2016 Aralık Anneleri

geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Özellikle senin bebeğine kafalarına göre mama vermelerine. Psikolojik olabilir çok bunalmıştın takip ettiğim kadarıyla moralini yüksek tutmaya çalış, yine emzirirsin bakarsın dilediğin gibi.Allah acil şifalar versin, rahatlarsın... dua edicem...

Sagol canim. Moral filan kalmadi artik. Dualarin icin cok tesekkur ederim.

B Beyaz Kamelya
ah canım benim allah acil şifalar versin öncelikle sana.sonrada seni bebeğin başından ayirmasin.onu da senin başından. sakin ol bu günler geçecek kafana takma.hsta da olsan emzrmeye ara verme.ilerde bugünleri düşünüp keşke dememek için bebeginle ilgilen baska bisey dusunme emzir elinden geldgi kadar.biraz sabret herşeyg duzelecek

Çok geçmiş olsun canım bebeğin için iyileşmeye çalış o senin motivasyon kaynağın olsun her kafadan malesef sesler çıkıyor

Sagol cnm moral verdigin icin. Insallah gececek

Çok geçmiş olsun canım bebeğin için iyileşmeye çalış o senin motivasyon kaynağın olsun her kafadan malesef sesler çıkıyor

Buyuklerim diye saygimdan birsey demiyorum. Insallah Hayirlisiyla gecer bu gunler.

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum lütfen kırılması gerekiyorsa kır insanları bugünleri bir daha yaşayamayacağız...ben uzaklaştırdım etrafımdakileri baktım bana iyi gelmiyorlar daha çok "yok sen ayaklarını üşütüyorsun, doğru düzgün yemiyorsun ki sütün olsun, bu çocuk senden alıyor soğuğu...vb." Cümleler çıldırttı sonunda beni...lohusalığı bende ağır atlatanlardanım Allah yardımcımız olsun...

Narcoleptic insomniac ben teklisini kullanıyorum memnunum canım. Mama vermek zorunda olduğum için biberon olarak da onu kullandım oğlum kolay kavradı. Yavaş doğal akış emzigi var.

Lansinoh elektrikli pompa kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum ama emin olamadım.
Canım ikilisini kullanıyorum. Sol göğsümün ucu yoktu çıkarttı pompa çok şükür. Ameliyat oldum iki gün önce. Sürekli sağıp boşalttım. Ben memnunum. Sütün varsa memnun kalirsin. Bir göğsüm yarılmş durumda. Masaj yapmıyor ama acıtıyor diyemem. Üç farklı çekme özelliği var

Kızlar dikiş lerden dolayı sadece sırt üstü yatabiliyorm. Ne zaman sağa sola dönüp rahatça yataktan kalkcm bir fikriniz var mı bugün üçüncü gün

Amin canim Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun cnm takma kimseyi herkes birşey soyluyor. Bana sürekli emzir diyorlar mama verme diyorlar azcık aglasın doymuyo mama ver oluyo biberon kullanma diyolar sonra yazık içemedi ver bu seferlik oluyo bizimki 5 dk uyuyup meme istiyo iş yapamıyorum bugün eşim bile mama verseydin dedi bunaltıyolar en iyisi takmamak ama yapamıyo insan

Kızlar ben dışarda gezmeyi özledim yalnız başıma ...soyle birgun makyaj yapıp hazırlanıp gezsem olmazlıydı aylarrrr oldu ki evden makyajı falan bırak ayakkabımı giyip çıkamadım hep koştur onu al bunu giydir oraya buraya bak asansorde giyebiliyorum anca ayakkabı ve kabanımı((((((((
Yorgunum ama bedenimden çok ruhum yorgun eşime de deli oluyorum bu aralar ne var biraz ruhumu okşasa bu gidişle iyice arkadaş olucaz biz....

Ayni benim durumum. Allah hepimize yardimci olsun. Kimse istemez ki yavrusu ac olsun. Ama buna doktor kontrolunde karar verilir. Belki gercekten sutum yetmiyordur. Dr derseki takviye yapalim ozaman yaparim

Istisnalar haric erkeklerde o ruh pek olmadigindan olsamayi da bilemezler canim :) Uzme kendini. Birkac zaman gecsin gezersin de tozarsin da :) Simdilik boyle.

Merhaba anneler nasılsınız :) biz bugün 44 günlük olduk. Bizim yalancı kabızlık yani cıvık ama geç kaka yapma ve geç yapınca sancılanıp ağlama rahatsızlığımız vardı. Dünden beri bebeğimin her altını açmada karnını saat yönü ve tersinde zeytinyağıyla masaj yaparak yağladım. Üzerine de bir bezi ısıtıp koydum. Ve dünden beri oğlum düzenli kaka yapıyor. Sebebi masaj mı bilmiyorum ama sıkıntısı olanlar deneyebilirsiniz. Fırsat bulup paylaşayım dedim.

Ayni benim durumum. Allah hepimize yardimci olsun. Kimse istemez ki yavrusu ac olsun. Ama buna doktor kontrolunde karar verilir. Belki gercekten sutum yetmiyordur. Dr derseki takviye yapalim ozaman yaparim
Canım benim oğlumda öyle sürekli bir emziriyorum bir yatırıyorum. Emerken uyuyor yatırınca 5 dakika sürmüyor uyanıyor ve yine aranıyor. Bunun sebebi aç olması değil bence. Emme refleksini geliştiriyor bebekler. Tok olsa da aranıyor. Bebeğinin doyduğunu en iyi sen bilirsin. Karışmayın yeter de gerekirse. Mama neyden yapıldığı belli değil sütün varken neden mama içsin yavrun

Istisnalar haric erkeklerde o ruh pek olmadigindan olsamayi da bilemezler canim :) Uzme kendini. Birkac zaman gecsin gezersin de tozarsin da :) Simdilik boyle.
Bu ikinci bizim o istedigim gezmeler çookkkkkk uzak gozukuyo
Doktor ne ders o bence sen kendi planını uygula ben arada mama veriyorum bazen öğlen bakzen akşam üzeri huysuzlugundan anlaşılıyo zaten geceleri de mama veriyorum vermesem emzirsem hem o sefil olacak hem ben bide ablamız var çünkü böyle olduğu halde uykusuzum ablamızda gece uyanır 3 de bitti ama huyu böyle biri uyur biri uyanır bide demez mi sıpa anne seni çok özledim kardeş geldiginden beri yan yana ozleniyoruz
Karışıp karışıp sutu azaltacaklar işte...

Haklisin canim. Kirmadan anlatmaya calisicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…