incir tuketmeme ragmen,gecmeyen bir kabizlik problemi mevcut bizde.
Bulantı ileri derece de mevcut hemde en ağırından ama kabızlık birkaç gün oldu sonra geçti çünkü fazla meyve yiyorum açken :-)

Arkadaslar merhaba 2016 da hamile oldugunu ogrenen yoktu ilk ben ogrendim yeni yilin 4 cu gununde bende konu actim sevincimi sizlerle paylasip sizlerle adim adim ilerleyelim hamileligim boyunca hamilelikte ne yasarsam paylasirim sizlerle diye dusundum.ben 2015 aralik ayinda dogal yolla hamile kalamadigim icin tedaviye baslamistik ilk ay klomen ve catlatma ignesi uygulandi uc gundur test yapiyorum birsey cikmadi hatta yilbasi gununde basladim esime hediye olsun diye neyse bugun adet gunumdu esim tutturdu bugun de yap ya askim yok ama istiyosun diye yapicam sende emin ol dedim.neyse yaptim nasil olsa yok ya ben adetimi bekliyorum ya biraktim testi esime gectim iceri arkamdan iki dkka sonra gelip sarildi filan askim ne oldu iyimisin dedim askim ikinci cizgi gorundu dedi saka filan yapma bak uzulurum dedim gel askim bak dedi ben sok doktorumu aradim gel hemen bcg testi yapalim kesinlessin dedi testi verdik ben hala olumsuz bekliyorum tabi neyse sonucu aldik gosterdik gozunuz aydin hamilesin dedi basladim aglamaya bi sok daha ve suan hala soku atamadim ustumden esime ben mujde vercektim normalde o bana mujde verdi :)
ÇOK SEVİNDİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU BİR TUHAF DUYGUYMUŞ GERÇEKTEN VE HALA İNANAMIYORUM. ULTRASONDA DA ÇIKTI HEMEN 4.5 HAFTALIK DEDİ DOKTOR. HAFTAYA GEL YİNE DEDİ. AMA BİR PROBLEM VAR BELİM VE KARNIM AĞRIYOR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SİZCE NORMAL Mİ?

ÇOK SEVİNDİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU BİR TUHAF DUYGUYMUŞ GERÇEKTEN VE HALA İNANAMIYORUM. ULTRASONDA DA ÇIKTI HEMEN 4.5 HAFTALIK DEDİ DOKTOR. HAFTAYA GEL YİNE DEDİ. AMA BİR PROBLEM VAR BELİM VE KARNIM AĞRIYOR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SİZCE NORMAL Mİ?
Çok sevindim senin adına canım ama bu ağrılarını göz ardı etme yakın zamanda dr tekrar git. Bu arada yagmurtoprak malesef konunun sahibi ama kısa süre önce bebegini kaybetti :-( allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

Çok sevindim senin adına canım ama bu ağrılarını göz ardı etme yakın zamanda dr tekrar git. Bu arada yagmurtoprak malesef konunun sahibi ama kısa süre önce bebegini kaybetti :-( allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
YAA ÇOK ÜZÜLDÜM :( ALLAH TEZ VAKİTTE TEKRAR EVLAT SAHİBİ YAPAR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCISI OLSUN :(

YAA ÇOK ÜZÜLDÜM :KK43: ALLAH TEZ VAKİTTE TEKRAR EVLAT SAHİBİ YAPAR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCISI OLSUN :KK43:
Aminnn inşallah bu sefer rabbim ona bağışlar evladını ve anneligi oda tadar. Neyse sen şimdi kendi hamileligine odaklan ve gördün duydugun hiçbirşeyi kafana takma ve en kısa sürede dr git çok ağrın varsa. İhmal etme sakın

Back