merhaba kızlar :) bende 2 gün önce pazar günü nişanlandım. bursada yaşıyorum zaten bursaya da evleneceğim allah kısmet ederse. düğün salonu tutulacak salon için tavsiyeye ihtiyacım var
Valla bursa da bir suru salon var. Tamamen butce ve zevk meselesi. Skala cok genis. Herkes butcesine gore tutuyor.
salon için 5-8 bin ayırabiliyoruz,, çok fazla düğünlere katılmadığım için şu düğün çok güzel olmuştu bu salon tutulur dediğim biryer yok o nedenle tavsiye ve yönlendirme benim için çok iyi olurValla bursa da bir suru salon var. Tamamen butce ve zevk meselesi. Skala cok genis. Herkes butcesine gore tutuyor.
salon için 5-8 bin ayırabiliyoruz,, çok fazla düğünlere katılmadığım için şu düğün çok güzel olmuştu bu salon tutulur dediğim biryer yok o nedenle tavsiye ve yönlendirme benim için çok iyi olur
Kapalı salon istiyorum bende evet,, kır düğünü riskini göze alamam hava soğuktu sıcaktı vs.. gold u iş arkadaşlarım da tavsiye etti ama orası bize telefonla aradığımızda 10bin tl yi geçen bir fiyat verdiYemeksiz 5 bin 8bin ise eger salon gold u oneririm orhaneli keles yolundakini. Birde universiteye yoluna yakin bati palas var oda guzel. Buralar size uzak geliyorsa fomarada salon cagri var. Benim dugunum salon cagrida oldu. Ilgi alakadan cok memnun kaldik organizasyon guzeldi. Yanimizda her daim bizi yonlendiren bir gorevli vardi. Salon teras katta zaten 8. Kat bursa manzarasi guzeldi.
Ama bu saydiklarim kapali veya terasli salonlar. Kir dugunu icin istanbul yolunda nazende var ben orayida begenmistim ama benim dugun tarihimde yagmur olasiligi yuksekti ondan vazgectim.
Tabi daha bir suru salon var gezip gormek en iyisi.
merhaba kızlar :) bende 2 gün önce pazar günü nişanlandım. bursada yaşıyorum zaten bursaya da evleneceğim allah kısmet ederse. düğün salonu tutulacak salon için tavsiyeye ihtiyacım var
Kapalı salon istiyorum bende evet,, kır düğünü riskini göze alamam hava soğuktu sıcaktı vs.. gold u iş arkadaşlarım da tavsiye etti ama orası bize telefonla aradığımızda 10bin tl yi geçen bir fiyat verdibatı palas ve çağrı düğün salonunu aklımın bi köşesine yazdım, cmt günü gezeceğiz inşallah salonları. teşekkür ederim tavsiyelerin için :)
canım hayırlısı olsun arkadaşın dediği gibi bütçe meselesi tamamen :)) inşallah kolayca bulursunuz salonu biz Yıldırımda oturuyoruz Kilim 2 Düğün Salonu ile anlaştık 21 Ağustosta düğünüm var kınam da 20sinde aynı salonda olacak iki gece 5000 toplam :)
amin canıım cümlemizin :)))sağol canım. inşallah hayallerindeki gibi olur.. hayırlı olsun :)
Ayyy ben dikkaldirimda oturuyorum kimlere gelin gitcen acaba:))hahahah sende miii bende Dikkaldırımm canım yaa :)
canım hadi hayırlısı olsun size de mutluluklaarrr :))2016 Bursa gelinlerindenim ☺ Kınaya 20, düğüne 21 gün kaldı ölüyorum heyecandanEvlenecek herkese ömür boyu mutluluklar diliyorum ☺
Ayyy ben dikkaldirimda oturuyorum kimlere gelin gitcen acaba:))
Canım merhaba Atalay ile ilgili kötü bir şey duymadım hiç :) bizim salonumuz Atalay salonlarından değil ama bizim salonun organizasyonunu da Atalay üstlenmiş kuaför vs. bakalım bu sene bekleyip göreceğiz :)) Atalaya güvenebilirsin bence :)2016 nın son gelinlerinden olacağım kısmetseDüğün için Atalay Grup Düğün Plaza nın Dilara salonunu ayarladık ancak kına için yer bulmakta zorlanıyorum. Hem düğün hem kınayı Atalay da yapan/ yapacak olan gelinler var mı aramızda ? Kuaförü, kına organizasyonu, ikramları, görsel ve müzik şovları nasıl biraz bilgilendirme yapabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?