• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani kısacası erkke arkadşmla 21 aralık birşey oldu sevişme tarsızz 19 ocakta test yaptım negatif çıktı gebelik yoktur dimi içime felan girmedii iç çamaşırı vardı
Yok be canım öyle hamile kalinmaz içini ferah tut. Hamile kalman için içine yada rahim ağzına yakın biryere boşalma olması lazım. Bundan sonra bu sana ders olsun daha dikkatli ol ve nerde duracağını iyi ayarla ;-)

Tövbe ettim desem yeridirr sizinle eger whatspatan konuşabilrimiyz ben dertleşicek birini arıyorum da yakınım yok annem var ama onla konuşamam

Bak sen hata üstüne hata yapıyorsun şuan mesele benim numaramı vermem degil. Anladığım kadarıyla yaşın küçük çünkü yetişkin bir yaşta olsan hiç tanımadığın bir insanla konuşmak istemezdin. Bak ben kötü niyetli ve seni yanlış yönlendirebilecek bir insan olabilirdim. Sana tavsiyem bu durumu unut ve hiç yaşanmamış say ve birdaha kimseye güvenme çünkü tek zarar gören taraf sen olursun. İlla dertleşmek istiyorsan annenden başkasına güvenme çünkü biraz kızsa bile bir çocuğun en iyi arkadaşı annesidir.

Bak sen hata üstüne hata yapıyorsun şuan mesele benim numaramı vermem degil. Anladığım kadarıyla yaşın küçük çünkü yetişkin bir yaşta olsan hiç tanımadığın bir insanla konuşmak istemezdin. Bak ben kötü niyetli ve seni yanlış yönlendirebilecek bir insan olabilirdim. Sana tavsiyem bu durumu unut ve hiç yaşanmamış say ve birdaha kimseye güvenme çünkü tek zarar gören taraf sen olursun. İlla dertleşmek istiyorsan annenden başkasına güvenme çünkü biraz kızsa bile bir çocuğun en iyi arkadaşı annesidir.
evet kesınlıkle katılıorum yaşı da küçük kötü nıyetlı ınsanlar bunu alyehıne kullanabılırr ve mademki bu kadar küçük bırdaha böyle bır hata yapmaz ınss

Yapmam zaten tövbe ettim cidden hergünde ediyorum halaa psikolaji bendekii öyle birşey yok diyorum tm diyorum gene aklıma geliyo yok oldunda emin olmak istiyorum bu

Yapmam zaten tövbe ettim cidden hergünde ediyorum halaa psikolaji bendekii öyle birşey yok diyorum tm diyorum gene aklıma geliyo yok oldunda emin olmak istiyorum bu
cok emın olmak ıstıosan gıdersın kan testı verırsın olur bıterr ve bırdahada böyle seyler yappmazsın

cok emın olmak ıstıosan gıdersın kan testı verırsın olur bıterr ve bırdahada böyle seyler yappmazsın
Aynen katılıyorum sana canım ben çok fazla üstüne gitmek istemedim çünkü korktuğu her halinden belli. Ama inşallah hayatı boyunca ders olacağı bir konu olmuştur bu onun için

Aynen katılıyorum sana canım ben çok fazla üstüne gitmek istemedim çünkü korktuğu her halinden belli. Ama inşallah hayatı boyunca ders olacağı bir konu olmuştur bu onun için
aynenn valla ben bu konulardaa cok acımasızzımm yınede yumusakk davranddım korktugu ıcın ıns bıdaha yapamaz

Hataydi benim icin gercekten kotuyum yani su hemen hemen bir aydir Allh razi olsun kan testi yaptiraman cnku ben annem olmadan normalde hastanye gitmem

Hataydi benim icin gercekten kotuyum yani su hemen hemen bir aydir Allh razi olsun kan testi yaptiraman cnku ben annem olmadan normalde hastanye gitmem
kız ne ara oldu senın bu iş annesız hastanyye bıle gıdemıosan herneyse daha fazl a kurcalama kfanı hasta olursun son kez bır ıdrar testı yap konuyu kapat o münasebet yasadgn kişiylede dahada görüşmee okuosan okulunla ilgilen

Ben annemin tek kizi oldugum icin ben grip bile olsam doktora annemle gidrrim ciddiyim bu konudaa 19yasindayim ben universteye hazirlaniyorum yarin birdaha yapicam

Eczaneye git ve bir test al sonuç bence negatif çıkar sende bu konuyu unut ve birdaha o erkek arkadaşınla görüşme çünkü seni düşünse böyle bir hata yapmana engel olurdu

Back