Inşallah canım :) ankara da Güzeldir emin ol gri şehrim :) bilene çok güzel bir şehirdir alışana kadar biraz zorlanabilirsin ama keşfettikçe seversin. Ben hacettepe mezunuyum okul bittikten sonra birçok arkadaşım buraya yerleşti memleketine dönen az. Bursa bana ilk gördüğümde çok farklı gelmişti mesela hala da farklı geliyor büyük şehir ama değil gibi de :))) eski bi şehir olduğundan farklı geliyor baya :) bu arada ben gelinliğimi Henna'dan aldım. Yani sipariş verdim orada beğendiğim bir model bedenime göre dikilecek. Henna Bursa'da da var galiba. Bakabilirsin benceBenimde nişanlımdan baska kimse yok ankaradaSen bırsaya geliyorsun ben ankaraya gidiyorumm ne garip Bursa güzeldir ama çok kolay alışırsın
Sıfır istiyorum ya da en fazla 5 senelik falan... Valla ev fiyatları gerçekten ucmuşaslında batıkentte 270bine ev var baya, ama sen sıfır ev olsun dersen batıkentten çok zor.. burda cidden fiyatlar coşmuş durumda, bilemedim valla..
Ankarayı da alışveriş yönünden sevdimmm onun için o hoşuma gittiInşallah canım :) ankara da Güzeldir emin ol gri şehrim :) bilene çok güzel bir şehirdir alışana kadar biraz zorlanabilirsin ama keşfettikçe seversin. Ben hacettepe mezunuyum okul bittikten sonra birçok arkadaşım buraya yerleşti memleketine dönen az. Bursa bana ilk gördüğümde çok farklı gelmişti mesela hala da farklı geliyor büyük şehir ama değil gibi de :))) eski bi şehir olduğundan farklı geliyor baya :) bu arada ben gelinliğimi Henna'dan aldım. Yani sipariş verdim orada beğendiğim bir model bedenime göre dikilecek. Henna Bursa'da da var galiba. Bakabilirsin bence
Düğün ne zaman canım senin bu arada?aslında batıkentte 270bine ev var baya, ama sen sıfır ev olsun dersen batıkentten çok zor.. burda cidden fiyatlar coşmuş durumda, bilemedim valla..
2 nisanDüğün ne zaman canım senin bu arada?
Doğanbey Toki canım. Şehrin kalbindeki hançerlerden ev aldı nişanlım geçen yıl. Eşyalar da %70 falan tamam inşallah.Ankarayı da alışveriş yönünden sevdimmm onun için o hoşuma gittiBursa da nerede oturcaksınız kısmetse ?
Bizim ev de doğumgünü hediyem oldu 14 ocakta aldık... aslında oturulacak bir evdi ama içindeyken yaptıramayız diye düşündük. Velhasıl yarın son şapı atılacak. haftaya da seramikler döşenecek parkeler sökülecek. Bir de boya işi var oohoooo... Bi tek haftasonları çalışınca uzun sürüyor yaa... Ben tek başıma yapacağım ne yazık ki, temizlik, eşyalar, kutular, vakit çok ama yapacak iş de çok. Baktım onlara da benim kınam çok az kişi o üste giyileni diktiricem sadece.. Hamama giren terler ince birşey giymek istiyorum hahaamin canım :)
biz 18 ocakta ev sahibinden anahtarı aldık, yaklaşık 2 ayda anca ev bitti :) ilk posta mutfak eşyalarını ben annem yengem yerleştirdik, sonra bi çeyiz çıkarma yaptık formasyon yuzunden 2 hafta ceyizler evde ortalıkta beni bekledi onlar da bu hafta yerleşti
çıkrıkçılar yokuşu mu ne diyorlar ya ulusta, şifon askılı elbise üstüne kadife kaftan gibi bişi 350tl ye yogun bi pazarlık sonucu anlaştık canım.çok detaylı olmamakla birlikte ölçümü aldılar, haftaya cuma teslim alıcam onu da.
benim de 17ocak dogum günümde kira kontratini vermişti nişanlım süprizz diyerekBizim ev de doğumgünü hediyem oldu 14 ocakta aldık... aslında oturulacak bir evdi ama içindeyken yaptıramayız diye düşündük. Velhasıl yarın son şapı atılacak. haftaya da seramikler döşenecek parkeler sökülecek. Bir de boya işi var oohoooo... Bi tek haftasonları çalışınca uzun sürüyor yaa... Ben tek başıma yapacağım ne yazık ki, temizlik, eşyalar, kutular, vakit çok ama yapacak iş de çok. Baktım onlara da benim kınam çok az kişi o üste giyileni diktiricem sadece.. Hamama giren terler ince birşey giymek istiyorum haha
2+1 falan bulsak yeterer aslında.. Belki duymuşsundur göldelüx projesi falan war göksu gölünün orda.. Oraya gittik 260 bin e war manzaralı falan herşey çok güzel sıfır... Ama işte 1+1 komuşumuz plcağından korktuk ordaki evler 2+1 1+1 3+1 olarak ayarlanmış her telden insan olacak yani bi de 600 hane2 nisan
sanırım en yakın tarihli benim
canım valla batıkentte o fiyata sıfır ve bi de 3+1 falan istersen mumkun değil. ben 2001den beri burdayım babamın evinde kalıyorum ki kooperatif tapuyu 2006da anca aldık şimdi satsak 350bin falan ediyor, taşınacagımız site şuan kaldıgımdan bi 5-6sene daha önceden yapılmış yani 20yıllık, ki batıkent merkeze de 1tık daha uzak orda da evler en kötü 300bin.. zor işiniz inşallah bulursunuz..
Ankara da mı canım evBizim ev de doğumgünü hediyem oldu 14 ocakta aldık... aslında oturulacak bir evdi ama içindeyken yaptıramayız diye düşündük. Velhasıl yarın son şapı atılacak. haftaya da seramikler döşenecek parkeler sökülecek. Bir de boya işi var oohoooo... Bi tek haftasonları çalışınca uzun sürüyor yaa... Ben tek başıma yapacağım ne yazık ki, temizlik, eşyalar, kutular, vakit çok ama yapacak iş de çok. Baktım onlara da benim kınam çok az kişi o üste giyileni diktiricem sadece.. Hamama giren terler ince birşey giymek istiyorum haha
Evet :)Ankara da mı canım ev
bizim site de 600 haneli boşver ya bi binanı tanıyorsun hepi topu, o da en fazla alt üst yan komşu oluyor. ankarada komsuluk ilişkisi pek yok dogrusu..2+1 falan bulsak yeterer aslında.. Belki duymuşsundur göldelüx projesi falan war göksu gölünün orda.. Oraya gittik 260 bin e war manzaralı falan herşey çok güzel sıfır... Ama işte 1+1 komuşumuz plcağından korktuk ordaki evler 2+1 1+1 3+1 olarak ayarlanmış her telden insan olacak yani bi de 600 hane
Sen neresinde oturcaksın kısmetseEvet :)
Nişanlımın işinden dolayı eryamandan baska bir yere taşınmıyor işi yakın diye... Gölü görmem benim de hoşuma gidiyor açıkcası en azından bursayı hatırlatıyor bana... Ankaraya gittiğimde göksuparkından çıkmam zatennn kedndimi mıdanyada çay içiyormuş sanki denizin üstündeymişim gibi iskelede oturup hayal ediyorum hahahabizim site de 600 haneli boşver ya bi binanı tanıyorsun hepi topu, o da en fazla alt üst yan komşu oluyor. ankarada komsuluk ilişkisi pek yok dogrusu..
göldelüx ü biliyorum, bölge ama asıl o amaçla kuruldu, 1+1 bulunan bölgeler agırlıklı bekarlar icin. bi de batıkent 15sene önce nerdeyse ıssızdı, simdi gayet merkezi, eryaman da bi 8*10 sene önce öyleydi.. şimdi toparladı. ankarada yeni kurulan bölgeler bi de evler kucukse ya bekara ya ogrenciye olur.
inşallah bulursunuz canım.Nişanlımın işinden dolayı eryamandan baska bir yere taşınmıyor işi yakın diye... Gölü görmem benim de hoşuma gidiyor açıkcası en azından bursayı hatırlatıyor bana... Ankaraya gittiğimde göksuparkından çıkmam zatennn kedndimi mıdanyada çay içiyormuş sanki denizin üstündeymişim gibi iskelede oturup hayal ediyorum hahaha
Aynen yaaaaaa ankara da ki manzara diyorr mesela emlakçı eve bi gidiyoruz bakmaya çayır manzarası dört yol manzarasıinşallah bulursunuz canım.
ben de öyleydim senin gibi, 2001 de antalya kemer den taşındım buraya, ev manzaralı dedi babam bi baktık ki ev dörtyola bakıyor burda buna manzara diyorlarmış
yıllar geçti hala su görmek istiyor insan, alışmak zor buna.. inşallah bulursunuz gönlünüze göre biyer.
bizim de hayaller ev sahibi olmak, hayatlar minimum beş sene sonra
ben de batıkenti olaylardan uzak diye seviyorum. en azından safe zone resmen buraya ne toma ne olay giriyorben tüm soyleyeceklerimi bu postta özetlim. 1. Anne tarafım Bursalı, yaşamadım ama avcumun içi gibi bilirim. Ankara Bursa arası çok kolay alışırsınız ikiniz de. Evlenme teklifim Bursa'da olmuştu en son geçen sene Ocakta oradaydım. 2. cuma günü vakko weddinge gideceğim istediğin gelinliği msj olarak at bana, senin için denerim. Ama yakışır yakışmaz bişy diyemem :) 3. önceleri çok gezdik, 10 yıl esatta oturdum, şuan keçiörendeyim 5 aydır, yalnız yaşıyorum. Tek dileğim Çankayaya dönmekti gönlüm oldu. Tüm cepheleri caddeye bakan, işlek, 10 yıllık bir bina. 270e aldık ama çok ilginç oldu normal fiyatı 330 şuan alıcısı bile var da satar mıyım hiiiiiçAslında nasıl bir muhit istiyorsun işyerine yakın mı değil mi ulaşımı rahat mı değil mi önemli olan o. Eryamana eskiden 1 araç 2 saatte giderken, şimdi mesafe kısaldı ve daha çok araç var. Batıkent de aynı şekilde. Keçiören'e taşınmayın da heryere gidin
Ev yetişir düğüne de, ben 1 nisanda o eve taşınıyorum. İçindeyken evlenmiş olcam ilgnç olcak ama, 5 ay kira vermek istemedim. o fiyata gelinliğimi kendim alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?