2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Benimde nişanlımdan baska kimse yok ankarada Sen bırsaya geliyorsun ben ankaraya gidiyorumm ne garip Bursa güzeldir ama çok kolay alışırsın
Inşallah canım :) ankara da Güzeldir emin ol gri şehrim :) bilene çok güzel bir şehirdir alışana kadar biraz zorlanabilirsin ama keşfettikçe seversin. Ben hacettepe mezunuyum okul bittikten sonra birçok arkadaşım buraya yerleşti memleketine dönen az. Bursa bana ilk gördüğümde çok farklı gelmişti mesela hala da farklı geliyor büyük şehir ama değil gibi de :))) eski bi şehir olduğundan farklı geliyor baya :) bu arada ben gelinliğimi Henna'dan aldım. Yani sipariş verdim orada beğendiğim bir model bedenime göre dikilecek. Henna Bursa'da da var galiba. Bakabilirsin bence

aslında batıkentte 270bine ev var baya, ama sen sıfır ev olsun dersen batıkentten çok zor.. burda cidden fiyatlar coşmuş durumda, bilemedim valla..

aslında batıkentte 270bine ev var baya, ama sen sıfır ev olsun dersen batıkentten çok zor.. burda cidden fiyatlar coşmuş durumda, bilemedim valla..
Sıfır istiyorum ya da en fazla 5 senelik falan... Valla ev fiyatları gerçekten ucmuş

Ankarayı da alışveriş yönünden sevdimmm onun için o hoşuma gitti Bursa da nerede oturcaksınız kısmetse ?

Düğün ne zaman canım senin bu arada?

Düğün ne zaman canım senin bu arada?
2 nisan
sanırım en yakın tarihli benim
canım valla batıkentte o fiyata sıfır ve bi de 3+1 falan istersen mumkun değil. ben 2001den beri burdayım babamın evinde kalıyorum ki kooperatif tapuyu 2006da anca aldık şimdi satsak 350bin falan ediyor, taşınacagımız site şuan kaldıgımdan bi 5-6sene daha önceden yapılmış yani 20yıllık, ki batıkent merkeze de 1tık daha uzak orda da evler en kötü 300bin.. zor işiniz inşallah bulursunuz..

Bizim ev de doğumgünü hediyem oldu 14 ocakta aldık... aslında oturulacak bir evdi ama içindeyken yaptıramayız diye düşündük. Velhasıl yarın son şapı atılacak. haftaya da seramikler döşenecek parkeler sökülecek. Bir de boya işi var oohoooo... Bi tek haftasonları çalışınca uzun sürüyor yaa... Ben tek başıma yapacağım ne yazık ki, temizlik, eşyalar, kutular, vakit çok ama yapacak iş de çok. Baktım onlara da benim kınam çok az kişi o üste giyileni diktiricem sadece.. Hamama giren terler ince birşey giymek istiyorum haha

benim de 17ocak dogum günümde kira kontratini vermişti nişanlım süprizz diyerek
senin düğüne daha var ama di mi yetiştirirsin.
ben de ailem şehir dışında oldugundan annem bi ara gelip mutfaga yardım etti, geri kalanları hep ben yerleştirdim. eğer insaat pisliği olacaksa temizlikci tutun derim başta. çünkü bizim tuttugumuz evde de 2ay önce mantolama olmustu sitede, eski kiracı zerre temizlememiş, 1temizlikci ve ben canımız cıkmıstı resmen.. inşaat pisliği feci oluyor, hoş bizim dert özellikle cam ve balkonlardaydı ama..

2+1 falan bulsak yeterer aslında.. Belki duymuşsundur göldelüx projesi falan war göksu gölünün orda.. Oraya gittik 260 bin e war manzaralı falan herşey çok güzel sıfır... Ama işte 1+1 komuşumuz plcağından korktuk ordaki evler 2+1 1+1 3+1 olarak ayarlanmış her telden insan olacak yani bi de 600 hane

Ankara da mı canım ev

bizim site de 600 haneli boşver ya bi binanı tanıyorsun hepi topu, o da en fazla alt üst yan komşu oluyor. ankarada komsuluk ilişkisi pek yok dogrusu..
göldelüx ü biliyorum, bölge ama asıl o amaçla kuruldu, 1+1 bulunan bölgeler agırlıklı bekarlar icin. bi de batıkent 15sene önce nerdeyse ıssızdı, simdi gayet merkezi, eryaman da bi 8*10 sene önce öyleydi.. şimdi toparladı. ankarada yeni kurulan bölgeler bi de evler kucukse ya bekara ya ogrenciye olur.

Nişanlımın işinden dolayı eryamandan baska bir yere taşınmıyor işi yakın diye... Gölü görmem benim de hoşuma gidiyor açıkcası en azından bursayı hatırlatıyor bana... Ankaraya gittiğimde göksuparkından çıkmam zatennn kedndimi mıdanyada çay içiyormuş sanki denizin üstündeymişim gibi iskelede oturup hayal ediyorum hahaha

inşallah bulursunuz canım.
ben de öyleydim senin gibi, 2001 de antalya kemer den taşındım buraya, ev manzaralı dedi babam bi baktık ki ev dörtyola bakıyor burda buna manzara diyorlarmış

yıllar geçti hala su görmek istiyor insan, alışmak zor buna.. inşallah bulursunuz gönlünüze göre biyer.
bizim de hayaller ev sahibi olmak, hayatlar minimum beş sene sonra

ben tüm soyleyeceklerimi bu postta özetlim. 1. Anne tarafım Bursalı, yaşamadım ama avcumun içi gibi bilirim. Ankara Bursa arası çok kolay alışırsınız ikiniz de. Evlenme teklifim Bursa'da olmuştu en son geçen sene Ocakta oradaydım. 2. cuma günü vakko weddinge gideceğim istediğin gelinliği msj olarak at bana, senin için denerim. Ama yakışır yakışmaz bişy diyemem :) 3. önceleri çok gezdik, 10 yıl esatta oturdum, şuan keçiörendeyim 5 aydır, yalnız yaşıyorum. Tek dileğim Çankayaya dönmekti gönlüm oldu. Tüm cepheleri caddeye bakan, işlek, 10 yıllık bir bina. 270e aldık ama çok ilginç oldu normal fiyatı 330 şuan alıcısı bile var da satar mıyım hiiiiiç Aslında nasıl bir muhit istiyorsun işyerine yakın mı değil mi ulaşımı rahat mı değil mi önemli olan o. Eryamana eskiden 1 araç 2 saatte giderken, şimdi mesafe kısaldı ve daha çok araç var. Batıkent de aynı şekilde. Keçiören'e taşınmayın da heryere gidin
Ev yetişir düğüne de, ben 1 nisanda o eve taşınıyorum. İçindeyken evlenmiş olcam ilgnç olcak ama, 5 ay kira vermek istemedim. o fiyata gelinliğimi kendim alırım

Aynen yaaaaaa ankara da ki manzara diyorr mesela emlakçı eve bi gidiyoruz bakmaya çayır manzarası dört yol manzarası

ben de batıkenti olaylardan uzak diye seviyorum. en azından safe zone resmen buraya ne toma ne olay giriyor 10 yıldır aileden ayrı yaşayınca annemlerin de gözü arkada kalmıyor, şans bu ya hep batıkent ilkgöz ağrım diye severdim evimiz de burda, dediğin gibi istediğin yerde yaşamak en güzeli. inşallah hepimiz huzurlu mutlu oluruz

Amiiin huzurla sağlıkla yuvamızda yaşlanırız...
Manzara diyince aklıma geldi. Biz de bir eve gittik Anıtkabir manzaralıymış; bakıorum camdan anıtkabiri bırak karşı evi anca görüyorum. Dedim anıykabir nerede?
Adam demez mi eğilin camdan diye.. Eğil eğil boynum tutuldu aşağı sarktım iyice.. SOnra gördüm kıyısından köşesinden. Dedim yalanın da boylesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…