Gaz yapan gıdalara baktım dün, yapmayan sadece su galiba. BANa hastanede herşeyi yiyebilirsin anneden bebeğe gaz geçmez demişlerdi. Aman kafam karışıyor
yazdklarna noktasi virgülünekadar katliyorum.benim ki gece yatmyan bas bağıran bir bebek.ama gundzde uyanmayan..perişan oldum gündüz uyuma inkanm yok temzlk yemek vs.birde 2 yasinda bir çocuk.hayat ne zor.ama sabırlazim cnku bugnler geçiçi.ikincyi büyüttüğüm icin biliyorum.4 aydan sonra değişir herşey.en azndn gaz bitiyor.inanir mısın yılmadan usanmadan emziriyorum of bile demeden.çünkü insan bu gunleri de arıyor.şimdiden kiymetini bilmek lazm.sab simplex kullanyom bnde ise yaradi bebek birz sakinlesiyor.
diger soruna gelince bebekler anne karnindaki o dar ortamı ararlar.kundak yapılınca eli kolu oynamaz kendini halen orda sanar ve uzun uZun uyur.ellleri kollri açık olunca bir crpida uyaniyolar ışte.bütün bebeklerde o var.sıçrama gibi zamanla alisacak
yazdklarna noktasi virgülünekadar katliyorum.benim ki gece yatmyan bas bağıran bir bebek.ama gundzde uyanmayan..perişan oldum gündüz uyuma inkanm yok temzlk yemek vs.birde 2 yasinda bir çocuk.hayat ne zor.ama sabırlazim cnku bugnler geçiçi.ikincyi büyüttüğüm icin biliyorum.4 aydan sonra değişir herşey.en azndn gaz bitiyor.inanir mısın yılmadan usanmadan emziriyorum of bile demeden.çünkü insan bu gunleri de arıyor.şimdiden kiymetini bilmek lazm.sab simplex kullanyom bnde ise yaradi bebek birz sakinlesiyor.
diger soruna gelince bebekler anne karnindaki o dar ortamı ararlar.kundak yapılınca eli kolu oynamaz kendini halen orda sanar ve uzun uZun uyur.ellleri kollri açık olunca bir crpida uyaniyolar ışte.bütün bebeklerde o var.sıçrama gibi zamanla alisacak
Benimki de oluyor canım arada öyleKızlar bebeğim uyurken inliyor sesler çıkartıyordaha önce böyle değildi dünden beri bu şekilde uyuyor ellerini ayaklarını kıpırdatıyor sebebini bilen var mı?
Kızlar bebeğim uyurken inliyor sesler çıkartıyordaha önce böyle değildi dünden beri bu şekilde uyuyor ellerini ayaklarını kıpırdatıyor sebebini bilen var mı?
BEN de söylenenleri araştırıyorum çoğu zaman. Neden o kadar uzun süre çıplak bıraktılar bebeği?Canım hastanede çocuğu çırılçıplak verdiler kucağıma böyle kalacak dediler saatlerce öyle yattı sonra grip olduo yüzden de artık hastanedekilerin söylemlerine tamam diyorum ama yapmıyorum...sonuçta bu çocuk 38 derece suyun içindeydi çıkarttılar 24 derecede çırılçıplak....gaz bildiğin geçiyor denedim ben dün kestane yedim sabaha kadar kıvrandı yavrum...o yüzden biraz daha sabredeceğiz onlar sağlıklı olsunlar da...
BEN de söylenenleri araştırıyorum çoğu zaman. Neden o kadar uzun süre çıplak bıraktılar bebeği?
Üstünüze battaniye çekseydiniz keşke. O arada da üşütmüş olma ihtimali yüksek miniğinin bunca gazın nedeni bile olabilirİlk gün ten tene temas çok önemliymiş babaya da verdiler...ama bakıyorum herkes kundağa battaniyeye sarılı yatırıyor hastanede bebeği...annemler de yoktu yanımda eşim ve kızkardeşim kaldı hepimiz tecrübesiziz tabiiiii
Üstünüze battaniye çekseydiniz keşke. O arada da üşütmüş olma ihtimali yüksek miniğinin bunca gazın nedeni bile olabilirdoktoruna sordun mu bu durumu canım?
Kıyamam ya. Sen annesin daha iyi bilirsin bebeğini. ben english homedan kızım için küçük sıcak su torbalarından aldım küçük ve kullanışlılar bebekler için. Doldurup yatağının ayak kısmına koyuyorum kimi zaman, iyi geliyor o da. Tavsiye ederim canım.Alakası Yok diyor sordum amabence kesinlikle var ilk 2 gün hep ağladı gaz Sancısından annem ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyordu öyle uyuyordu
Kıyamam ya. Sen annesin daha iyi bilirsin bebeğini. ben english homedan kızım için küçük sıcak su torbalarından aldım küçük ve kullanışlılar bebekler için. Doldurup yatağının ayak kısmına koyuyorum kimi zaman, iyi geliyor o da. Tavsiye ederim canım.
Elma yağı sürdüm ben de geçen gün bize faydası olmadı ne yazıkki. Banyo yaptırmayı denedin mi gece uyumadan önce?Evet canım bende onlardan almıştım gerçekten işe yarıyor bende iki kat çorap giyiyorum artık bir de ekşi elma yağının faydasını gördüm az da olsa 2 gecedir yine ağlıyor ama daha rahat gaz çıkarıyor sanırım...teşekkürler canım tavsiye için de..
Elma yağı sürdüm ben de geçen gün bize faydası olmadı ne yazıkki. Banyo yaptırmayı denedin mi gece uyumadan önce?
Bir dene canım sonucu merak ederim haberdat edersen sevinirimÇok yakın bir arkadaşımın eşi doktor geçen gün o da yarı beline kadar 37-38 derece suya sok geceleri dedi kovanın içerisine...henüz denemedim korktum üşütür müyüm acaba diye ama bugün bezini değiştirirken denemeyi düşünüyorum...
ÇOK ilginç o kadar uzun süreli hiç duymamıştım ve bişey örtmeden. ten tene temas 3 dakika kadar kordon kesilmeden annenin çıplak göğsüne koyuyorlar. O sıradada bebeğin üstüne sıcak havlu örtülüyor. BEBEKLER ısılarını koruyamıyor malum. Sonra kordon kesilip sağlık kontrolleri yapılıp giydirilip emzirmek için anneye veriliyor. 15 dakika filan sürüyor. BI daha da ayrılmıyor anneden. Diye biliyorum uygulamayı. Geçmiş olsun, banada uygun gelmedi yapılanİlk gün ten tene temas çok önemliymiş babaya da verdiler...ama bakıyorum herkes kundağa battaniyeye sarılı yatırıyor hastanede bebeği...annemler de yoktu yanımda eşim ve kızkardeşim kaldı hepimiz tecrübesiziz tabiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?