2016 Aralık Anneleri

Gaz yapan gıdalara baktım dün, yapmayan sadece su galiba. BANa hastanede herşeyi yiyebilirsin anneden bebeğe gaz geçmez demişlerdi. Aman kafam karışıyor

Canım hastanede çocuğu çırılçıplak verdiler kucağıma böyle kalacak dediler saatlerce öyle yattı sonra grip oldu o yüzden de artık hastanedekilerin söylemlerine tamam diyorum ama yapmıyorum...sonuçta bu çocuk 38 derece suyun içindeydi çıkarttılar 24 derecede çırılçıplak....gaz bildiğin geçiyor denedim ben dün kestane yedim sabaha kadar kıvrandı yavrum...o yüzden biraz daha sabredeceğiz onlar sağlıklı olsunlar da...

saglikli ve huzurlu olsunda uykusuzluga aciya raziyim. tecrubesizligin verdigi endiseler, sagdan soldan verilen akillar ister istemez geriyormus. ama gercekten onun rahatlamis haline bakinca insan nasil mutlu oluyormus :) gaz sancisi cekerken aglamasi da bir o kadar canimi yakiyor. bunun gecici bir surec oldugunu ogrenmek cok rahatlatici.. 2 bebise yetismek ve ev sorumlulugu.. Allah guc versin.kolaylastirsin insallah :) biz birine yetisemezken..

Kızlar bebeğim uyurken inliyor sesler çıkartıyor daha önce böyle değildi dünden beri bu şekilde uyuyor ellerini ayaklarını kıpırdatıyor sebebini bilen var mı?

lütfenbiri bana akil versin.
aras gündüZ yatıyor gece 10 saat yatmiyor.sanci huzursuzluk aynı zamanda uykuyu almış olmasi onun yatmamasina sebep oluyor.gece gündüZ ayrımı yaptığınıda biliyorum
gündüZ ses var gece yok vs vs.
ama ne zaman ogrenck gece yatmasi gerektigini.ya dedim yatrmaym gndz oyaliyayim imkansZ uyku geldi mi daha bir arszlasiyor.bide bebek yata Yta buyuyeck.ikinci çocuğum olmasina rağmen cok zorlaniyorum .allah herkese yardm etsin

uzun bır aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar sezeryan olcagım gun doktora gıttıgımde zaten sancılarım baslamıstı ama ben kafama sezeryan olma duusncesını koydugumdan doktora bır an once amelıyat oluyum kurtuluyum demıstım cunku cocugun ultrasondakı kılosu 4 kılo 36 gramdı ogle arası spınal ıle amelıyat oldum cok sukur saglıklı cocugumu kucagıma aldım 3 kılo 850 gramdı kılosu. kafama okdr cok taktıgım sonda meselesını de amelıyata gırerken calısanlara soyledım onlarda uyusturulduktan sonra takcaklarını soyleyınce ck sukur dahada rahatladm ve aynen osekıldede oldu. Daha sonra cıkartılırken hangı ara cıktı dedıgımı hatırlıyorum. Sezeryanda en zor ıs bana gore o pıs kanın ınsanın karnına bastırılarak cıkartılma ısı. Daga sonrakı surecte amelıyatmla ılgılı hc bır sorun yasamadm hatta ılk gunden cocugun altını degıstırmeye basladım ve hemen ayaga kalktım hıc yatmadm ancak bu emzırme ısı ve gogus ucu yarası benı psıkolojık olarak mafettı annemde dahıl herkesın bır laf demesı benı daha cok sınırlendırsede cok sukur ogunlerı de atlattık cok sukur gaz sorunumuz yok hersey yolunda gıdıyor sımdı yıne sezeryan olsam olurum ama bastan emzırme gogus ucu yarasına ıkıncı cocuk ıcın hıc cesaretım yok rabbım bu duyguyu herkese nasıp etsın

BEN de söylenenleri araştırıyorum çoğu zaman. Neden o kadar uzun süre çıplak bıraktılar bebeği?

İlk gün ten tene temas çok önemliymiş babaya da verdiler...ama bakıyorum herkes kundağa battaniyeye sarılı yatırıyor hastanede bebeği...annemler de yoktu yanımda eşim ve kızkardeşim kaldı hepimiz tecrübesiziz tabiiiii
BEN de söylenenleri araştırıyorum çoğu zaman. Neden o kadar uzun süre çıplak bıraktılar bebeği?

Üstünüze battaniye çekseydiniz keşke. O arada da üşütmüş olma ihtimali yüksek miniğinin bunca gazın nedeni bile olabilir doktoruna sordun mu bu durumu canım?

Üstünüze battaniye çekseydiniz keşke. O arada da üşütmüş olma ihtimali yüksek miniğinin bunca gazın nedeni bile olabilir doktoruna sordun mu bu durumu canım?

Alakası Yok diyor sordum ama bence kesinlikle var ilk 2 gün hep ağladı gaz Sancısından annem ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyordu öyle uyuyordu

Alakası Yok diyor sordum ama bence kesinlikle var ilk 2 gün hep ağladı gaz Sancısından annem ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyordu öyle uyuyordu
Kıyamam ya. Sen annesin daha iyi bilirsin bebeğini. ben english homedan kızım için küçük sıcak su torbalarından aldım küçük ve kullanışlılar bebekler için. Doldurup yatağının ayak kısmına koyuyorum kimi zaman, iyi geliyor o da. Tavsiye ederim canım.

Evet canım bende onlardan almıştım gerçekten işe yarıyor bende iki kat çorap giyiyorum artık bir de ekşi elma yağının faydasını gördüm az da olsa 2 gecedir yine ağlıyor ama daha rahat gaz çıkarıyor sanırım...teşekkürler canım tavsiye için de..

Elma yağı sürdüm ben de geçen gün bize faydası olmadı ne yazıkki. Banyo yaptırmayı denedin mi gece uyumadan önce?

Elma yağı sürdüm ben de geçen gün bize faydası olmadı ne yazıkki. Banyo yaptırmayı denedin mi gece uyumadan önce?

Çok yakın bir arkadaşımın eşi doktor geçen gün o da yarı beline kadar 37-38 derece suya sok geceleri dedi kovanın içerisine...henüz denemedim korktum üşütür müyüm acaba diye ama bugün bezini değiştirirken denemeyi düşünüyorum...

Bir dene canım sonucu merak ederim haberdat edersen sevinirim

Lansinoh elektrikli pompa kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum ama emin olamadım.

Merhaba kızlar. Kabus gibi gunler geciriyorum. Iki gündür 39 derece ates icindeyim. Dr lar birsey bulamiyor. Anneler sutun yetmiyor bu bebege diyip mamayi dayiyorlar. 24 gundur yetiyor 1 gundur yetmiyor. Her kafadan bir ses. Sinir krizi geciriyorum.

[
ÇOK ilginç o kadar uzun süreli hiç duymamıştım ve bişey örtmeden. ten tene temas 3 dakika kadar kordon kesilmeden annenin çıplak göğsüne koyuyorlar. O sıradada bebeğin üstüne sıcak havlu örtülüyor. BEBEKLER ısılarını koruyamıyor malum. Sonra kordon kesilip sağlık kontrolleri yapılıp giydirilip emzirmek için anneye veriliyor. 15 dakika filan sürüyor. BI daha da ayrılmıyor anneden. Diye biliyorum uygulamayı. Geçmiş olsun, banada uygun gelmedi yapılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…