2016 Aralık Anneleri

Gece nöbetinde bende varım
Biz biraz ara verdik nöbete ama dönüşümüz daha da sıkıntılı oldu. Doymuyor herhalde deyip o moral bozukluğuyla mama verdim uyudu ben de yatağına koyup yattım az önce ıkınmalarla uyandım. Kızıma bir baktım üstü başı yatağı her yer kusmuk tüm mamayı çıkarmış. Allahtan kızıma bir şey olmamış

Kızlar benım kız kakasını bıraz zor yapıyordu bugun Dr bır cay kaşığı zeytınysğı verebilirsin dedi ishal Yada kabız drğil ama çıkarırken canı yamıyordu

Kızlar benım kız kakasını bıraz zor yapıyordu bugun Dr bır cay kaşığı zeytınysğı verebilirsin dedi ishal Yada kabız drğil ama çıkarırken canı yamıyordu
Benimki de zor yapıyo arada poposuna kulak çopuyle zeytinyağı suruyorum yapıyo

selam arkadaşlar nasılsınız

ben üç tane pişik kremi denedim mustela, sudocrem, bepantol
bunlardan en iyi sudocrem geldi bize sonra bepantol ama mustela çok katı ve bebeğimin cildinde kuruyup yapışıyo banyoda bile zor kazıyıp çıkarıyorum yağ sürerek

sizin önerebileceğiniz farklı bi ürün var mı memnun kaldığınız

Gece nöbetinde bende varım

Gece nobetini gunduze devrettim. Hala ikinmalar, uyumamalar

Canım ben penaten kullanıyorum zaman zaman da saf zeytinyağını önce kızdırdım sonra soğuttum onu kullanıyorum...

Bepantol ve zeytinyagi suruyorum ben. Iyi geliyor.

placebo effect meraba canim. Biz sukur pisik problemi yasamiyoruz. Bi kere oldu ondada cigkofte yemistim ondan oldu sanirim. 2 gundede gecti. Elimde niveanin psik krem vardi. Ondan surdum. Her surdugumde kizarikligin rengi acilarak kayboldu resmen. Ondan memnun kaldim. Ama her uru herkese ayni etki etmio . Bn set halinde almistm onceden. Mesela ilk banyosunda yagini kullanmistik alerji yapmisti karin kismi kirmizi kirmizi olmustu. Sonra bi daha kullanmadim gene olur die dalininkini aldik yag olarak. Ama krem ise yaradi

Birde pisik icin olmadan once bepantholun pisik onleyicisi var ondan bulundurun ewde kizlar. Iki gune bi bi kere falan kullanin olmadan once ama onleyici oldugu icin. Ben hem prima hem molfix kullandm. Ikisindede bse olmadi bez olarak skinti yasamadik.

Kizlar grip olck gibiyim. Ne yakamdan dustu ne tam yakaladi. Tek tarafli burnm akio ara ara. Bide cok sık olmamak sartiyla hapsuruk var nasi mudehale etsem?

Hametan iyi geldi sgk da karşılıyor

Kizlar bebegimin bogazinda hirr die bi ses geliodu. Gecen kalca ultrasonunda gittigmzde sirti gogsu dinlendi. Bole bi ses var dedm. Dr bogaz borusu gelismedigi icin buzusuyo ondan ole ses gelio dedi. Ama sanki rahatsizda o ses cikiomus gbi icim bi turlu rahat degil. Soguk alginligi olsaydi gogus ve sirt dinlemesinde anlarlarmiydi? Bebeklerde bogaza bakilamio mu? Bogazinda olan seyi ole dinlemeyle anlasilirmiydi? Bunlari ogrenmek istiorum bi turlu emin olamiorum. Olmazsa yarin falan kendi dr umuza tekrar goturcem emin olmak istiorm. Devlete gtmistik kalca ultrason icin ordaki cocuk dr u . Sogl alginligi olmadgnj sesin buzusmeden geldigini soledj. Varmi.bole bi ses duyan bebisinde

Bebeklerde hirilti olmasi normal bir durum. Bazen sutu bogazinda biriktirip hirildiyor. Bazen serum fizyolojik yapiyorum o genizinde kalıyor hirildiyor. Soguk alginligi bile olsa anne sutu onun tek ilaci. Biz 3 gunlukken grip olduk. Oksuruk ve burun akintisi vardi. 1 haftada cok sukur gecti. Benimki daha ne sesler cikariyor bir gorsen :)

Merhaba kızlar. Ben doğm yapalı 21 gün oldu, akıntım sarıydı 2 gündür pembeye döndü yani kan da gelmeye başladı. Ama kıpkırmızı değil. Normal mi yoksa dr a danışayım mı sizce? Acaba kendimi zorladm mı

teşekkür ederim canım şimdi netten desitinle sebamed inkini aldım bakalım bunlar bitiyo bide onları denicem ben her altını açtığımda bolca sürüyorum

canım ben hametan kullanıyorum
yavrum cok kotü olmuştu hemen geçirdi
tavsiye ederim elinin altında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…