2016 Aralık Anneleri

BEN de şuan sudocrem kullanıyorum.
Hametan merhem vermişti doktor oğluma hep onu kullanmıştim çok çabuk iyileştiriyor...

çocuğu 4 aya kadar yan yatir.bir saga bir de sola kafasi güzel olur.ve jusmuk bogaza kacmaz.rahat gaz çıkarır

Ne blim cnm ya. Emin.olamadim burnu falan temiz . Hic bse yok bogazada dr gelismediginden dedi
teşekkür ederim canım şimdi netten desitinle sebamed inkini aldım bakalım bunlar bitiyo bide onları denicem ben her altını açtığımda bolca sürüyorum
Tamam cnm bizede nivea iyi geldi. Baska kullanmadm zatn

Merhaba arkadaşlar benim oğlum 19 günlük oldu 15. Günden sonra huysuzluk başladı ağlama krizleri doktora götürdük kolik dedi sebepsiz agliyormus internete baktım kolik şiddetli gaz sancısı yazıyor ama doktor neden sebepsiz dedi anlamadım mesela bugün öğlen on iki de huysuzluk ağlamalar 5 6 ya kadar surdu karni agriyodur diye zeytinyağı ile karnına masaj yapip sıcak havlu koydum ve ağrı kesici fitil koyduk hic fayda etmedi bir yeri agrisa fitille sakinlesmezmiydi gerçekten sebepsiz mi ağlıyor doktor 3 4 ayda geçer dedi

Ne blim cnm ya. Emin.olamadim burnu falan temiz . Hic bse yok bogazada dr gelismediginden dedi

Tamam cnm bizede nivea iyi geldi. Baska kullanmadm zatn
Bizde de var aynı hırıltı özellikle sabahları oluyor. İki doktor dinledi ciğerlerini bir sıkıntısı yok olur öyle bir şeyi yok dedi ikisi de. Telaşlanma canım yavaş yavaş alışıyorlar bu dünyaya düşünsene karnında nefes almıyordu bir anda nefes almaya başladı ciğerleri daha yeni açılıyor hemen düzene girmesini bekleyemeyiz.

15 gunden sonra başlıyor cnm zaten. Agri kesici veya baska birsey iyi gelmiyor malesef Narcoleptic insomniac dedigi gibi 60 gununu doldurmasini bekliyoruz :)

Sebamed bizde iyi geliyor canım

Hicbirsey yapamiyorum. 1 dk bile durmuyor. Bir duzene girseler hayirlisiyla. Hergun yeni bir huy ediniyoruz.
40 la birlikte benim kuzum daha iyi. Düzen oluşuyor yavaş yavaş. Sabah ilk iş banyo yaptırıyorum iyi geliyor, rahatlıyor uyuyor bi zaman. Günü sakin geçiriyor. DArısı başınıza...

Kızlar dikiş lerden dolayı sadece sırt üstü yatabiliyorm. Ne zaman sağa sola dönüp rahatça yataktan kalkcm bir fikriniz var mı bugün üçüncü gün
Bi kac güne rahat yatmaya başlarsın Canım.ilk günler ben çok bunalmıştm sırt üstü yatmaktan.Daha sonra düzeldi

Nasıl oldun, ruhsal ve bedensel olarak?

Anneler ile konustum. Benim sutum gayet yetiyor altini her actigimizda altin sarisi kakasini gorebiliyordum. Ta ki siz takviye yapana dek. Artik kaka gunde 1 defa yapiyor ve rengi yesil dedim. Biraz kizar gibi oldular ama birsey diyemediler. 30 saattir sadece emziriyorum. Herkesi evine gonderdim. Nobetimi kendim tutuyorum. Ruhsal anlamda daha iyiyim. Bedensel olarak atesim 37.5 e dustu cok sukur. Daha iyi olucam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…