- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
selam arkadaşlar nasılsınız
ben üç tane pişik kremi denedim mustela, sudocrem, bepantol
bunlardan en iyi sudocrem geldi bize sonra bepantol ama mustela çok katı ve bebeğimin cildinde kuruyup yapışıyo banyoda bile zor kazıyıp çıkarıyorum yağ sürerek
sizin önerebileceğiniz farklı bi ürün var mı memnun kaldığınız
Biz biraz ara verdik nöbete ama dönüşümüz daha da sıkıntılı oldu. Doymuyor herhalde deyip o moral bozukluğuyla mama verdim uyudu ben de yatağına koyup yattım az önce ıkınmalarla uyandım. Kızıma bir baktım üstü başı yatağı her yer kusmuktüm mamayı çıkarmış. Allahtan kızıma bir şey olmamış
Doğduğundan beri yan yatırıyorum ama uyandığımızda sırt üstü dönmüş oluyor. Yastıkla da destekliyorum nasıl yapıyor ben de bilmiyorum.çocuğu 4 aya kadar yan yatir.bir saga bir de sola kafasi güzel olur.ve jusmuk bogaza kacmaz.rahat gaz çıkarır
Biz 3te uyuduk 6da uyandık. Hala ayaktayız akşama da misafir gelecek. Kızımın uyuduğu 3-5 dk aralarda etrafı toparlıyorum
Ne blim cnm ya. Emin.olamadim burnu falan temiz . Hic bse yok bogazada dr gelismediginden dediBebeklerde hirilti olmasi normal bir durum. Bazen sutu bogazinda biriktirip hirildiyor. Bazen serum fizyolojik yapiyorum o genizinde kalıyor hirildiyor. Soguk alginligi bile olsa anne sutu onun tek ilaci. Biz 3 gunlukken grip olduk. Oksuruk ve burun akintisi vardi. 1 haftada cok sukur gecti. Benimki daha ne sesler cikariyor bir gorsen :)
Tamam cnm bizede nivea iyi geldi. Baska kullanmadm zatnteşekkür ederim canım şimdi netten desitinle sebamed inkini aldım bakalım bunlar bitiyo bide onları denicem ben her altını açtığımda bolca sürüyorum
İnşallah girecekler ben 60tan umutluyum inşallah 60 olunca rahatlarız diye bekliyorum. Ben ve kardeşlerim öyleymişiz 60 olunca susmuşuz.Hicbirsey yapamiyorum. 1 dk bile durmuyor. Bir duzene girseler hayirlisiyla. Hergun yeni bir huy ediniyoruz.
Bizde de var aynı hırıltı özellikle sabahları oluyor. İki doktor dinledi ciğerlerini bir sıkıntısı yok olur öyle bir şeyi yok dedi ikisi de. Telaşlanma canım yavaş yavaş alışıyorlar bu dünyaya düşünsene karnında nefes almıyordu bir anda nefes almaya başladı ciğerleri daha yeni açılıyor hemen düzene girmesini bekleyemeyiz.Ne blim cnm ya. Emin.olamadim burnu falan temiz . Hic bse yok bogazada dr gelismediginden dedi
Tamam cnm bizede nivea iyi geldi. Baska kullanmadm zatn
İnşallah girecekler ben 60tan umutluyum inşallah 60 olunca rahatlarız diye bekliyorum. Ben ve kardeşlerim öyleymişiz 60 olunca susmuşuz.
Merhaba arkadaşlar benim oğlum 19 günlük oldu 15. Günden sonra huysuzluk başladı ağlama krizleri doktora götürdük kolik dedi sebepsiz agliyormus internete baktım kolik şiddetli gaz sancısı yazıyor ama doktor neden sebepsiz dedi anlamadım mesela bugün öğlen on iki de huysuzluk ağlamalar 5 6 ya kadar surdu karni agriyodur diye zeytinyağı ile karnına masaj yapip sıcak havlu koydum ve ağrı kesici fitil koyduk hic fayda etmedi bir yeri agrisa fitille sakinlesmezmiydi gerçekten sebepsiz mi ağlıyor doktor 3 4 ayda geçer dedi
Bugün 51i bitiriyoruz biz inşallah :) kaldı 9Az kaldi ozaman insallah :) 60 a geri sayim yapmaya baslayalim :)
Sebamed bizde iyi geliyor canımselam arkadaşlar nasılsınız
ben üç tane pişik kremi denedim mustela, sudocrem, bepantol
bunlardan en iyi sudocrem geldi bize sonra bepantol ama mustela çok katı ve bebeğimin cildinde kuruyup yapışıyo banyoda bile zor kazıyıp çıkarıyorum yağ sürerek
sizin önerebileceğiniz farklı bi ürün var mı memnun kaldığınız
bende kendimi kırkı çıkınca toparlar diye teselli ediyordum :)15 gunden sonra başlıyor cnm zaten. Agri kesici veya baska birsey iyi gelmiyor malesefNarcoleptic insomniac dedigi gibi 60 gununu doldurmasini bekliyoruz :)
Nasıl oldun, ruhsal ve bedensel olarak?Hicbirsey yapamiyorum. 1 dk bile durmuyor. Bir duzene girseler hayirlisiyla. Hergun yeni bir huy ediniyoruz.
40 la birlikte benim kuzum daha iyi. Düzen oluşuyor yavaş yavaş. Sabah ilk iş banyo yaptırıyorum iyi geliyor, rahatlıyor uyuyor bi zaman. Günü sakin geçiriyor. DArısı başınıza...Hicbirsey yapamiyorum. 1 dk bile durmuyor. Bir duzene girseler hayirlisiyla. Hergun yeni bir huy ediniyoruz.
Biz kırkdan memnunuz :) darısı başına...bende kendimi kırkı çıkınca toparlar diye teselli ediyordum :)
Bi kac güne rahat yatmaya başlarsın Canım.ilk günler ben çok bunalmıştm sırt üstü yatmaktan.Daha sonra düzeldiKızlar dikiş lerden dolayı sadece sırt üstü yatabiliyorm. Ne zaman sağa sola dönüp rahatça yataktan kalkcm bir fikriniz var mı bugün üçüncü gün
Amin gun sayiyorum artikBiz kırkdan memnunuz :) darısı başına...
Bugün 51i bitiriyoruz biz inşallah :) kaldı 9
Siz kaçıncı gündesiniz?
Nasıl oldun, ruhsal ve bedensel olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?