2016 ANKARA GELİNLERİ :)

selam kızlar siz benden daha fazla yol katettiğiniz için fikirlerinizi alabilir miyim. sözlümle nişan mekanı arayışındayız böyle aktif başka konuda bulamadım. siz nişan ve düğün mekanlarınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirimm:KK76:
ankarada yaşamadığım için gidip görüşmem çok zor oluyor ailem ilgileniyor o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var En Büyük KK:oops:

Kızlar tunusta liliyum kuaför gelin saçı ve makyajını nasıl yapıyor duyan bilen var mı? Lütfen yardım
Benim düğün yerimin anlaşmalı yeri.. ben de bilmiyorum açıkçası.. Makyajı başkasıyla anlaştım ama sanırım saç için oradan gelecekler..

selam kızlar siz benden daha fazla yol katettiğiniz için fikirlerinizi alabilir miyim. sözlümle nişan mekanı arayışındayız böyle aktif başka konuda bulamadım. siz nişan ve düğün mekanlarınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirimm:KK76:
ankarada yaşamadığım için gidip görüşmem çok zor oluyor ailem ilgileniyor o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var En Büyük KK:oops:
Nasıl birşey istediğini anlat kaç kişilik, beklentileriniz ne? ben hemen sana sayayım :D

canım sıkıntı şu ki cıkrıkcılarda bedenime hazır bulamadım ne hikmetse.. ki boy 172 kg75*76 :KK61:
o dedigim dukkan 8martta ölçüne göre dikeriz deyip rezil rüsva ettiler beni.. şimdi oraya gidecek ne vaktim ne de bulabileceğime inancım var:KK61:
özel ders veriyorum pztsi salı çarş full derslerim var 1 hafta dügün vesilesi ile ders yapamayacagım icin..
yarın artık acity ye flan gidip bi bordo abiye halledicem insallah, ama onda da sıkıntı şu ki ben kolsuz bişeyler istemiyorum inşallah kollu bulabilirim.
bedendeki sıkıntım da, kalça basen yok bende, omuzlarım cok geniş, bi de kollar ve sırt çünkü eski yüzücüyüm :KK61:
inşallah bulurum ya kafayı yicem valla
Ben kumaşı alıp normal bir terziye üste giyilen kaftana benzer bişy diktircem. Bindallı gibi birşey dikebilirler mi bilmiyorum ama... 1 haftada dikecekler. İşli kumaş alırsan işleme kısmı olmaz dikiş olur sadece. İçine de sade bir elbise al bordo. çok pahalıya da gelmez canım

Nasıl birşey istediğini anlat kaç kişilik, beklentileriniz ne? ben hemen sana sayayım :KK70:
canım valla 200 kişi oluruz. eğer uyguna ayarlarsam yemekli düşünüyorum yani tamamen fiyata göre değişir. mekan lokanta cafe vs de olabilir hoş bi salonda olabilirr :KK17::KK68:

canım valla 200 kişi oluruz. eğer uyguna ayarlarsam yemekli düşünüyorum yani tamamen fiyata göre değişir. mekan lokanta cafe vs de olabilir hoş bi salonda olabilirr :KK17::KK68:
Ankara konağı'nı beğenmiştim. Düğün gibi olur. Fiyatı da ortalamanın altında. Kıro değil. Aldığım fiyatları attım ama 60 tl falandı.

Ankara konağı'nı beğenmiştim. Düğün gibi olur. Fiyatı da ortalamanın altında. Kıro değil. Aldığım fiyatları attım ama 60 tl falandı.
Anladım canım bi bakaym bende oraya sözlümün orada tanıdığı var düğün ve kınada zaten yardımcı olabilcek bi yer nişan için düşünmemiştim o yüzden. Bi bakıcam ama teşekkür edermm..

Benim düğün yerimin anlaşmalı yeri.. ben de bilmiyorum açıkçası.. Makyajı başkasıyla anlaştım ama sanırım saç için oradan gelecekler..
Evet bazı düğün salonlarıyla anlaşmaları varmış fiyatıda çoğu yere göre uygun ama bilmiyorum nasıl yapıyor makyajı falan

Anladım canım bi bakaym bende oraya sözlümün orada tanıdığı var düğün ve kınada zaten yardımcı olabilcek bi yer nişan için düşünmemiştim o yüzden. Bi bakıcam ama teşekkür edermm..
Ankara Konagi guzel 4.5 tane farkli salonu var zaten nerde yapacagini bilmiyorum ama keciorende ceşni konagi var yemek ve serviste guzeldi onun disinda Altinpark amade botanik tavsiye ederim.

Ankara Konagi guzel 4.5 tane farkli salonu var zaten nerde yapacagini bilmiyorum ama keciorende ceşni konagi var yemek ve serviste guzeldi onun disinda Altinpark amade botanik tavsiye ederim.
ankara konağına bakacağım cnaım teşekkürler. diğerleri çok uzak. gölbaşı civarına bakıyoruz aslında

kızlar biraz uzak kaldım yazamadım 06.08.2016 kısmetse :) salonu araştırmaya başladık adresler gorusulecek yerler falan haftaya da bakmaya gidicez inşallah bayram sonrasına kadar salonu begenıp tarihimizi almaya gidicez tarihimizi aldıktan sonra da erken rezarvasyon ile balayımızı ayarlicaz sonrada ev eşyalarına :))
Ankara da mobilya nereyi önerireiniz

merhabalaarrr ben geldiim :p
ben de 2016 Ankara gelinlerinden :) 27.08 olarak belirledik ve geçen hafta da tuttuk salonumuzu batıkentte la mode düğün salonu tavsiye ederim orta kalem bir salon ne pahalı ne ucuz :) bu ay itibariylee de yurtdışı balayı için turlara bakmayı planlıyoruz. Erken rezervasyonla ucuza kapatmayı düşünüyoruz :KK76: Tabiii inşallah yani :) bakalım. Çeyiz konusunda da yazdıklarınızı okudum şimdiye kadar iki nevresim ve seramik tencere seti ancak aldım. Ocak ayını bekliyorum o konuda da hem şu düğün sezonu bitsin indirime girer. Bide bide ben anneler gününde karacadan hemen kaptım :KK70:
Yurt dışı balayı nereyi düşünüyorsunuz ? Karar verdiniz mi ?

Back