hadi hayırlı uğurlu olsun, benim de 10. gün değerim 255 çıkmıştı çok şükürKızlar bugün 10. günün test sonucum 204 çıktı allahıma çok şükür
Periferik karyotip analiz
Protrombin
Faktor V MTHFR
ANTI TPO
ANTI TG bunlar canim. Bizde devlette yaptiricaz cok pahali tutar bunlar dedi. Ama burdan okuduguma gore sanirim devlet hastanesi bu testleri yapmiyomuss. Dusuk varmi vs soruyomus tekrarlayan dusuk yoksa yapmiyomus.randevu aldim insallah yaparlar.
@KuzumaHasretim genetik testler dedi canim 2 ay daha beklicez desenee
İnşallah duyarsın canm bizede haber ver bende cmtsi 6+2 olucam ve gidicem dualarım seninle inşallahkızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gideceğim.. hayırlı dualarınızı esirgemeyin nolur... 6+2 olduk kalbi duyarız artık değil mi??
sağol canım, randevum akşam üzeri.. iş çıkışı yazarım size haberleri inşallah...İnşallah duyarsın canm bizede haber ver bende cmtsi 6+2 olucam ve gidicem dualarım seninle inşallah
Tedirgin olma canım. Ben resmen adet döngüsü yaşadım dün. Allaha emanet ettim bebeğimi. Bugun kalp atışını gördük öyle tatlı ki. Doktor kalbi atan bebek %97 bizimdir dedi. Allahım korusun onları.Canlar aradım doktorumu biraz içim rahatladı. Kahverengi jeller için, kırmızı veya pembe kan gelmedikten sonra bunlar normal dedi. Hatta kırmızı pembe kan gelse bile korkma ara bizi dedi bişey olmaz çaresi var dedi. Jellerin içeride birikmesi sonucu oluşan lekelermiş. Çıbuğun tahriş etmesinden kaynaklı olabilirmiş dedi bana. Tabi bunları biliyordum ama yinede tedirgin oluyor insan.
Duymasan bile görürsün cnm. Bizimkisi de göründü bugun. 5+6 yız bugun. Allahım darısı bekleyenlerin başına olsun.kızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gideceğim.. hayırlı dualarınızı esirgemeyin nolur... 6+2 olduk kalbi duyarız artık değil mi??
Ay maşallah 41 kere. Allahım bıgunleri bizede nasip etsin. 12. Haftayı dört gözle bekliyoruz hepimiz.Benim doktorum dinletmemisti az da olsa isi veriyor zarar verebilir demisti ancak piti piti atisini gostermisti. Biraz daha buyuyunce 9. Haftaya girince o zaman duydum ilk. Insallah siz de duyarsiniz.
sağol canım amin inşallahDuymasan bile görürsün cnm. Bizimkisi de göründü bugun. 5+6 yız bugun. Allahım darısı bekleyenlerin başına olsun.
Hadi cnm güzel haberlerle gel inş :) tüp bebek doktoruna haftaya gideyim dedim doktor gel dedi bu hafta bakayım diye gitcem daha 6+2 oluyorum bendekızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gideceğim.. hayırlı dualarınızı esirgemeyin nolur... 6+2 olduk kalbi duyarız artık değil mi??
hadi bakalım birlikte güzel haberlerle gelelim inşallah :) heyecan dorukta.. sebebini bilemediğim derecede endişeliyim. hamilelik hormonlarından dolayı mı bu kadar tedirginlik hissediyorum bilmiyorum.. inşallah akşam yüzümüz güler de şu gergin halim geçerHadi cnm güzel haberlerle gel inş :) tüp bebek doktoruna haftaya gideyim dedim doktor gel dedi bu hafta bakayım diye gitcem daha 6+2 oluyorum bende
Canım ilaçlar adet olmayı engelliyor. İnşallah pozitifi görürsün.Günaydın kizlaar. Transferimin 9. Gününe girdim hayırlısıyla ve adet günüm bugün. 28 günde 1 adet olurum pek şaşmaz. Eğer bugün olmazsam biraz ümitleneyim mi yoksa gecikme yapar mı ilaçlar? Cuma test günüm ve transfer günü bhcg içeren iğne yapıldığı için gününden önce test yapmıyorum. Yanıltıcı olabilir diye. Adet sancılarım ve halsizlik 3 4 gündür çok yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Insallah adet olmam .
Tutunma sırasında da adet benzeri gerginlik Ağrı oluyor canım, belirtiler maalesef aynı, ilaçlar nedeniyle adetinin zaten olmaması gerek , sabırla bekleGünaydın kizlaar. Transferimin 9. Gününe girdim hayırlısıyla ve adet günüm bugün. 28 günde 1 adet olurum pek şaşmaz. Eğer bugün olmazsam biraz ümitleneyim mi yoksa gecikme yapar mı ilaçlar? Cuma test günüm ve transfer günü bhcg içeren iğne yapıldığı için gününden önce test yapmıyorum. Yanıltıcı olabilir diye. Adet sancılarım ve halsizlik 3 4 gündür çok yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Insallah adet olmam .
oylee yaparimm artikk :) :)Dusuk yaptim de cnm kanit istemiyorlar neticede baska turlu geri yollarlar tanidign fln kimse yoksa oralarda.
hersey yolunda gitti bi bakalim genetiklerde tutunmasina engel bisemi var dedi bu testleri istedi canimBizim kan testlerimiz farkli heralde canim.ne güzel herseyi arastiriyo doktorun
canim ben adet gunumden 1 gun sonra oldum insallah sen olmazsin bebis seninledirGünaydın kizlaar. Transferimin 9. Gününe girdim hayırlısıyla ve adet günüm bugün. 28 günde 1 adet olurum pek şaşmaz. Eğer bugün olmazsam biraz ümitleneyim mi yoksa gecikme yapar mı ilaçlar? Cuma test günüm ve transfer günü bhcg içeren iğne yapıldığı için gününden önce test yapmıyorum. Yanıltıcı olabilir diye. Adet sancılarım ve halsizlik 3 4 gündür çok yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Insallah adet olmam .
İnşallah adet olmassın, anne olursunGünaydın kizlaar. Transferimin 9. Gününe girdim hayırlısıyla ve adet günüm bugün. 28 günde 1 adet olurum pek şaşmaz. Eğer bugün olmazsam biraz ümitleneyim mi yoksa gecikme yapar mı ilaçlar? Cuma test günüm ve transfer günü bhcg içeren iğne yapıldığı için gününden önce test yapmıyorum. Yanıltıcı olabilir diye. Adet sancılarım ve halsizlik 3 4 gündür çok yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Insallah adet olmam .
Bebeğin kesesi görünmüş canım yat dinlen bebek büyüdükçe kese yerine geliyormuş. Endişelenip stres yapma inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.Kizlar nasilsiniz benim canim sikkin biraz dun aksam crinone jell kullandiktan sonra jel cubugu kanliydi, birazda disari akti. Doktoruma yazdim oda onemli degil dinlen dedi ama benim icim rahat etmedi ozel bi hastaneye gittim ve dr vajinal ultrasonla bakti kanama alani gorunmuyor dedi ama minik bi kese rahim agzina yakin bi yere tutunmus dusuk riskin fazla dedi igne vurdular istirahat et dedi yatihorum simdibugun kan testi yaptirdim cok sukur 2 kati artmis 2344 cikti. DoktordN tel bekliyorum, dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?