- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
predıctor dıye bır marka var onu alO yuzden nunara istedim daha detayli anlatabilmek icin
Çok şükür iyi canım artık ikili testi bekliyoruzhamiiler durumlar Nasıl
aay cnm gecmıss olsun yaKızlar cuma gününden beri çok hastayım ateş (38.8) grip öksürük halsizlik malesef eşimden geçti eşime de başkasından geçti. Neyse cumartesi öğlende acillik oldum doktor ayaktan tedavi veremem yatırmam lazım dedi. Bi de ultrasondan bakalım dedi. Ultrasondan baktı ve çok şükür keseyi gördük normalde bu durumum olmasaydı çarşamba günü görmeye gidecektim. Doktora sordum öksürük grip bebeği etkiler mi diye yok etkilemez ama ateşin yüksek olması belki etki yapabilir bunu ilerleyen aylarda ancak görebiliriz şuan da bebeğin önemli gelişen organları oluşuyor her ihtimale karşı yatıracağım dedi ve 3 serum yedim 1 tanesi ancak 3 saatte bitti ve gece 12 de hastaneden çıktık. Şimdi ise ateşim bir yükseliyor bir düşüyor öksürmekten her yerim acıyor. Kızlar ne olur dua edin bebişim bu durumumdan etkilenmemiştir
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol C vitamini ye ve dinlen. Bebişte inşallah iyi olur çünkü onlar daha çok küçük ve allah korur onlarıKızlar cuma gününden beri çok hastayım ateş (38.8) grip öksürük halsizlik malesef eşimden geçti eşime de başkasından geçti. Neyse cumartesi öğlende acillik oldum doktor ayaktan tedavi veremem yatırmam lazım dedi. Bi de ultrasondan bakalım dedi. Ultrasondan baktı ve çok şükür keseyi gördük normalde bu durumum olmasaydı çarşamba günü görmeye gidecektim. Doktora sordum öksürük grip bebeği etkiler mi diye yok etkilemez ama ateşin yüksek olması belki etki yapabilir bunu ilerleyen aylarda ancak görebiliriz şuan da bebeğin önemli gelişen organları oluşuyor her ihtimale karşı yatıracağım dedi ve 3 serum yedim 1 tanesi ancak 3 saatte bitti ve gece 12 de hastaneden çıktık. Şimdi ise ateşim bir yükseliyor bir düşüyor öksürmekten her yerim acıyor. Kızlar ne olur dua edin bebişim bu durumumdan etkilenmemiştir
Canım korkma hiç bak benim düşük tehlikem var ama hem pozitif düşünüyorum morelimi yüksek tutuyorum çünkü stres bebeği çok etkiliyor Allah'ın izniyle birşey olmaz ben mesela unutuyorum koşuyorum zıplıyorum çok şükür birşey yok sakınan göze çöp batar hayatım inş sağlığına kavuşursun ilaçlar için endişelenme Drlar en iyisini bilirInşallah canlarım benim, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Rabbim inşallah koruyordur meleğimi. Bol bol istirahat ediyorum 4 gündür. Herşey eşime kaldı ama dayanamayıp arkasından toparlıyorum. Hamilelikten mi bilemiyorum evde düzensiz bi yer görsem sinirleniyorum yaa(
Sen evde tek kaldığın için ev işlerine sarmışsın canımInşallah canlarım benim, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Rabbim inşallah koruyordur meleğimi. Bol bol istirahat ediyorum 4 gündür. Herşey eşime kaldı ama dayanamayıp arkasından toparlıyorum. Hamilelikten mi bilemiyorum evde düzensiz bi yer görsem sinirleniyorum yaa(
Evet canım çok haklısın stres etkiliyor ama düşünmeden de edemiyorum bu konuda eşimde çok kızıyor bana. Oluruna bırak herşey takdiri ilahi diyor. Gerçekten de sakınan göze çöp batar deyimiyle biraz olsun rahat davranmak lazım. Tavsiyen için çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım şimdi :)))Canım korkma hiç bak benim düşük tehlikem var ama hem pozitif düşünüyorum morelimi yüksek tutuyorum çünkü stres bebeği çok etkiliyor Allah'ın izniyle birşey olmaz ben mesela unutuyorum koşuyorum zıplıyorum çok şükür birşey yok sakınan göze çöp batar hayatım inş sağlığına kavuşursun ilaçlar için endişelenme Drlar en iyisini bilir
Hadi canım yaa ciddi misin :) hayy maşallah. Yok ben öyle değil 4 gündür alev ateş öksürükten dolayı yemek işleri felan eşime kaldı heryer berbat arkasını toplarken sinirleniyorum o kadar :))))Sen evde tek kaldığın için ev işlerine sarmışsın canımyakında normale dönersin. Ben ilk gebeligimde camlara takmıştım haftada 3 kez cam siliyordum
Bende senin gibiyim asabi oldum bu aralar birşey istiyorum eşimden Tmm cnm 1 dk diyo hemen söyleniyorum elindeki benden önemli kalk getir kalk al birşey de diyemiyo cnm içi kıyamam ama onunda çok sinirlendiği belliHadi canım yaa ciddi misin :) hayy maşallah. Yok ben öyle değil 4 gündür alev ateş öksürükten dolayı yemek işleri felan eşime kaldı heryer berbat arkasını toplarken sinirleniyorum o kadar :))))
İlk evlendigim gün hamile kaldım ve başka bir şehirden gelin gelmiştim arkadaşım olmadığı için temizliğe sarmıştım benHadi canım yaa ciddi misin :) hayy maşallah. Yok ben öyle değil 4 gündür alev ateş öksürükten dolayı yemek işleri felan eşime kaldı heryer berbat arkasını toplarken sinirleniyorum o kadar :))))
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim ek olarak göğüslerim çok acıyor ve ağrıyor sanırım bir süre daha böyle devam edeceğizkızlar napıyorsunuz?bayadır yazamıyorum inanılmaz mide bulantılarım var ve kasıklarımda ağrı oluyor.büyüyoruz galiba...ama baya bir zorladı beni ...
ay aynen valla göğüslerimi zaten tanıyamıyorum.acıdan yatamıyorum bile:)Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim ek olarak göğüslerim çok acıyor ve ağrıyor sanırım bir süre daha böyle devam edeceğiz
bende dün ogrendim sanırım 1 aylik falan aileme nasıl aciklicam banada biraz yardımcı olsanız heyecan merak korku ayni anda suan ;(Ooo supermis ayni gunde ogrenmisiz bizde bi senedir denedik olmadi tedaviye gecmistik ilk ayda sonuc aldik.degerine gelince endiselenmene gerek yok hamilesin sonucta daha cok yeni ondan.hemilesin ya degere takilma o bir kac gunde tavan yapar zaten.valla ben ogrenince oturup agladim hamilesin diyince evdeki teste inanmamistim beklemiyodum sonucta.hamileyiz gerisi gelir insallah rabbime cok sukur bunu ogrenmek bile guzel.stres yapmayalik degerler filan kafaya takip uzme kendini bebislerimiz guzel gelissin.bende yataktan cikmadim bugun hemen hemen kuluçkaya yattim resmen :)bol bol dinlen sivi al ilaclarini aksatma en onemlisi sitres yapma al eline telefonunu biz hep burdayiz :) zaman nasil geciyo anlamazsin.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. Tabi öncelikle Dr. Sormak lazım herkesin bünyesi ve hamileliği bir değil. Acillik olduğumda Dr. Hep sıcak şeyler iç boğazını yumuşatır öksürüğe ilaç veremem demişti. Bende hazır sallama poşetlerinde ballı zencefilli ıhlamur var içsem zararı olur mu demiştim, yok olmaz dedi ondan içiyorum bende :)) tekrar teşekkür ederim canımİlk evlendigim gün hamile kaldım ve başka bir şehirden gelin gelmiştim arkadaşım olmadığı için temizliğe sarmıştım benbu arada dr sor ama kuş burnu marmeladı ye gece uyumadan önce birde elma çayı yap bende ilk haftalarda yakalandım gribe eşim sayesinde bunu uyguladım birkaç güne kendime geldim. Tekrar geçmiş olsun sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?